Čopiči za One stroke

Čopiči za One stroke tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami.

Čopiči za ONE STROKE tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. Set vsebuje 7 čopičev, različnih širin in dolžin, nekaj ravno in nekaj poševno rezanih. Čopiči tega seta so izrazito mehki in omogočajo maximalno natančno poslikavo. Lahko se uporabljajo tudi za perfektno linijo francoske

Pripomočki

Komplet čopičev za nail art One Stroke Slowianka

Slowianka
slow-brushonestroke
16,95 €
Čopiči za One stroke tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. Set vsebuje 7 čopičev, različnih širin in dolžin, nekaj ravno in nekaj poševno rezanih. Čopiči tega seta so izrazito mehki in omogočajo maximalno natančno poslikavo. Lahko se uporabljajo tudi za perfektno linijo francoske. 
Pripomočki

Čopič za nail art - One stroke 2 in 3 Slowianka

Slowianka
slow-ONESTROKE
17,95 €
Čopiči za One stroke tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. V tej kategoriji najdete dva najbolj precizna čopiča za to tehniko, ki jih uporabljamo za super majhne detajle. Oba čopiča sta izrazito mehka in omogočata maximalno natančno poslikavo. Imata mini površino iz sintetičnih najlonskih ščetih. 
Čopiči

Čopiči za One Stroke Euro Fashion

Euro Fashion
Čopič za One Stroke
6,00 €
One stroke tehnika ali z drugim imenom one move tehnika za dekoracijo nohtov z akrilnimi barvami, geli, pastami ali mešanicami gelov in pigmentov. Na voljo ozki in široki čopiči, ravno in poševno rezani ter tanki čopiči za obrobe in detajle.
Čopiči

Čopič One Stroke 4-II First Gel

First Gel
FG-3004
14,95 €
Profesionalen čopič One Stroke 4-II za poslikave imenovane One stroke. Ta vrsta poslikav primerna tako za umetne kot trajno lakirane nohte.
Čopiči

Čopič One Stroke 4 First Gel

First Gel
FG-3003
14,95 €
Čopič za tehniko One Stroke velikosti št. 4. Čopič se lahko uporabi s pigmentiranimi geli, pastami, geli v tubici ali z akrilnimi barvami. Primeren je za nail art na umetne in gelirane nohte ter za trajno lakirane nohte.
Čopiči

Čopič One Stroke Mini I First Gel

First Gel
fg-3001
14,95 €
Čopič One Stroke Mini I je namenjen najbolj preciznim delom poslikave imenovane One Stroke, namenjene dekoriranju umetnih nohtov in trajno lakiranih nohtov.
ČOPIČ ZA GEL - POŠEVNO REZAN 6 (FRENCH) - FIRST GEL
Ni na zalogi
17,95 €
Čopič, rezan poševno, omogoča hitro in enostavno izdelavo francoskega stila, z vsemi vrstami pigmentiranih gelov. Čopič lahko uporabimo za francosko konico ali pa za izdelavo poslikave nohta imenovano One stroke.
ČOPIČ ONE STROKE MINI II FIRST GEL ČOPIČ ONE STROKE MINI II FIRST GEL 2
Ni na zalogi
Čopiči

Čopič One Stroke Mini II First Gel

First Gel
fg-3002
14,95 €
Čopič One Stroke Mini II za vse ljubitelje poslikav One Stroke tehnike. Ta čopič je izredno ozek, poševno rezan in je namenjen najbolj preciznim delom poslikav.
Pripomočki

Čopič Premium One Stroke 4

Slowianka
slow-ONESTROKEPremium4
17,95 €
Čopič One Stroke Brush 4 za tehniko One Stroke, manjše velikosti, rahlo poševno nagnjen. Ima enakomerno rezane ščetine, ki so goste, vendar mehke na konici. Uporablja se lahko za ustvarjanje vseh vrst One Stroke dekoracij z različnimi metodami slikanja. Na površini pusti barvo - ne odstrani plasti izdelka - pusti nasičeno, pigmentirano površino z enim...
Pripomočki

Čopič Premium One Stroke 5

Slowianka
slow-ONESTROKEPremium5
17,95 €
Čopič One Stroke Brush 5 za tehniko One Stroke, srednje velikosti, rahlo poševno nagnjen. Ima enakomerno rezane ščetine, ki so goste, vendar mehke na konici. Uporablja se lahko za ustvarjanje vseh vrst One Stroke dekoracij z različnimi metodami slikanja. Na površini pusti barvo - ne odstrani plasti izdelka - pusti nasičeno, pigmentirano površino z enim...
Prikazujem 1-12 od 12 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM