Nail art

Kamenčki, različnih oblik in dimenzij, ter barv, v kolekciji Crystal Collection Slowianka. Ta kolekcija vsebuje kaviar kroglice različnih barv in velikosti, kristalčke različnih barv ter kroglice, v različnih odtenkih in velikostih.

Neon Prahci NEON EXPLOSION so pigmenti, primerni tako za NAIL ART kot za barvno podlago na nohtu. Uporaba teh prahcov nima ovir in meja in z malo domišljije lahko ustvarite raznolike efekte na nohtih.

Vsi poznamo MIRROR PRAHCE in pri Slowianki imamo dve liniji. Mirror Effect Powders so večinoma prahci, ki barvo samo popestrijo, dodajo lesk, a izvorno barvo delno ohranijo (torej niso pokrivni). Druga linija, Metallic Pigments, so popolnoma pokrivni prahci, ki ustvarijo popoln metalni efekt na nohtu.

Pigmenti Slowianka so res neka posebnost in izboljšajo pokrivnost laka ali gela. Še posebej primerni so za NAIL ART. Z dodajanjem pigmenta v gel ali lak dobiš večjo pokrivnost materiala, ki je zelo zaželena pri ustvarjanju NAIL ART-a, spreminjaš lahko svetlost ali temnost materiala. Z njimi lahko spreminjaš odtenke gelov in lak gelov in dobivaš nešteto barvnih odtenkov.

Kolekciji za ustvarjanje tako imenovanega »suggar effect« sta SAND COLLECTION in SUMMER SNOW.

Ink collection so ink barve, alkoholne barve, s katerimi ustvarjamo različne NAIL ART efekte na nohtu.

Rush Gold je linija izredno pigmentiranih, metalnih gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART.

Nail art

Summer Snow kolekcija - prah z bleščicami Slowianka

Slowianka
Summer Snow kolekcija Slowianka
4,95 €
Neon prahi s bleščicami so hit poletja. Kolekcijo sestavlja 15 nasičenih neonskih odtenkov in en nežen, imenovan Wedding. Zelo vsestranski produkt. Z njim lahko naredimo posip barve, na kateri smo ohranili disperzijo. Zelo lepo se vmešajo tudi v gradilne gele ali v lake. Summer Snow Collection Slowianka lahko uporabljamo za stilizacijo pod topom ali pa na...
Pripomočki

Metalna paletka za ombre Slowianka

Slowianka
slow-OMBREpaletka
3,95 €
Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico in kovinsko paleto Slowianka Nail Trends lahko ustvarite katero koli od prelivajočih kreacij v trenutku. Paleta pa vam lahko služi tudi za mešanje barvnih gelov, lakov, pigmentov, akril gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART in za grajene umetne nohte.
Nail art

Pigmenti Neon Explosion Powders Slowianka

Slowianka
NEON EXPLOSION
2,99 €
Pigmenti Slowianka v neon odtenkih, ki dajo silno živahnost vašim nohtom v kričečih odtenkih. A niso samo zato. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.  Neon Explosion Powders Slowianka so pakirani po 1 gr. 
10,95 €
Gel French White iz kolekcije Esthetic Line znamke Slowianka Nail Trends je bel barvni gel za nohte, ki ga potrebujete v salonih, kjer se pogosto izvaja francoska manikura. Razvit na podlagi izkušenj, pridobljenih v salonih, ga odlikuje izredna obstojnost, saj se na nohtih obdrži od dva do štiri tedne. Njegova uporaba je enostavna zaradi tekoče...
Nail art

Neon pigmenti Smoke Powder Euro Fashion

Euro Fashion
Smoke Powder EF
2,45 €
Pigmente Smoke Powder znamke Euro Fashion predstavlja 10 izjemno živahnih neon odtenkov. Vtremo jih lahko v gele, trajne lake, ponavadi bele osnove. Lahko jih vmešamo v gele in dobimo privlačne neon odtenke. Lahko poživimo tanke linije, spider gel, one stroke tehniko, zhostovo tehniko in še kaj.
Baby Boomer in ombre

Gobice za ombre Slowianka

Slowianka
slow-OMBREgobice
5,95 €
Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico Slowianka lahko ustvarite katero od prelivajočih kreacij v trenutku. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, pigmentiranimi trajnimi laki ... Za enostavno doseganje ombre efekta priporočamo pigmentirane gele Arter.   
Pripomočki

Komplet čopičev za nail art One Stroke Slowianka

Slowianka
slow-brushonestroke
16,95 €
Čopiči za One stroke tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. Set vsebuje 7 čopičev, različnih širin in dolžin, nekaj ravno in nekaj poševno rezanih. Čopiči tega seta so izrazito mehki in omogočajo maximalno natančno poslikavo. Lahko se uporabljajo tudi za perfektno linijo francoske. 
Linija Nature Arter Painting Gels vključuje 7 jesenskih pigmentiranih barvnih gelov, ki so primerni za barvanje umetnega nohta, risan francoski stil, baby boomer in ombre ter za dekoracije, NAIL ART in poslikave nohtov. Ultra pigmentirane gele Slowianka v odtenkih, ki jih najdemo v naravi,  smo zaprli v priročno tubico, ki vam bo prihranila čas in...
Baby Boomer in ombre

Ombre držalo za gobice in dve gobici Slowianka

slow-OMBREdržalo
10,95 €
Trden, stabilen in eleganten – ročaj Slowianka za »ombre« gobice. Z njegovo pomočjo in gobicami ustvarimo perfekten »ombre« in »baby boomer«. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, trajnimi laki ... Za enostavno doseganje ombre efekta priporočamo pigmentirane gele Arter. Za podlago pa priporočamo vedno mat top...
Ink Collection Slowianka - alkoholne barve (193-199, 215, 216) Ink Collection Slowianka - alkoholne barve (193-199, 215, 216) 2
Product available with different options
8,95 €
Kolekcija Ink barv Slowianka vsebuje 8 barvnih odtenkov ter prozorno ink barvo za ustvarjanje »marble« ali »smoke« efekta. Kolekcija alkoholnih barv za različne efekte, najbolj pogosto za efekt akvarela.
Pripomočki

Čopič za linijo francoske manikire - Cherry Smile

Euro Fashion
Cherry Smile
59,95 €
Čopič iz visokokakovostnih sintetičnih ščetin je idealen za izdelavo natančne Smile linije pri francoski manikuri. Čopič znamke Euro Fashion je na voljo v dveh oblikah, katera poskrbi za naravnejši videz francoske linije ali za bolj dramatičen videz francoske. Uporabljamo ga v kombinaciji s pigmentiranimi geli. Z njim lahko rišemo na trajno lakirane nohte...
12,95 €
Profesionalni čopič Y00 Kolinski Roubloff za najfinejše tanke linije z gelom, akrilni barvami ali akvarelom. Ščetine so iz naravnih kolinsky ščetih, Okrogla oblika čopiča omogoča ustvarjanje najfinejših elementov poslikave. 
Prikazujem 1-12 od 209 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM