Spatule

Spatule

Natančnost in profesionalizem - kjer spatule v rokah postanejo nepogrešljiv pripomoček kozmetičnih stilistk. Naša zbirka spatul je namenjena izvajanju natančnih kozmetičnih postopkov, kot so mešanje gelov, trajnih lakov, pigmentov ter nanašanje akrilnih gelov. Lahko so nam tudi v pomoč pri podaljševanju trepalnic in sicer pri ločevanju trepalnic.

Spatule so oblikovane na zahteve strokovnjakov in zagotavljajo optimalno funkcionalnost ter natančnost pri vsakem koraku postopka. Omogoča enostavno rokovanje in natančno uporabo, kar je ključno pri doseganju brezhibnih rezultatov.

Ne glede na vaše strokovne potrebe, spatule iz naše zbirke so zanesljiv pripomoček, ki bo olajšal vaše delo in zagotovil dosledno visoko kakovostne rezultate. Poiščite pravo spatulo za svoje potrebe in stopite korak naprej v strokovni kozmetični praksi.

6,00 €
Pripomoček za mešanje gelov in trajnih lakov, pigmentov, nanašanje akril gelov ali celo za ločevanje trepalnic pri postoku podaljševanja umetnih trepalnic.
Metalni pripomočki

Smart 60 Type 1 - potiskač in spatula

Staleks
PS-60/1
5,95 €
Profesionalni potiskač za obnohtno kožico in spatulo Smart 60 Type 1 - Staleks. To izjemno orodje združuje inovacijo, natančnost in udobje za vrhunsko nego nohtov pri manikuri in pedikuri. Ni pa samo potiskač, lahko je tudi spatula, ki jo uporabimo za mešanje gelov ali kot pripomoček pri podaljševanju umetnih trepalnic. 
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM