Oprema

Nepogrešljiv pripomoček za nohte sta LED ali DUAL lučka ter brusilček.

Najbolj pomembna elementa opreme nohtne stilistke sta lučka za polimerizacijo materiala, s katerim izdeluje umetne nohte ter brusilni strojček, s katerim odstranjuje umeten material iz nohta pri korekciji ali ureja obnohtno kožico in izvaja manikuro. 

UV in LED lučke

Izbira lučke je pomemben dejavnik, saj nam pomaga olajšati delo, pa tudi poskrbi, da je naše delo kvalitetno in pripomore k zadovoljstvu stranke. Lučka za utrjevanje gelnih in akrilnih mas za izdelavo umetnih nohtov je nepogrešljiv pripomoček v manikerskem salonu ali v domačem kotičku, kjer si sami urejamo nohte. Pri izbiri lučke ima vlogo več dejavnikov:: cena, oblika, moč, nekatere ostale funkcije. 

V naši ponudbi najdete LED in DUAL lučke. LED lučke imajo praviloma diode, ki se ne menjajo. Imajo sposobnost, da hitro in učinkovito posušijo material, kot je trajni lak, gel ali akril gel. DUAL lučka je lučka za nohte, ki kombinira lastnosti UV in LED lučke. Zaradi tega praviloma suši vse lake in gele in ker imajo diode belo svetlobo, je bolj prijetna za oči. 

V ponudbi najdete lučke, ki se razlikujejo po moči, kar zaznamujejo W. Nižji kot so, manj utrdijo material in dlje časa potrebujejo za to. Tako da za salonsko delo priporočamo moč, ki naj bo najmanj 48 W. A tiste z manj W so primerne za začasno polimerizacijo, med določenim postopkom, kot je recimo pritrjevanje DUAL šablone ali kamenčkov in podobne dekoracije. 

Pri lučki bi izpostavili še nekaj detajlov, ki so praktični pri našem delu:

- Snemljivo dno lučke.

- Samodejni vklop in izklop oziroma senzor za vžig. Senzor gibanja je prijetna lastnost lučke, saj senzor zazna, ko stranka postavi roko v lučko in se vklopi.

- Časovnik in LED zaslon. LED zaslon omogoča nadzor pri polimerizaciji materiala. 

- Low Heat Mode opcija lučke omogoča, da je polimerizacija postopna. Ker se lučka postopno segreva, je manjša verjetnost pekočega občutka pri polimerizaciji materiala. 

- Razporeditev diod brez mrtvega kota.

- Dovolj široka odprtina za roke in dovolj prostorna lučka. 

- Prenosna akumulatorska lučka. 

Brusilni strojčki

Poleg lučke za nohte, je brusilnik tudi pomemben del opreme, ki jo potrebuje nohtni stilist pri izdelavi umetnih nohtov. Ena od najpomembnejših značilnosti brusilnega aparata je njegova kvaliteta ter dolga življenjska doba. Ročka brusilnega aparata mora bit dobro oprijemljiva in ne sme vibrirati med piljenjem umetnega materiala in pri obdelavi obnohtne kožice ter pri matiranju nohtne plošče. S pravim prileganjem dlani se vaša roka med uporabo ne utrudi. Brusilni aparat oziroma električna pila med svojim delom oddaja hrup, za katerega pa je zaželeno, da ni prevelik. 

Večina električnih brusilnikom mora biti pri delovanju priklopljeno v električno napetost. A v naši ponudbi najdete tudi takega, ki ga lahko napolnite in deluje dokler se baterija ne izprazni. 

Pri manikuri in pedikuri potrebujemo različne višine obratov ter različne smeri obratov, in brusilniki v naši ponudbi vključujejo obe možnosti. Imajo tudi možnost nožnega pedala, kar nekaterim stilistkam olajša delo z brusilnikom. 

Električni brusilniki se na pogled lahko zelo razlikujejo, čeprav se uporabljajo večinoma za isti namen. Razlikujejo se tudi glede na moč, hitrost obratov ter po ostalih lastnostih, ki definirajo določen aparat. 

Najbrž bo pri izbiri ključno tudi, ali izbirate električno pilo za domačo uporabo ali za profesionalno v salonu. Eden od motivov je tudi cenovna dostopnost. 

Električne brusilnike uporabljamo pri manikuri in pedikuri. Z njim in primernimi bruski odstranjujemo umeten material ali obdelujemo naravno nohtno ploščo in obnohtno kožico. 

Če iščete strojček, ki vam bo dolgo služil, bodite pozorni tudi na moč motorja. Če je moč motorja majhna, potem se ta med delom preveč obremeni. V naši ponudbi najdete brusilni strojček, ki ima moč motorja 80 W in vam bo dolgo služil pri vašem delu.

Ko izbirate svoj aparat za manikuro in pedikuro, bodite pozorni na:

- Izgled strojčka za nohte

- Velikost in s tem priročnost pri uporabi

- Moč motorja

- Višino obratov, ki jih nudi strojček

- Možnost menjave obratov v kontra smer

- Možnost nožnega pedala

- Možnost brez žične uporabe

- Ceno

- Stabilnost in oprijem ročke strojčka

PROFESIONALNI BRUSILNI STROJČEK JD900
Zadnji kosi na voljo
Oprema

Brusilni strojček JD900

Euro Fashion
JD900
199,95 €
Profesionalni brusilni strojček JD900 znamke Euro Fashion. Nail drill oziroma profesionalni aparat za piljenje s bruski, primeren za delo pri manikuri in pedikuri v kozmetičnih in manikerskih salonih. Ponaša se z vzdržljivim motorjem in dolgo življenjsko dobo. 
Brezžični brusilni strojček z obrati 35000 in močjo motorja 80W za manikuro in pedikuro Slowianka Brezžični brusilni strojček z obrati 35000 in močjo motorja 80W za manikuro in pedikuro Slowianka 2
Zadnji kosi na voljo
Oprema

Brusilni strojček (brezžični)

Slowianka
Slow-DrillMachine
299,95 €
Brusilni aparat Slowianka Nail Drill Machine s 35000 obrati na minuto je idealen za delo v kozmetičnem salonu ali pa pri potovanjih na dolge razdalje, katerega namen je skrajšati in poenostaviti pripravo naravnega nohta ter nadomestiti dolgotrajno ročno polnjenje umetnega materiala, kot je gel ali akril gel.
Oprema

Lučka SUNone ( LED/UV ) 48 W

Euro Fashion
864407
34,95 €
Novejša generacija lučke, ki ima možnost prilagajanja moči na 24 W ali na 48 W. Gre za kombinirano lučko imenovano DUAL, kar pomeni da oddaja UV in LED svetlobo, kar omogoča hitrejše, enakomernejše in kvalitetnejše sušenje materiala, kot je trajni lak, gel, poly ali akril gel. Lučka ima v ohišju načrtno razporejenih 30 diod, kar omogoča sušenje iz vseh...
NAPRAVA ZA GRETJE LOSJONA ZA ROKE EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Nega

Naprava za gretje losjona za roke

Euro Fashion
WR
16,95 €
Naprava za gretje losjona za roke. Z gretjem losjona povečamo njegovo učinkovitost. Toplota blagodejno vpliva na našo kožo in sklepe. Roke so vsak dan izpostavljene dejavnikom, ki lahko porušijo ravnovesje kože. Postanejo lahko suhe, ranljive, počutijo se neudobno. Ogret balzam blagodejno vpliva na suho kožo. 
Lučka za nohte Sun Power LED/UV 48 W Slowianka Lučka za nohte Sun Power LED/UV 48 W Slowianka 2
Zadnji kosi na voljo
Oprema

Lučka za nohte LED/UV 48 W

Slowianka
slow-lamp48
119,95 €
Lučka Sun Power Slowianka je lučka manjše velikosti, dovolj velika za sušenje petih nohtov ene roke. Zaradi tega je priročna in primeren za manjše salone za manikuro. Velika prednost je 24 diod razporejenih v shemo, ki omogoča enakomerno utrjevanje trajnega laka, gela ali akril gela. Zrcalna površina odbija svetlobo in povečuje moč delovanja. Ima...
Oprema

Lučka brezžična 2v1 LED 54 W

Slowianka
slow-lamp54
229,95 €
Rešitev, ki bo za vedno spremenila delo v vašem salonu - brez žična LED lučka za polimerizacijo gela in trajnega laka. Moč lučke je 54 W, kar pripomore k hitremu in učinkovitemu utrjevanju materiala. Edinstvena kombinacija tradicionalne lučke z mini lučko, ki vam bo v pomoč pri sistemu Dual Forms. Razporeditev diod, zrcalno dno ter prostornost lučke...
Oprema

Lučka za nohte Mini LED/UV 3W (roza)

Euro Fashion
864464
9,95 €
Majhna, priročna lučka za strjevanje gela ali akril gela. Lahko se uporablja pri podaljševanju nohtov po sistemu DUAL forms. Primerna pa je tudi za hitro, vmesno sušenje med risanjem na nohte in ustvarjanjem NAIL ARTA. 
Oprema

Lučka za nohte Mini LED/UV 18W (bela)

Euro Fashion
864465
19,95 €
Majhna, prenosna in brezžična lučka za vmesno sušenje gela ali akril gela. Ima digitalni zaslon, ki nam pomaga kontrolirati sekunde sušenja ter dve opciji časovnika: 60 ali 90 sekund. Najbolj uporabna je za stilistke, ki nohte podaljšujete po sistemu DUAL forms. A priročna je tudi za tiste, ki radi kreirate okraske na nohtu, bodisi s kamenčki, pentljami,...
Prikazujem 1-8 od 8 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM