Čopiči za nail art

Čopiči za NAIL ART tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami.

Obsežna skupina čopičev za NAIL ART. 

V Slowianki ljubimo NAIL ARTČopiči za tanke linije Premium Slowianka se uporabljajo za nanašanje natančnih tankih linij, obrob in kontur. Ponavadi jih uporabljamo v kombinaciji s pigmentiranimi geli ARTER ali barvnimi geli za ornamente MULTI ART. Čopič ima črno držalo in zlat logotip in pokrovček. Spoznajte PREMIUM linijo magičnih čopičev Slowianka, ki jih je ustvarila Natalia Larina

Čopič znamke RA Nails 2v1 za gel, akril, akril gel, plastelin gel ter za vse vrste 3D NAIL ART-a. 

Vrhunska Sonda Slowianka je orodje, ki ga odlikuje izredno fina konica v obliki kroglice. Imenuje se tudi dotting tool ali kvačka, uporablja pa se za različne tehnike NAIL ART-a. Nekateri s kvačko nanašajo tudi gradilne gele in se s tem izognejo nepotrebnim zračnim mehurčkom, ki se radi ujamejo v gele. Priročno orodje za ustvarjanje pik, prtičkov, 3D NAIL ART-a, nanos SPIDER GELA in še kaj.

Profesionalen čopič ONE STROKE 4 - II za poslikave imenovane ONE STROKE. Ta vrsta poslikav primerna tako za umetne kot trajno lakirane nohte.

Čopič z zelo elastičnimi sintetičnimi ščetinami v obliki mačjega jezika, Čopič NAIL ART 2-1, za različne tehnike poslikav nohtov: Zhostovo, cvetlični vzorci in elementi floristike.

Čopiči

Premium čopiči za tanke linije Slowianka

Slowianka
slow-MagicPremium
19,95 €
V Slowianki ljubimo nail art. Čopiči za tanke linije Premium Slowianka se uporabljajo za nanašanje natančnih tankih linij, obrob in kontur. Ponavadi jih uporabljamo v kombinaciji s pigmentiranimi geli Atret ali barvnimi geli za ornamente MULTI ART. Čopič ima črno držalo in zlat logotip in pokrovček. Spoznajte PREMIUM linijo magičnih čopičev Slowianka, ki...
Pripomočki

Premium Sonda kvačka - dooting pen

Slowianka
slow-SondaPremium
17,95 €
Vrhunska Sonda Slowianka je orodje, ki ga odlikuje izredno fina konica v obliki kroglice. Imenuje se tudi dotting tool ali kvačka, uporablja pa se za različne tehnike nail art-a. Nekateri s kvačko nanašajo tudi gradilne gele in se s tem izognejo nepotrebnim zračnim mehurčkom, ki se radi ujamejo v gele. Priročno orodje za ustvarjanje pik, prtičkov, 3D...
Čopiči

Čopič One Stroke 4-II First Gel

First Gel
FG-3004
14,95 €
Profesionalen čopič One Stroke 4-II za poslikave imenovane One stroke. Ta vrsta poslikav primerna tako za umetne kot trajno lakirane nohte.
Čopiči

Čopič One Stroke Mini I First Gel

First Gel
fg-3001
14,95 €
Čopič One Stroke Mini I je namenjen najbolj preciznim delom poslikave imenovane One Stroke, namenjene dekoriranju umetnih nohtov in trajno lakiranih nohtov.
Čopiči

Čopič za gel Oval 4-S First Gel

First Gel
fg-3005-s
17,95 €
Čopič ovalne oblike 4-S omogoča natančno nanašanje gladilnega gela ali poly gela. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči First Gel veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  
Čopiči

Čopič Gradient za ombre First Gel

First Gel
fg-2986-4
19,95 €
Čopič Gradient je zelo nežen in mehak čopič z razpršenimi ščetinami za vse ljubitelje ombre tehnik. Primeren za gelirane in trajno lakirane nohte.
ČOPIČ NAIL ART 2 - MAČJI JEZIK (FIRST GEL) ČOPIČ NAIL ART 2 - MAČJI JEZIK (FIRST GEL) 2
Zadnji kosi na voljo
Čopiči

Čopič mačji jezik Nail Art 2 First Gel

First Gel
FG-3000
14,95 €
Čopič Nail Art 2, imenovan mačji jezik, ima zelo mehke ščetine, na konici neenakomerno dolge. Namenjen je ustvarjanju cvetličnih motivov in abstraktnih vzorcev. Nepogrešljiv v svetu poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.
Čopiči

Čopič za gel Oval 4 First Gel

First Gel
FG-3005
19,95 €
Čopič za gel - ovalen 4 znamke First Gel. Velikost in kakovost tega čopiča omogočata udobno nanašanje gradilnih gelov, akril gelov in poly gelov. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči First Gel veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  
Prikazujem 1-12 od 40 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM