Tečaji

Tečaj podaljševanja in modeliranja umetnih nohtov -Anja Fijavž

TRAJNI LAK OD A DO Ž - 3 DNEVNI TEČAJ

Ta tečaj je osnova vseh osnov, ko se nekdo podaja v svet umetnih nohtov. Zakaj izbrati 3 dnevni tečaj, če pa je trajno lakiranje tako enostavno? Bazo, barvo in top samo namažeš in sušiš in si konec?!

Ker trajni lak že dolgo ni samo namaži in suši in si konec. Tečaj je namenjen vsem, ki urejajo nohte in pri svojem delu uporabljajo brusilnik za nohte in bruske. Na tečaju vam predstavimo osnovne brusne nastavke, pile, škarjice in klešče, trajni lak, baze trajnega laka, tope trajnega laka. Poleg urejanja obnohtne kožice bomo spoznali tudi pripravo naravne nohtne plošče in oblikovanje nohta v različne oblike, kot so kvadrat, soft kvadrat, squoval, oval in mandelj. In kaj bomo delali s kožico? Obdelali jo bomo s bruski, jo porezali, spolirali in po potrebi celo zmehčali s mehčalcem. Veliko besed bo namenjenih tudi bazi, izbiri baze, perfektnemu nanosu baze in posledično tudi perfektnemu nanosu vseh nanosov barv in topov. 

1. DAN: Že spoznamo natančno pripravo naravnega nohta z bruski. Prvi v vrsi je E5, ki posnema delo pile. Sledi mu varen brusek, ki se maksimalno približa kanalom in se imenuje CLEAN ONLY. Nadaljujemo s postopkom trajnega lakiranja, od prave izbire primerja, baze in topa. Najbolj pomembno nam je spoznavanje gradilne kamuflažne baze in uporaba tehnike NO FILE. Tista, ki ima rada svet bleščic, bo lahko preizkusila tudi grajene bleščice.

2. DAN: Drugi dan utrdi pridobljeno znanje prvih dveh dni. Bruskom se pridruži brus PLAMEN, VŽIGALICA in KROGLICA. Na tem treningu spoznamo risano francosko in pa tapkan BABY BOOMER. 

3. DAN: Tretji dan je posvečen nanosu barvne podlage "pod kožico". Spoznamo profesionalne bruske za perfektno kombinirano manikuro. Ta dan je namenjen PERFEKCIJI.

ONLINE TEČAJ ORNAMENTI, KONTURE IN TANKE LINIJE

ORNAMENTI so  klasika. In moral bi jih znati narisati vsak nohtni mojster, ne glede na stil, ki se mu dopade. Konec koncev je to osnova kakršne koli poslikave nohta, in z ornamenti lahko postanejo čarobni tako umetni nohti kot tudi trajno lakirani. 

Poskusili ste že večkrat, a ni pravega rezultata? Ja, za to tehniko potrebujete pravi čopič, pravi gel in pa vedenje, kako je tanka linija ali ornament sploh sestavljen. 

Na tem tečaju vam bom odgovorila na zgoraj našteto. In v vas zbudila ljubezen do ornamentov in tankih linij. Našli boste ornamente primerne za kateri koli letni čas, za priložnosti, kot so poroke, birme, ornemente listke za jesen, ornametne, ki napovedujejo čas božiča in zime. 

ORNAMENTI niso lahka tehnika, so pa nujna za vsakega nohtnega stilista. Tečaj predstavi čopiče in materiale, s katerimi delamo ornamente, predstavi različne kompozicije ornamentov in sestavo ornamentov, kontur cveta ter listkov.

3-DNEVNI ZAČETNI TEČAJ PODALJŠEVANJA NOHTOV IN KOREKCIJE

Začetni tečaj geliranja ter podaljševanja nohtov. Na tem tečaju spoznamo pripravo nohta, detajle pristavljanja šablone, salonske mandljaste in kvadratne oblike, tapkan baby boomer in risan francoski stil...

TEČAJ VSE O NOHTIH ZA ZAČETNIKE (6 DNEVNI TEČAJ TRAJNEGA LAKIRANJA IN GELIRANJA)
Obsežen tečaj, nabit z informacijami, namenjen vsem začetnikom ali tistim, ki pogrešajo tiste prave temelje. Tečaj (program tečaja) je prilagojen vsaki posameznici, glede na njene želje in stopnjo znanja, saj sta na posameznem terminu udeleženi največ dve tečajnici. Na ta način se vam lahko posvetimo in izhajamo iz vašega nivoja znanja.
Obsežen tečaj kombinirane manikire, trajnega lakiranja in geliranja ter podaljševanja nohtov. Na tem tečaju spoznamo pripravo nohta, grajen permanentni lak, salonske mandljaste in kvadratne oblike, baby boomer...
750,00 €
Obsežen tečaj kombinirane manikire, trajnega lakiranja in geliranja ter podaljševanja nohtov. Na tem tečaju spoznamo pripravo nohta, grajen permanentni lak, salonske mandljaste in kvadratne oblike, baby boomer... Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun, da lahko...
Tečaji za nohte in poslikave v salonu

Trajni lak od a do ž - 3 dnevni tečaj

3LAK
390,00 €
Dandanes je tečaj trajnega laka osnova umetnih nohtov. Trajni lak se zelo priporoča vsem kratkim nohtom, saj je izdelava hitra in enostavna, ker pa je gel lak elastičen, je ta verzija umetnih nohtov zelo obstojna.  Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun, da lahko...
Tečaji za nohte in poslikave v salonu

3-dnevni začetni tečaj podaljševanja nohtov in korekcije

3GEL
430,00 €
Začetni tečaj geliranja ter podaljševanja nohtov. Na tem tečaju spoznamo pripravo nohta, detajle pristavljanja šablone, salonske mandljaste in kvadratne oblike, tapkan baby boomer in risan francoski stil... Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prosim počakajte na...
1 dnevni tečaj - Izpopolnjevalni tečaj, ki je namenjen izpopolnjevanju znanja za napredne nohtne stiliste. Dogovorimo se za program po želji, ki ga želite dodatno izpopolniti. Datum termina se dogovorimo naknadno glede na vrsto tečaja in zahtevnost. Prosimo kontaktirajte nas za termin in sporočite vaše želje na info@briljant.si ali nas pokličite na 031...
Baby boomer je različica francoske manikure. A razlikuje se po tem, da bela konica ni tako izrazita in postopoma bledi in se zliva v različne odtenke lakov, gelov ali akril gelov.Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave. 
40,00 €
Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stoškov dostave.  Ta tečaj vas pripelje do pomembnega elementa NAIL ART-a: OMBRE in risanje s tankim čopičem. Ob zaključku pridobite CERTIFIKAT  v PDF verziji.  Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite certifikat v...
Online tečaj za nežne poslikave efekta akvarela. Workshop zajema zimske in božične motive, floristične motive, abstrakcije in marmor in je primeren za kateri koli letni čas.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.
Zelo enostaven tečaj različnih kombinacij. Največji povdarek je na razlivanju v efekt kamna - stone effect.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.
ONLINE tečaj enostavnih božičnih vzorcev za začetnike ali za tiste, ki potrebujejo ideje za hitro salonsko delo.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.  
Tečaji

Sharm Halloween - online tečaj

SharmHALLOWEEN
40,00 €
Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike nail art-a: Sharm na temo Halloween in jesenski motivi.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.
40,00 €
Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike nail arta: Comic Nails na temo zimskih vzorcev.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.
Prikazujem 1-12 od 18 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM