Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic
Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic
  • −15%
Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic
Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EFexclusive - Dramatic

Think Glitter UV/LED gel z bleščicami EF Exclusive - Dramatic

861584
Zadnji kosi na voljo
8,46 € 9,95 € -15%
DDV vključen

Barvni geli EF Exclusive, pakirani v original embalaži 5 gr. Think glitter je namenjena tistim, ki obožujejo bleščice. Geli so izjemno pigmentirani in nasičeni z svetlečimi bleščicami.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

UV / LED barvni geli EF Exclusive so živahni odtenki z močno pigmentiranimi bleščicami. Barvni geli so primerni za celotno površino nohta ali za detajle v dekoraciji. Primerni so umetne in naravne nohte. Ti geli so prekrivni že v prvi plasti. Bleščice v gelu lahko uporabljate samostojno ali jih nanašate na barvno podlago. Lepo pridejo tudi v stilu OMBRE in sicer prelivanje iz enega odtenka bleščic v drugega ali pa samo bleščice v barvno podlago. Vmešate jih lahko tudi v gradilni gel in z mešanico gradite noht.

 Na voljo: 

- Dramatic (zlate bleščice)

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Čas sušenja je 30 sekund v LED ali 3 minuti v UV žarnici. Pred uporabo dobro premešajte.

Di-HEMA, Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Glycol Dimethacrylate, Isobomyl Acrylate, Hydraxycylohexyl Phenyl Ketone, Benzophenone-1, Black 2/CI77266 (nano), Titanium Dioxide (CI 77891), Blue 15 (CI 74160), Red (12420), Yellow 11 (CI47000), Violet 2 (CI 60725), Aluminum Calcium (CI 77000)

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM