Pinch

Pinch, pripomočeki za ustvarjanje C-linije umetnih nohtov

Popolne oblike nohtov, kjer je pinch ključen pripomoček za ustvarjanje brezhibne c-linije na gelnih in akrilnih nohtih. Z uporabo teh edinstvenih pinchov bodo vaši nohti vedno dobili popolno obliko.

Pinch izstopa od ostalih pripomočkov na trgu zaradi svojega inovativnega dizajna v obliki črke V. Ta premišljen dizajn omogoča, da se nohti s koničastimi in mandljastimi oblikami pravilno oblikujejo in ohranijo svojo idealno formo med polimerizacijo.

Ne glede na to, ali ste profesionalna manikerka ali ljubiteljica domačega urejanja nohtov, bo uporaba pincha zagotovila, da bodo vaši rezultati vedno brezhibni in popolni. Izberite kakovost, izberite inovacijo - izberite pinche za popolno oblikovane nohte.

Pripomočki

Pinceta za pinchanje - oblikovanje tunela umetnega nohta

Slowianka
slow-tweezers
11,95 €
Pinceta za pinchanje Slowianka je skoraj nepogrešljiv pripomoček pri izdelovanju in modeliranju nohtov po sistemu šablon in Dual Forms. Izjemno orodje za stiskanje podaljšanega nohta in oblikovanje C linije nohta. 
Pripomočki

Pinch metalne sponke

Euro Fashion
865919
3,95 €
Z uporabo teh klešč za pinchanje bodo vaši nohti vedno popolne oblike in prave C-linije. Uporabne so tako pri modeliranju z akrilom kot tudi pri modeliranju z gelom, predvsem pri kvadratnih oblikah nohtov. Set vsebuje 5 kom metalnih klešč za pinčanje. En set praviloma zadostuje za podaljševanje umetnih nohtov. Če pa jih med delom ne želite prestavljati iz...
Metalni pripomočki

Pinch oblikovalec C linije 10 kom v setu

First Gel
fg-00001
7,00 €
Pinch, oblikovalec C linije, poskrbi za lažje in pravilnejše delo pri mehkih prstnih blazinicah ali pri premehkih šablonah za podaljševanje umetnih nohtov ali pa vam pomaga, kadar želite doseči perfektno C-linijo pri kvadratni obliki umetnih nohtov. 
Pripomočki

Pinch pinceta Expert 31 tipa 2

Staleks
TE-31/2
7,95 €
Profesionalna pinch pinceta Expert 31 tipa 2 znamke Staleks za oblikovanje umetnih nohtov podaljšanih na šablono ali z uporabo dual šablon. Izjemno orodje za stiskanje podaljšanega nohta in oblikovanje C linije nohta. Ukrivljen delovni del omogoča tesen in močan oprijem umetnega nohta, kar omogoča pri modeliranju elegantno obliko nohtov in daje potrebno C...
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM