Ostali pripomočki

Trepalnice

Mini ventilator za trepalnice CLD

CLD
864354
5,95 €
Ventilator CLD hladi ozračje in nevtralizira hlape lepila ter pomaga doseči optimalno raven vlage. Optimizira vlažnost ozračja in temperaturno stabilnost lepila.
8,95 €
Steklo CLD za trepalnice in za lepilo (CLD Crystal palette for lashes and glue). Na voljo v polkrožni obliki, kar bo še posebej dobrodošlo ljubiteljicam šopkov. 
Zaščitna blazinica za čelo CLD Zaščitna blazinica za čelo CLD 2
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Zaščitna blazinica za čelo CLD

CLD
863784
9,95 €
Zaščitna blazinica CLD je namenjena za zaščito čelnega predela med postopkom aplikacije umetnih trepalnic. Je črne barve, izdelana iz materiala velur in ima logotip CLD. 
Trepalnice

Torbica za pincete črna CLD

CLD
863783
9,95 €
Torbica za shranjevanje pincet in ostalih orodij, ki služijo pri aplikaciji umetnih trepalnic. Torbica je v črni barvi, znamke CLD. 
Zrcalo (LED) - Glamour
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Zrcalo LED - Glamour

Glamour Lashes
Glam-zrcaloLED
15,95 €
Zrcalo - kozmetično LED ogledalo znamke Glamour je priročno in najde mesto v vsaki ženski torbici. Ogledalo s LED osvetlitvijo sestavljata dva ogledali, ki omogočata lažje in učinkovitejše ličenje in kontrolo make up-a.
Trepalnice

Svinčnik Glamour

glam-svincnik
6,95 €
Svinčnik Glamour Elegantno belo pisalo Glamour z zlatimi dodatki, okrašen s kristali. Minica je črne barve.
Trepalnice

Etui za pincete Glamour

Glamour Lashes
glam-etui
0,95 €
Da bodo vaše pincete za podaljševanje trepalnic vedno dobro varovane in shranjene, jih vedno sproti odložite v varen etui.
3,95 €
Prstan za lepilo za trepalnice v dveh velikostih vam omogoča hitrejše in učinkovitejše odlaganje trepalnic pri tem pa ohranja lepilo dlje časa v pravi kondiciji.
Trepalnice

Odeja z logotipom CLD

CLD
863622
14,95 €
Topla in mehka odeja CLD Creative Lash Design za tretmaje podaljševanja trepalnic, vihanja trepalnic in laminacije.
Pripomočki

Čopič za čiščenje trepalnic CLD

CLD
863919
2,95 €
Izjemno mehak čopič za trepalnice CLD v kombinaciji z milom, peno, vodo ali fiziološko raztopino nežno in učinkovito umije in očisti naravne in umetne trepalnice. Njegove mehke ščetine omogočajo natančno odstranjevanje nečistoč in ostankov ličil pred nanosom umetnih trepalnic ali postopkom lash lifta.
Trepalnice

Magnetna torbica za pincete CLD

CLD
863781
16,95 €
Črna torbica CLD Creative Lash Design za pincete, škarjice in orodje, ki ga uporabljamo za podaljševanje trepalnic. Zahvaljujoč mehki podlogi odlično ščiti občutljive pripomočke in "špičke" za oblikovanje trepalnic. Magnetne stranice pa hranijo orodje v na varnem v torbici. Dimenzije: zaprta 15,5 x 8 cm, odprta 15,5 x 16 cm
Zrcalo na držalu CLD (mini ogledalce za trepalnice) Zrcalo na držalu CLD (mini ogledalce za trepalnice) 2
Zadnji kosi na voljo
6,95 €
Ogledalce za trepalnice je izjemen produkt, ki pomaga pri podaljševanju trepalnic. Udobno in nedrsečo zrcalo znamke CLD na ročaju izboljša in poenostavi delo. Ogledalce je majhno in v veliko pomoč pri postopku podaljševanja trepalnic in izvedbi LASH LIFTA. Omogoča lahkotno kontrolo in natančnost pri postopku podaljševanja trepalnic in izvajanju LASH LIFTA.
Prikazujem 1-12 od 17 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM