Mirror (metalni, krom) prahci in laki 16 izdelkov.

 • 9,95 €

  Mirror Effect Powder je novost v svetu nohtov, ki omogoča učinek podobe ogledala na nohtih. Odsev, ki ga pusti mirror prahec nobenega ne pusti ravnodušnega. Ta odsev popolnoma pokrije barvo nohta ali pa je pol transparenten in odtenek nohta le poživi. Da dosežemo efekt mirror z aplikatorjem vtremo prah v polimeriziran top brez disperzije ter po potrebi...

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Kolekcijo metalnih prahov Slowianka sestavljajo metalni mirror prahi v 9 različnih barvah in na nohtih ustvarijo učinek zrcala (mirror effect). Prahi za efekt ogledala Metallic Powders Slowianka so na voljo v original pakiranju 0,5gr.

  Na zalogi
 • 18,95 €

  Pigmenti Chameleon (Chameleon pigment) za "bloom" tehniko, 3D FRENCH, prelivajoče kamelenon podlage.  

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Lak Elegance, ki ustvari metalen, kovinski efekt na nohtu, primeren je za dekoriranje NAIL ART-a.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Prah, ki ga lahko uporabimo kot bleščice ali pa za ustvarjanje efekta ogledala - "mirror effect-a". Uporablja se na trajno lakiranih in na umetnih nohtih. Na voljo v različnih odsevih.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  FLASH bleščice znamke EURO FASHION so enostaven in hvaležen dodatek vsaki kreaciji, ki pride izpod prstov nohtnih stilist. Tanke folije se primejo na vse vrste disperzije. Lahko se prime na barvni lak. Ali se jih vkomponira v gradilni gel ali v grajeno francosko ali v grajen baby boomer. 

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Izdelki iz kolekcije Cameo Gloss zasijejo na nohtih, vsak od 6 odtenkov po 0,5g pa poskrbi za popolnoma drugačno, edinstveno barvo. Cameo Gloss odlikujeta transparentnost in učinek kameleonskih barv. Svetlobni sij je zaščitni znak te kolekcije. 

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Linija GOLD RUSH Slowianka sestavlja 6 odtenkov tekočih ekstremno pigmentiranih in pokrivnih metalik gelov. Gold Rush Classic Elegance Slowianka je primerna za dekoracije, poslikave, konture, tanke linije, ombrete, baby boomerje. Na voljo v original pakiranju, v steklenički 2,5 gr: Gypsy Gold, Russian Gold, White Gold, Aquamarine Gold, Pistachio Gold in...

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Prah za efekt ogledala in za kameleon efekt EF se uporablja za kombinacijo učinka ogledala in kameleonskega učinka na nohte. Uporaba je sila preprosta. Ko smo pri koncu izdelave umetnih nohtov, na nohte nanesemo top brez disperzijskega slojo, ga sušimo kratek čas ter vanj vtremo prah za kameleon sijajni efekt. Kameleon efekt ogledala je na voljo v več...

  Na zalogi
 • 4,95 €

  V kosmičke Mirror Flakes znamke EURO FASHION smo ujeli kombinacijo efekta ogledala in kameleon efekta. Krpice MIRROR CHAMELEON so enostavne za uporabo, vsestranke, primerne za trajno lakirane nohte in za umetne nohte, za začetnike in za izkušene nohtne stiliste. Prepustite se kreativnosti in spoznajte kombinacijo efekta ogledala ter kameleon efekta. 

  Na zalogi
 • 7,95 €

  HOLO Mirror Effect Powder je novost v svetu nohtov, ki omogoča učinek podobe ogledala na nohtih. HOLO različica mirror praha je primerna za katerokoli barvno podlago. Zakaj ne bi bila roza ali modra, namesto črna? In ta prahec lahko potresete po neutrjenem barvnem laku, ali ga vtrete v neutrjen barvni sloj barvnega laka, ali pa v komaj kaj sušen top brez...

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Nova formula, izboljšana, popolna metalna novost namenjena za ustvarjalne nohtne stilistke in zahtevne stranke. Naš BEST SELLER Gold Rush v novi različici: kovinsko-sijajno steklo v srebrnih in zlatih odtenkih. Kovinska novost primerna za dekoracije, poslikave, konture, tanke linije, ombrete, baby boomerje … 

  Na zalogi
 • 10,00 €

  Lak krom, v zlati, modri in roza metalni barvni (Gold, Rose, Blue) znamke First Gel. Več namenski "chrome" lak za NAIL ART, ki se lahko suši na naravnem zraku. V original pakiranju 10 ml.

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Chrome Laki Slowianka so metalni odtenki za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov. Značilnost permanentnih lakov te znamke je dobra pigmentiranost, pokrivnost, mazljivost in obstojnost.  Na voljo v original pakiranju 10 ml.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Mirror efekt v tekoči kameleon različici vam bo popolnoma olajšal efekt ogledala, ki ga lahko nanašate na vse vrste trajno lakiranih in umetnih nohtov. Efekt ogledala še nikoli ni bil tako enostaven in obstojen.  Fenomenalno izgleda na temni ali črni podlagi, prozorni, naravni ali kateri koli barvi. Za vedno se lahko poslovite od klasičnih mirror prahov.

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Pigmenti FIRST GEL v zlati, zlato rdeči in srebrni barvi, se lahko vtirajo v disperzijski sloj ali pa se vmešajo v gele in trajne lake. 

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 16 od 16 izdelkov