KONICE za NAIL ART, PALETE 18 izdelkov.

 • 3,95 €

  Paleta umetnih konic SLOWIANKA, mlečnega odtenka in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. Koničko lahko po končanem NAIL ART-u odlomimo od držala, rahlo popilimo rob koničke in jo shranimo v knjigi vzorčkov (NAILS BOOK). 

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Še eno odkritje Natalie Larine, ki vam bo olajšalo in odprlo nove poglede na ONE STROKE in ZHOSTOVO tehniko. Set vsebuje štiri vzorce, ki vas bodo naučili pravilnih proporcev in oblik, ki vam bodo pomagali do realnih skic in zlaganja ONE STROKE in ZHOSTOVO tehnik. Ko spoznavaš tehnike NAIL ART- a, je potrebno znati zložiti proporce in izdelati skico ter...

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Konice MANDELJ oblike za okrasitev ali ustvarjanje barvnega vodnika so nepogrešljivi pripomočki pri delu vsakega stilista, saj ponujajo številne različne možnosti. Najbolj očiten in priljubljen med njimi je predstavitev barv lakov za nohte, ki jih ima stilist v svoji ponudbi. Uporabljajo se lahko tudi kot osnova za trening NAIL ART-a in predstavitev že...

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih konic na obroču EURO FASHION, prozorne ali mlečnega odtenka in v obliki STILETTO. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Paleta umetnih konic FIRST GEL, prozornega videza in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. Paletka omogoča dober pregled in izbiro našim strankam, bodisi pri barvnih odtenkih ali pa pri dekoraciji nohtov. Ko se katere od konic naveličamo, jo enostavno odstranimo iz obroča. 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih konic na metalnem obročku za nanašanje barvnih lakov in gelov olajša stranki izbiro barve umetnih nohtov. Priročna rešitev tudi za nohtne stilistke, ki rade ustvarjajo NAIL ART.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Paleta umetnih ROZA konic na obroču EURO FASHION. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih črnih konic na obroču EURO FASHION. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter še posebej cat eye lakov v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Paleta umetnih konic na metalnem obročku. Set vsebuje 50 kom, vsaka konica pa so dejansko tri koničke. Smisel tega je, da stranki pokažemo barvo v več različicah. Lahko je sijaj, lahko je mat ali sijaj z efekti. Stranke si težko predstavljajo barvo v več različicah in ta paletka jim bo dala prav to. Lahko jo uporabite tudi na način trening koničk. 150...

  Na zalogi
 • 1,50 €

  Paleta za barvne lake, barvne gele, »cat eye« lake, »mirror« prahe in ostale prahe ter bleščice, obarvane baze in tope s folijami in bleščicami. Tiste, ki rade ustvarjate na nohtih razne poslikave in preizkušate različne tehnike, vam ta paletka mlečnega videza nudi 20 konic.

  Na zalogi
 • 54,95 €

  Paleta oz. knjiga Color Book Slowianka je edinstvena, estetska in izjemno stilska razstavna vitrina, ki je idealna za predstavitev stilistovih lastnih umetniških del ali za shranjevanje barvnih vzorcev za naše stranke.

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Knjiga za organiziranje umetnih konic. Služi za organizacijo in za možnost ogleda barvnih nians barvnih lakov in gelov ali pa za nizanje NAIL ART vzorcev.

  Ni na zalogi
 • 5,95 €

  Podstavek za umetno konico (Diamond Holder EURO FASHION) je magnetno stojalo za umetno konico, ki jo uporabljamo za vajo in trening NAIL ART-a ter za pripomoček pri fotografiranju naših izdelkov.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Moderne silikonske konice se uporabljajo pri sistemu podaljševanja umetnih nohtov v kombinaciji z akril gelom. To so kalupi, ki se napolnijo praviloma s akril gelom, postavijo na naravni noht v pravem položaju in polimerizirajo. Te silikonske konice na nohtu ostanejo, tako da je potrebno samo še popraviti robove in noht je gotov. 

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Ekstremno dolge konice naravnega izgleda ponavadi uporabljamo za TIP BOX-e in trening in vajo poslikav nohtov in NAIL ART-a. V paketu je 50 konic, 10 različnih velikosti (vsaka velikost 5 kom).

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Umetne konice TIP BOX za kreativne nohtne stilistke. Izjemno dolge konice umetnih nohtov za umetniški TIP BOX NAIL ART. Odkrijte umetnika v sebi in ustvarite resnična umetniška dela, za svojo kreativnost, predstavitev pred svojimi strankami ali za udeležbo na tekmovanjih. Konice so kvadratne oblike, bele barve. Pakirane so v setu, v katerem je 10 konic...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Najdaljše konice na trgu v obliki Stiletto! V setu so različne velikosti od 6,5 cm do 9 cm, vsaka dolžina je na voljo po 6 komadov. Ekstremno dolge konice, popolne za dekoracije in predstavitev vaših kreacij ali udeležbo na tekmovanjih. V paketu je 60 konic, 10 različnih velikosti po 6 konic. Na voljo v treh odtenkih: belem, prozornem in naravno mlečnem. 

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Umetne konice, trening konice, konice za NAIL ART in poslikave nohtov, displej konice za barvne lake in gele - lahko bi jih poimenovali zelo različno. Te umetne konice so majhne, ukrivljene, imajo mandljasto obliko in posnemajo videz in obliko naravnih nohtov. Zato bo vaš trening še bolj učinkovit.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 18 od 18 izdelkov