UV in LED lučke

LED in DUAL lučke za nohte za sušenje trajnega laka, gela in akril gela.

Izbira lučke za nohte je pomemben dejavnik, saj nam pomaga olajšati delo, pa tudi poskrbi, da je naše delo kvalitetno in pripomore k zadovoljstvu stranke. Lučka za utrjevanje gelnih in akrilnih mas za izdelavo umetnih nohtov je nepogrešljiv pripomoček v manikerskem salonu ali v domačem kotičku, kjer si sami urejamo nohte. Pri izbiri gel lučke za nohte ima vlogo več dejavnikov:: cena, oblika, moč ter nekatere ostale funkcije. 

V naši ponudbi najdete LED in DUAL lučke. LED lučke imajo praviloma diode, ki se ne menjajo. Imajo sposobnost, da hitro in učinkovito posušijo material, kot je trajni lak, gel ali akril gel. DUAL lučka je lučka za nohte, ki kombinira lastnosti UV in LED lučke. Zaradi tega praviloma suši vse lake in gele in ker imajo diode belo svetlobo, je bolj prijetna za oči. 

V ponudbi najdete UV, LED in DUAL lučke, ki se razlikujejo po moči, kar zaznamujejo W. Nižji kot so, manj utrdijo material in dlje časa potrebujejo za to. Tako da za salonsko delo priporočamo moč, ki naj bo najmanj 48 W. A tiste z manj W so primerne za začasno polimerizacijo, med določenim postopkom, kot je recimo pritrjevanje DUAL šablone ali kamenčkov in podobne dekoracije. 

Pri lučki bi izpostavili še nekaj detajlov, ki so praktični pri našem delu:

- Snemljivo dno lučke.

- Samodejni vklop in izklop oziroma senzor za vžig. Senzor gibanja je prijetna lastnost lučke, saj senzor zazna, ko stranka postavi roko v lučko in se vklopi.

- Časovnik in LED zaslon. LED zaslon omogoča nadzor pri polimerizaciji materiala. 

- Low Heat Mode opcija lučke omogoča, da je polimerizacija postopna. Ker se lučka postopno segreva, je manjša verjetnost pekočega občutka pri polimerizaciji materiala. 

- Razporeditev diod brez mrtvega kota.

- Dovolj široka odprtina za roke in dovolj prostorna lučka. 

- Prenosna akumulatorska lučka. 

 

Oprema

Lučka SUNone ( LED/UV ) 48 W

Euro Fashion
864407
34,95 €
Novejša generacija lučke, ki ima možnost prilagajanja moči na 24 W ali na 48 W. Gre za kombinirano lučko imenovano DUAL, kar pomeni da oddaja UV in LED svetlobo, kar omogoča hitrejše, enakomernejše in kvalitetnejše sušenje materiala, kot je trajni lak, gel, poly ali akril gel. Lučka ima v ohišju načrtno razporejenih 30 diod, kar omogoča sušenje iz vseh...
Lučka za nohte Sun Power LED/UV 48 W Slowianka Lučka za nohte Sun Power LED/UV 48 W Slowianka 2
Zadnji kosi na voljo
Oprema

Lučka za nohte LED/UV 48 W

Slowianka
slow-lamp48
119,95 €
Lučka Sun Power Slowianka je lučka manjše velikosti, dovolj velika za sušenje petih nohtov ene roke. Zaradi tega je priročna in primeren za manjše salone za manikuro. Velika prednost je 24 diod razporejenih v shemo, ki omogoča enakomerno utrjevanje trajnega laka, gela ali akril gela. Zrcalna površina odbija svetlobo in povečuje moč delovanja. Ima...
Oprema

Lučka brezžična 2v1 LED 54 W

Slowianka
slow-lamp54
229,95 €
Rešitev, ki bo za vedno spremenila delo v vašem salonu - brez žična LED lučka za polimerizacijo gela in trajnega laka. Moč lučke je 54 W, kar pripomore k hitremu in učinkovitemu utrjevanju materiala. Edinstvena kombinacija tradicionalne lučke z mini lučko, ki vam bo v pomoč pri sistemu Dual Forms. Razporeditev diod, zrcalno dno ter prostornost lučke...
Oprema

Lučka za nohte Mini LED/UV 3W (roza)

Euro Fashion
864464
9,95 €
Majhna, priročna lučka za strjevanje gela ali akril gela. Lahko se uporablja pri podaljševanju nohtov po sistemu DUAL forms. Primerna pa je tudi za hitro, vmesno sušenje med risanjem na nohte in ustvarjanjem NAIL ARTA. 
Oprema

Lučka za nohte Mini LED/UV 18W (bela)

Euro Fashion
864465
19,95 €
Majhna, prenosna in brezžična lučka za vmesno sušenje gela ali akril gela. Ima digitalni zaslon, ki nam pomaga kontrolirati sekunde sušenja ter dve opciji časovnika: 60 ali 90 sekund. Najbolj uporabna je za stilistke, ki nohte podaljšujete po sistemu DUAL forms. A priročna je tudi za tiste, ki radi kreirate okraske na nohtu, bodisi s kamenčki, pentljami,...
Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM