Cleaner Slowianka
Cleaner Slowianka

Cleaner Slowianka

slow-cleaner1000
16,95 €
DDV vključen

Cleaner za brisanje disperzijskega sloja gela, akril gela ali trajnega laka. Cleaner uporabljamo tudi za pripravo čopiča za oblikovanje akril gela.

Izberi

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Cleaner Slowianka VIDEO se uporablja za brisanje disperzijskega sloja ter za oblikovanje umetnih nohtov narejenih iz Akril - Gela. Primeren je tudi za brisanje naravne nohtne plošče v postopku priprave na trajno lakiranje nohtov ali na izdelavo umetnih nohtov z gelom ali akril-gelom.

Cleaner se uporablja tudi za vlaženje in čiščenje čopiča. Cleaner ima prijeten nežen vonj. Na voljo v original pakiranju 75 ali 1000 ml.

Vnetljivo. Hranite izven dosega otrok! Če se pojavi srbečica, rdečina ali oteklina, takoj prenehajte z uporabo in poiščite zdravniško pomoč! Preprečite stik s kožo in očmi! Prenehajte z uporabo v primeru draženja! Uporabljajte v dobro prezračenem prostoru!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Cleaner se uporablja za brisanje disperzijskega sloja gela ali laka. Nanaša se na vato ter se z njo obriše noht (pri tem se čim bolj izogiba predela kože).

Drugi način uporabe cleanerja pa je v kombinaciji z akril - gelom. Cleaner se pri tem načinu uporablja za vlaženje čopiča. Vlažen čopič, prepojen s Cleanerjem, omogoča enostavno in efektivno oblikovanje akril - gela.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Etanol, propan-2-ol, keton metylowe-etylowy.

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM