Cat eye / magnetni geli

Trajni lak

Cat Eye gel 5D FIRST GEL

First Gel
fg-
10,95 €
Magnetni gel z edinstveno formulo ustvarja v kombinaciji z magnetom edinstveni 5D učinek na kateri koli barvni podlagi, praviloma je to črna ali temna. Na voljo v treh kombinacijah v pakiranju 3 gr. 
12,95 €
Magnetni trajni laki se uporabljajo za trajno lakiranje nohtov ali za pokrivanje umetnih nohtov z barvnim slojem. Ker vsebujejo magnetne delce, lahko z magnetom ustvarimo edinstvene efekte in odseve svetlobe. Uporabljamo jih lahko tudi za nail art. Cat eye lak praviloma uporabljamo na temnih podlagah, najpogosteje je to črna. 
Barvni geli

Cat eye gel lak First Gel

First Gel
FG-00
11,95 €
First Gel gel laki Cat eye so magnetni gel laki in so na voljo v štirih privlačnih odtenkih: bagheera, ponka, marfa, garfield. Primerni so tako za sistem geliranja kot tudi za sistem permanentnega lakiranja. Na voljo v pakiranju 5 gr. 
Kolekcija Kitty Gems Slowianka je namenjena ljubiteljem cat eye efektov, ki jih uporabljajo za lakiranje naravnih nohtov ali umetnih nohtov ali ustvarjajo z njimi različne tipe nail art-a. Magnetni barvni permanentni gel laki s pomočjo magneta ustvarijo različne vzorce ali videze mačjega očesa.
MAGNET SVINČNIK ZA CAT EYE EFEKT
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Magnet svinčnik za Cat eye efekt

First Gel
fg-cateyesvincnik
2,95 €
Magnet svinčnik za Cat eye efekt, ki se uporablja v kombinaciji s magnetnimi laki Cat Eye.
Cat Eye trajni lak 3D ESN GELME MAGNETIC  8ML Cat Eye trajni lak 3D ESN GELME MAGNETIC  8ML 2
Zadnji kosi na voljo
Barvni trajni laki

Cat Eye trajni lak 3D ESN Gel Me Magnetic 8ml

ESN
862452
7,95 €
Magnetni trajni lak z edinstveno formulo ustvarja v kombinaciji z magnetom edinstveni tridimenzionalni učinek na kateri koli barvni podlagi. 
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM