Beli

Poly in akril geli

Poly akril geli v tubici Multi Gel Elegance

Euro Fashion
867163
19,95 €
MultiGel Elegance je nov, revolucionaren sistem, ki združuje prednosti akrilnih in gelnih metod. To je napredna stopnja oblikovanja, ki vam omogoča ustvarjanje trpežnih nohtov na enostaven način. Po oblikovanju akril gela s čopičem le tega polimeriziramo v UV ali LED lučki. 
Poly in akril geli

Shinny White bel poly gel First Gel

First Gel
FG-SHINYWHITE15
24,95 €
Shinny White je bel poly gel za izdelavo grajene francoske ali grajenega baby boomerja ali za marmor efekt. je kombinacija dveh sistemov v enem. Super izbira za vse, ki Iščete stabilnost in obstojnost modelaže umetnih nohtov.
Poly in akril geli

Intense White bel poly akril gel v tubici Slowianka

Slowianka
SLOW-Intense White
54,95 €
Akril gel Intense White Slowianka je goste, gumijaste konsistence v original pakiranju 60 ml.  Akril gel oziroma poli gel je kombinacija dveh sistemov v enem. Super izbira za vse, ki iščete stabilnost in obstojnost modelaže umetnih nohtov. Bel akril gel je pakiran v črni tubici, ki omogoča natančno doziranje in enostavno uporabo. Intenske White akril gel...
Poly in akril geli

White 06 - bel poly gel First Gel

First Gel
4011-06
24,95 €
Poly geli FIRST GEL so srednje goste, gumijaste konsistence v original pakiranju črne tubice 30 ml. Poly gel je kombinacija dveh sistemov v enem, ki nudi možnost izdelave zelo tanke strukture brez izgube stabilnosti. Fina zrnatost produkta je super izbira za hitro in enostavno ustvarjanje prehoda, ki ga poznamo pri Baby Boomer-jih. 
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM