Prozorne gradilne baze

Baze - vezni laki

Rubber Base - gumijasta gosta baza Slowianka

Slowianka
Base RUBBER
15,95 €
Lak gel vezni Rubber Base Slowianka je gumijasta podlaga za trajno lakiranje ali izdelavo umetnih nohtov. Kavčukov prozorni bazni premaz srednje konsistence za naravni noht, ki skrbi za dobro vezavo naravnega nohta z permanentnim lakom ali gelom. Lahko se uporablja tudi za "grajen" trajni lak, saj ima izrazit samoizravnalen učinek. 
Baze - vezni laki

Clear Strong Base - prozorna univerzalna baza Slowianka

Slowianka
slow-clearSTRONGbase
15,95 €
Univerzalna baza za barvne trajne lake, gele, poly in akril gele. Zagotavlja odličen oprijem na skoraj vse vrste naravnih nohtov, hkrati pa je odporna na odstopanje ali krušenje. Krepi in utrjuje mehke nohte, lepo se vpija v nohtno ploščo. Kremasta konsistenca zagotavlja udobno delo brez razlivanja v obnohtne kanale. Je rešitev za problematične nohte in...
Baze - vezni laki

Vezni gel lak Struct gel Inspire

Inspire
I-71076
19,95 €
Vezni gel lak Struct gel Inspire je baza za trajno lakiranje, ki poskrbi za ojačite nohta, samoizravnavo površine ter za zaščito nohtne plošče. Vezni ge l lak je edinstven strukturni gel, zahvaljujoč kateremu lahko enostavno okrepite svoje nohte, olajšate njihovo zdravo in hitro rast. Na voljo v original pakiranju 15 ml. 
Trajni lak

Baze in topi v tubi Slowianka

Slowianka
Slowianka tubice
55,95 €
Eco-Dolewka baze in topi so ekonomična in ekološka rešitev za manikirne salone, ki jo predlaga Slowianka Nail Trends. Tubica iz 96 % naravnega, ekološkega, obnovljivega sladkornega trsa je opeka v prizadevanju za zaščito naravnega okolja. Kaže tudi, kako oblikovati zavest in proekološki odnos. Na voljo v original pakiranju v tubi 40ml.
Prikazujem 1-4 od 4 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM