Shranjevanje nail art-a

Pripomočki za shranjevanje nail arta - bleščic, prahov, folij, kamenčkov

Displaj za NAIL ART lahko uporabljamo za prikaz bleščic, prahov, folij, kamenčkov in ostalega NAIL ART-A, ki ga srečujemo v kozmetičnih in manikerskih salonih. Lahko je prenosen ali pa se celo obesi na steno. 

Pripomočki

Art organizer Slowianka

slow-artorganizer
7,95 €
Imate radi NAIL ART dodatke, bleščice, kamenčke, prahce, samo gre vedno kaj narobe? Ali se kaj raztrese ali gre čisto preveč v smeti? Naj vam bo NAIL ART organizator v pomoč, naj ujame vse, kar ni ostalo na nohtu in naj vam omogoči enostavno pospravljanje in shranjevanje.
Pripomočki

Škatla za shranjevanje gela ali laka Slowianka

Slowianka
Slow-BOX
9,95 €
Škatla za shranjevanje gela ali laka je primerna za mešanje in shranjevanje barvnih gelov, pigmentov, emulzij in lakov. Metalna paletka za NAIL ART Slowianka bo super pripomoček za vse nohtne stilistke, ki jim NAIL ART ni tuj. Vsaka mešanica, ki si jo pripravite, ostane varno shranjena v paletki vse do takrat, ko ponovno posežete po njej. 
Pripomočki

Displaj za nail art Euro Fashion

Euro Fashion
EF-DISBS
11,95 €
Displaj za nail art lahko uporabljamo za prikaz bleščic, prahov, folij, kamenčkov in ostalega nail arta, ki ga srečujemo v kozmetičnih in manikerskih salonih. Lahko je prenosen ali pa se celo obesi na steno. Na voljo je v dveh različicah, bodisi 25 kom ali 50 kom.
Pripomočki za shranjevanje

Posodica za shranjevanje nail arta

Euro Fashion
jar/crys
0,15 €
Plastična posodica za shranjevanje znamke Euro Fashion. S pokrovčkom za shranjevanje različnega nail arta, ki ga uporabljamo pri izdelavi umetnih in trajno lakiranih nohtov. V posodico lahko shranimo kamenče, žetončke, prahce, bleščice, različne mešanice gelov in akril gelov, ki smo si jih pripravili ...
Pripomočki

Prazni lončki za shranjevanje gelov Slowianka

Slowianka
slow-EmptyJar5
1,95 €
Vemo, kako ustvarjalni ste in radi ustvarjate nenavadne kombinacije. Odslej lahko poljubno mešate gele in akril gele z NAIL ART efekti in nato ustvarite modne nohtne stile. V ponudbo dodajamo prazno embalažo s prostornino 5 ml v katero lahko shranjujete vaše kombinacije.
Prikazujem 1-7 od 7 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM