CAT EYE / MAGNETNI GELI 8 izdelkov.

 • 10,95 €

  Magnetni gel z edinstveno formulo ustvarja v kombinaciji z magnetom edinstveni 5D učinek na kateri koli barvni podlagi, praviloma je to črna ali temna. Na voljo v treh kombinacijah v pakiranju 3 gr. 

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Magnetni trajni laki se uporabljajo za trajno lakiranje nohtov ali za pokrivanje umetnih nohtov z barvnim slojem. Ker vsebujejo magnetne delce, lahko z magnetom ustvarimo edinstvene efekte in odseve svetlobe. Uporabljamo jih lahko tudi za NAIL ART. Cat eye lak praviloma uporabljamo na temnih podlagah, najpogosteje je to črna. 

  Na zalogi
 • 11,95 €

  First Gel gel laki Cat Eye so magnetni gel laki in so na voljo v štirih privlačnih odtenkih: BAGHEERA, PONKA, MARFA, GARFIELD. Primerni so tako za sistem geliranja kot tudi za sistem permanentnega lakiranja. Na voljo v pakiranju 5 gr. 

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Kolekcija Kitty Gems Slowianka je namenjena ljubiteljem CAT EYE efektov, ki jih uporabljajo za lakiranje naravnih nohtov ali umetnih nohtov ali ustvarjajo z njimi različne tipe NAIL ART-a. Magnetni barvni permanentni GEL LAKI CAT EYE s pomočjo magneta ustvarijo različne vzorce ali videze mačjega očesa.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  GEL ME - Cat Eye (Magnetic) vsebujejo magnetne delce, ki jih s pomočjo magneta postavimo v želen dizajn. Na voljo 10 odtenkov v original pakiranju 8 ml.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Magnet za magnetne in CAT EYE lake, ki jih nanašamo na permanentno lakirane nohte ali grajene nohte iz gela ali akrila. Magnetni laki in magnet so primerni za efekt na trajno lakiranih nohtih ali pa pri različnih vrstah NAIL ART-a. Pravokotnik na eni strani vleče k sebi magnetne delce. A okrogel del na drugi strani magnetne delce odbija. Cat eye laki se...

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Magnet svinčnik za CAT EYE efekt, ki se uporablja v kombinaciji s magnetnimi laki Cat Eye.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Magnet dvojni za magnetne in CAT EYE lake. Primeren za efekt na trajno lakiranih nohtih ali pa pri različnih vrstah NAIL ART-a. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 8 od 8 izdelkov