Metalne osnove za pilo

Metalne osnove za pilo pri manikuri in pedikuri

Metalne osnove za pilo, trpežni in zanesljivi pripomočki za izdelavo popolnih manikir. Izdelane z visokokakovostnimi materiali za dolgotrajno uporabo. Dopolnite svojo zbirko pripomočkov za nego nohtov z našimi kakovostnimi metalnimi osnovami za pilo.

Vključuje različne oblike in velikosti, primerne za različne potrebe. Na voljo so metalne osnove za pile: za noge, za nohte, kratke, v obliki pol lune, ravne in še več. Zagotavljamo trpežnost, zanesljivost ter visoko kakovost, ki bo dopolnila vašo zbirko pripomočkov za nego nohtov.

Poleg tega lahko posamično kupite snemljive pile, ki se enostavno pritrdijo na metalne osnove, kar vam omogoča večjo prilagodljivost pri uporabi.

Metalni pripomočki

Metalna osnova za pilo poluna Expert 40

Staleks
MBE-40
5,95 €
Vstopite v svet popolnosti piljenja nohtov s metalno osnovo za pilo v obliki pol lune Expert 40 - Staleks, ki bo spremenila vašo izkušnjo oblikovanja nohtov. Njena oblika polmeseca je kot čarobna poteza za popolno oblikovanje nohtov, ki jo kombinirate z snemljivimi pilami v isti obliki in dosežete brezhibne rezultate. Velikost osnove 162x25 mm.
Metalni pripomočki

Metalna osnova za pilo ravna Expert 20

Staleks
MBE-20
5,95 €
V svetu natančnega oblikovanja nohtov predstavljamo Metalno osnovo za pilo ravno Expert 20 - Staleks, vašo zvesto spremljevalko pri ustvarjanju popolnih nohtov. Te metalne osnove za pilo se kombinirajo s snemljivimi pilami PapmAm Expert, ki so na voljo za nakup ločeno. Velikost metalne osnove 162x19 mm.
Pile in bloki

Metalna osnova za pilo za noge Expert 10

Staleks
MBE-10
15,95 €
Kovinska bazna pilica Staleks Pro se uporablja za snemljive zamenljive pile za noge. Te metalne osnove za pilo se kombinirajo s snemljivimi pilami, ki so na voljo za nakup ločeno.
Disk za piljenje velikost M z brusnimi nastavki- pila (5 kom, gradacija 180) Expert - Staleks Disk za piljenje velikost M z brusnimi nastavki- pila (5 kom, gradacija 180) Expert - Staleks 2
Zadnji kosi na voljo
Nov trend v svetu pedikure so diski za piljenje znamke Staleks. Na voljo je set z nastavkom v obliki diska, velikosti M in premera 20 mm ter 5 kosov brusnih nastavkov z abrazivnostjo 180. Piljenje z diskom je ključ do varne in izjemne pedikure z manjšo možnostjo okužbe in hitro izvedbo. 
Metalni pripomočki

Metalna osnova za pilo kratka Expert 50

Staleks
MBE-50
4,95 €
V svetu natančnega oblikovanja nohtov predstavljamo Metalno osnovo za pilo kratko Expert 50 - Staleks, vašo zvesto spremljevalko pri ustvarjanju popolnih nohtov. Te metalne osnove za pilo se kombinirajo s snemljivimi pilami, ki so na voljo za nakup ločeno. Velikost metalne osnove 76x19 mm.
Pripomočki

Metalna osnova za snemljivo pilo Slowianka

Slowianka
slow-metalfile
5,95 €
Metalna osnova za pilo se uporablja z brusnimi nalepkami enake oblike pol lune imenovanimi snemljiva ali zamenljiva pila. Kovinska osnova je tanka, kar omogoča, da dosežemo vse težko dostopne kotičke. Izdelana iz visokokakovostne kovine, ki preprečuje rjo in korozijo. Izdelek ne vključuje blokov/pil, v ponudbi so na voljo ločeno. 
Pripomočki

Disk za piljenje z nastavki Drill Bit Disc Slowianka

Slowianka
slow-disk100
24,95 €
Brusek Disc Slowianka za različne načine odstranjevanja gela in akril gela iz umetnih nohtov. Disk za piljenje z brusnimi nastavki je idealen za pedikuro, skrajšanje umetnih ali naravnih nohtov in odstranjevanje mase iz nohtne plošče.
Pripomočki

Metalna osnova za snemljiv blok Slowianka

Slowianka
slow-metalbuffer
5,95 €
Metalna osnova za blok se uporablja z brusnimi nalepkami enake oblike imenovanimi snemljiv ali zamenljiv blok. Kovinska osnova je tanka, kar omogoča, da dosežemo vse težko dostopne kotičke. Izdelana iz visokokakovostne kovine, ki preprečuje rjo in korozijo. Izdelek ne vključuje blokov/pil, v ponudbi so na voljo ločeno. 
Prikazujem 1-8 od 8 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM