Plastelin (ELASTIC) gel za 3D
Plastelin (ELASTIC) gel za 3D
Plastelin (ELASTIC) gel za 3D
Plastelin (ELASTIC) gel za 3D
Plastelin (ELASTIC) gel za 3D
Plastelin (ELASTIC) gel za 3D

Elastic plastelin gel za 3D

SLOW-ELASTIC
19,95 €
DDV vključen

Plastelin gel za ustvarjanje dekorativnih 3D elementov, kot so rože, pentlje, prtički.. Rezultat je podoben 3D kreacijam z akrilom, a delo z plastelin gelom je enostavno in nismo omejeni časovno. Gel je gost, v beli poltransparentni barvi. Lahko se uporablja samostojno ali spremeni v drug odtenek z pigmentom. Uporabljajte ga kot plastelin. Oblikujete ga lahko s prsti (priporočamo uporabo rokavice)

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Plastelin Gel 15 ml Slowianka je gel za izdelavo 3D kreacij na umetnih ali trajno lakiranih nohtih. Primeren za izdelavo servetkov, 3D rož, reliefnih vzorcev, PLETENIN in servetkov ipd, pri tem pa nismo omejeni s časom, kot pri akrilu. Pred polimerizacijo je mehke strukture, lahko ga oblikujemo kot plastelin, s prsti oblečenimi v rokavico. Po polimerizaciji je kreacija trda, obstojna, se ne kruši in ne spreminja barve ne glede na debelino kreacije. Nanašamo ga lahko na vse vrste umetnih nohtov, na permanentno lakirane nohte ali na nohte pobarvane z barvnimi geli, nohte zaključene z matom ali topom. V osnovi je ta gel bel, rahlo prosojen. Barvo pa mu lahko spreminamo z dodajanjem barvnih pigmentov in tako dobivamo vse odtenke barvnega kroga.

Plastelin gel je na voljo v original pakiranju 15 ml. Po uporabi ga dobro zaprite, da se ne suši na zraku. 

Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Plastelin gel nanesite na noht in ga oblikujte po želji. Polimerizacija je odvisna od dodajanja pigmentov, več kot jih je, daljši čas utrjevanja je potreben.

Praviloma je čas trajanja polimerizacije:

UV lučka 3-4 minute

LED lučka 30-60 sekund

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Special Acrylic Polymers, Diphenyl (2, 4, 6-Trimethylbenzoyl) Phosphine, Oxide, Acrylic Monomer, Inorganic Pigment

Ni ocen izdelka
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM