NAIL ART 150 izdelkov.

na stran
 • 4,95 €

  Neon prahi s bleščicami so hit poletja. Kolekcijo sestavlja 15 nasičenih neonskih odtenkov in en nežen, imenovan Wedding. Zelo vsestranski produkt. Z njim lahko naredimo posip barve, na kateri smo ohranili disperzijo. Zelo lepo vse vmešajo tudi v gradilne gele ali v lake. Summer Snow Collection Slowianka lahko uporabljamo za stilizacijo pod topom ali pa...

  Na zalogi
 • 2,99 €

  Pigmenti Slowianka v neon odtenkih, ki dajo silno živahnost vašim nohtom v kričečih odtenkih. A niso samo zato. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.  NEON EXPLOSION POWDERS Slowianka so pakirani po 1 gr. 

  Na zalogi
 • 2,45 €

  Pigmente Smoke Powder znamke Euro Fashion predstavlja 10 izjemno živahnih neon odtenkov. Vtremo jih lahko v gele, trajne lake, ponavadi bele osnove. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Kolekcija INK barv Slowianka vsebuje 8 barvnih odtenkov ter prozorno ink barvo za ustvarjanje »marble« ali »smoke« efekta. Kolekcija alkoholnih barv za različne efekte, najbolj pogosto za efekt akvarela.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Kolekcijo metalnih prahov Slowianka sestavljajo metalni mirror prahi v 9 različnih barvah in na nohtih ustvarijo učinek zrcala (mirror effect). Prahi za efekt ogledala Metallic Powders Slowianka so na voljo v original pakiranju 0,5gr.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Unikatna tekočina za NAIL ART mehurčkov in balončkov na nohtu. Ko Bubble Liquid zmešamo s topom in barvnim lakom, se spremeni v penico, ki na nohtu ustvari edinstven efekt. V mešanici naj prevladuje Bubble Liquid. Ter mešanico polagamo na kontrastno barvo- če je v mešanici bel lak, naj bo v podlagi temnejši odtenek laka ali gela. Bubble Liquid Slowianka...

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Kristalčki Slowianka (Crystal Collection) je zbirka elegantno zapakiranih kristalčkov v 16-ih privlačnih barvah, oblikah in različnih kombinacijah.

  Na zalogi
 • 3,95 €

  Sand kolekcija vsebuje 5 prahov, ki jih lahko uporabljamo za NAIL ART. Sand Collection Slowianka je namenjena ljubiteljicam "sugar effecta", lahko po celi površini nohta ali samo po NAIL ART-u. Sand prahe z bleščicami lahko uporabljamo tudi kot bleščice in pokrijemo posip s topom. 

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Mirror Effect Powder je novost v svetu nohtov, ki omogoča učinek podobe ogledala na nohtih. Odsev, ki ga pusti mirror prahec nobenega ne pusti ravnodušnega. Ta odsev popolnoma pokrije barvo nohta ali pa je pol transparenten in odtenek nohta le poživi. Da dosežemo efekt mirror z aplikatorjem vtremo prah v polimeriziran top brez disperzije ter po potrebi...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Pigmenti so prav poseben izdelek, ki kateremu koli izdelku katere koli znamke povečajo pigmentacijo. Na ta način dobimo pigmentiran material, ki ga lahko uporabimo za izris tankih linih, "gel painting", tehniko ONE STROKE, tehniko ZHOSTOVO, risano francosko, tapkan baby boomer itd. Pigmenti torej izboljšajo pokrivnost laka ali gela in so primerni za vse...

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Linija GOLD RUSH Slowianka sestavlja 6 odtenkov tekočih ekstremno pigmentiranih in pokrivnih metalik gelov. Gold Rush Classic Elegance Slowianka je primerna za dekoracije, poslikave, konture, tanke linije, ombrete, baby boomerje. Na voljo v original pakiranju, v steklenički 2,5 gr: Gypsy Gold, Russian Gold, White Gold, Aquamarine Gold, Pistachio Gold in...

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi BABY BOOMER, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. Na voljo v lončku 5gr.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Spider Hexa Gel Slowianka 5 gr, v črni, beli barvi, ali prozorni različici omogoča izdelavo natančnih, geometričnih, lahko ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij, s katerimi navdušujemo svoje stranke na umetnih, grajenih, podaljšanih ali trajno lakiranih nohtih.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Plastelin gel za ustvarjanje dekorativnih 3D elementov, kot so rože, pentlje, prtički.. Rezultat je podoben 3D kreacijam z akrilom, a delo z plastelin gelom je enostavno in nismo omejeni časovno. Gel je gost, v beli poltransparentni barvi. Lahko se uporablja samostojno ali spremeni v drug odtenek z pigmentom. Uporabljajte ga kot plastelin. Oblikujete ga...

  Na zalogi
 • 15,95 €

  Ombre in BABY BOOMER komplet Slowianka vsebuje: Držalo za gobice, gobice za OMBRE (5 kom) in paletko (metalna) za OMBRE. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, pigmentiranimi trajnimi laki ... Za enostavno doseganje idealnega OMBRE efekta priporočamo pigmentirane gele ARTER. Za podlago pa priporočamo vedno mat top...

  Na zalogi
 • 3,95 €

  Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico in kovinsko paleto Slowianka Nail Trends lahko ustvarite katero koli od prelivajočih kreacij v trenutku. Paleta pa vam lahko služi tudi za mešanje barvnih gelov, lakov, pigmentov, akril gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART in za grajene umetne nohte.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico Slowianka lahko ustvarite katero od prelivajočih kreacij v trenutku. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, pigmentiranimi trajnimi laki ... Za enostavno doseganje OMBRE efekta priporočamo pigmentirane gele ARTER.   

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Trden, stabilen in eleganten – ročaj Slowianka za »ombre« gobice. Z njegovo pomočjo in gobicami ustvarimo perfekten »ombre« in »baby boomer«. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, trajnimi laki ... Za enostavno doseganjeOMBRE efekta priporočamo pigmentirane gele ARTER. Za podlago pa priporočamo vedno mat top brez...

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Bleščice GLITTER First Gel so pigmentne bleščice na voljo v različnih odtenkih: FUKSIA, TURQUOISE, GOLD, SILVER.

  Na zalogi
 • 3,95 €

  Konturana barva Contour Color Lines First Gel za tanke linije pri poslikavah na umetne nohte iz gela, akrila ali trajnega laka, pakirana v 10 ml plastenko, takoj pripravljeno za uporabo.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  FINX gel za efekt ogledala znamke FIRST GEL pomaga na nohtu v kombinaciji s transferno folijo ustvariti popoln efekt ogledala.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  JAMGEL 3D je gel za ustvarjanje 3D NAIL ART-a na permanentno lakirane nohte ali na gelne nohte. Po polimerizaciji nima disperzijskega sloja, zato dodajanje topa za sijaj ni obvezno.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Zaključni gel brez disperzije FIRST GEL 13ml, ki po utrjevanju nima lepljivega sloja in nudi visok sijaj. Zelo dobro se obnese pri NAIL ART-u, ker dobro vzdrži tudi, če je nanešen v več zaporednih nanosih.

  Na zalogi
 • 7,00 €

  Nail Sand First Gel se uporablja v kombinaciji s katero koli barvo v želji po ustvarjanju žametnega »Suggar« efekta.

  Na zalogi
 • 6,00 €

  Nail Art Koepfe Kamee je okras za nohte, s katerim lahko ustvarimo baročni stil nohta. Set vsebuje 25 kom. Dekoracija je v setu na voljo v več odtenkih in sicer v beli, roza, turkizni, svetlo roza in svetlo vijolični barvi.

  Na zalogi
 • 6,00 €

  Z Bubble Pop lahko okrasite nohte z drobnimi okroglimi perlicami, ki spominjajo na kaviar. Naj vas FIRST GEL pripelje do inovativnega NAIL ART-a, drugačnega.

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Nalepke Trafaret FIRST GEL ali šablone za "bloom" tehniko so vodne nalepke, ki vas brez napora pripeljejo do osupljivega NAIL ART-a.

  Na zalogi
 • 2,00 €

  Nalepke (Nail Sticker) First Gel za hitro dekoracijo trajno lakiranih ali umetnih nohtov, namenjenih kozmetičnim in manikerskim salonom.

  Na zalogi
 • 18,95 €

  Pigmenti Chameleon (Chameleon pigment) za "bloom" tehniko, 3D FRENCH, prelivajoče kamelenon podlage.  

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Enostavna, hitra in efektivna dekoracija nohtov in vseh vrst poslikav umetnih ali trajno lakiranih nohtov. Samolepilna zlata in srebrna folija Euro Fashion.

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Lak Elegance, ki ustvari metalen, kovinski efekt na nohtu, primeren je za dekoriranje NAIL ART-a.

  Na zalogi
 • 6,00 €

  Pripomoček za mešanje gelov in trajnih lakov, pigmentov, nanašanje akril gelov ali celo za ločevanje trepalnic pri postoku podaljševanja umetnih trepalnic.

  Na zalogi
 • 19,95 €

  Čopič iz sintetičnih ščetin, namenjen izdelavi OMBRE efekta iz Slowianke. Z njim lahko delamo različne gradiente, tako z barvnimi geli in laki, kot tudi z gradilnimi geli. Tisti, ki radi delate tehniko razlivanja, wet to wet ali stone effect, bo ta čopič super izbira. Ščetine čopiča so v dveh dolžinah, krajše in daljše, kar nas spominja na obliko glavnika. 

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Čopič, z gostimi ščetinami, primeren za nanašanje gela, barvnega gela ali izdelave OMBRE EFEKTA. Ščetine čopiča so izredno mehke,  zato lahko goste gele, kot je barvni gel, tapkamo in dobimo v prehodu efekt ombre.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Gobice za BABY BOOMER in OMBRE služijo nohtnim stilistom pri prelivanju odtenkov barvnih gelov in lakov.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Pigmenti FIRST GEL v zlati, zlato rdeči in srebrni barvi, se lahko vtirajo v disperzijski sloj ali pa se vmešajo v gele in trajne lake. 

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Transferna folija za tehniko NAIL ART FOIL. Z barvnim gelom Black Jet izrišemo želen dizajn in nanj po utrjevanju odtisnemo folijo.

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Folija Craquelure za Nail Art ali drugače efekt razpokane manikure. Ta folija je mat efekta in z njo lahko ustvarimo videz razpok na trajno lakiranih ali umetnih nohtih.

  Na zalogi
 • 3,00 €

  Transferna folija Gold Guss Folie First gel namenjena različnim tehnikam NAIL ART-a v svetu nohtov. Dekoracija nohtov s folijo je hitra in enostavna in zato primerna za salonsko delo v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 39 od 150 izdelkov