MIRROR EFFECT  9 izdelkov.

 • 9,95 €

  Mirror Effect Powder je novost v svetu nohtov, ki omogoča učinek podobe ogledala na nohtih. Odsev, ki ga pusti mirror prahec nobenega ne pusti ravnodušnega. Ta odsev popolnoma pokrije barvo nohta ali pa je pol transparenten in odtenek nohta le poživi. Da dosežemo efekt mirror z aplikatorjem vtremo prah v polimeriziran top brez disperzije ter po potrebi...

  Na zalogi
 • 7,95 €

  HOLO Mirror Effect Powder je novost v svetu nohtov, ki omogoča učinek podobe ogledala na nohtih. HOLO različica mirror praha je primerna za katerokoli barvno podlago. Zakaj ne bi bila roza ali modra, namesto črna? In ta prahec lahko potresete po neutrjenem barvnem laku, ali ga vtrete v neutrjen barvni sloj barvnega laka, ali pa v komaj kaj sušen top brez...

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Izdelki iz kolekcije Cameo Gloss zasijejo na nohtih, vsak od 6 odtenkov po 0,5g pa poskrbi za popolnoma drugačno, edinstveno barvo. Cameo Gloss odlikujeta transparentnost in učinek kameleonskih barv. Svetlobni sij je zaščitni znak te kolekcije. 

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Prah za efekt ogledala in za kameleon efekt EF se uporablja za kombinacijo učinka ogledala in kameleonskega učinka na nohte. Uporaba je sila preprosta. Ko smo pri koncu izdelave umetnih nohtov, na nohte nanesemo top brez disperzijskega slojo, ga sušimo kratek čas ter vanj vtremo prah za kameleon sijajni efekt. Kameleon efekt ogledala je na voljo v več...

  Na zalogi
 • 4,95 €

  FLASH bleščice znamke EURO FASHION so enostaven in hvaležen dodatek vsaki kreaciji, ki pride izpod prstov nohtnih stilist. Tanke folije se primejo na vse vrste disperzije. Lahko se prime na barvni lak. Ali se jih vkomponira v gradilni gel ali v grajeno francosko ali v grajen baby boomer. 

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Mirror APLIKATOR Euro Fashion za nanos prahov, pigmentov, "mirror" efektov, "chrome" efektov itd. Set vsebuje držalo in 6 zamenljivih nastavkov.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Prah, ki ga lahko uporabimo kot bleščice ali pa za ustvarjanje efekta ogledala - "mirror effect-a". Uporablja se na trajno lakiranih in na umetnih nohtih. Na voljo v različnih odsevih.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Kolekcijo metalnih prahov Slowianka sestavljajo metalni mirror prahi v 9 različnih barvah in na nohtih ustvarijo učinek zrcala (mirror effect). Prahi za efekt ogledala Metallic Powders Slowianka so na voljo v original pakiranju 0,5gr.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Mirror efekt v tekoči kameleon različici vam bo popolnoma olajšal efekt ogledala, ki ga lahko nanašate na vse vrste trajno lakiranih in umetnih nohtov. Efekt ogledala še nikoli ni bil tako enostaven in obstojen.  Fenomenalno izgleda na temni ali črni podlagi, prozorni, naravni ali kateri koli barvi. Za vedno se lahko poslovite od klasičnih mirror prahov.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov