Spider Gel

Spider Hexa Gel Slowianka za tanke linija na umetnih nohtih

Natančne črte, geometrične linije,  so lahko narejene samo s takoimenovanim »SPIDER« gelom. S takimi tankimi, natančnimi črtami in edinstvenimi poslikavami boste lahko navdušile vaše stranke. Spider HEXA gel Slowianka ima zelo gumijasto in gosto konsistenco, zaradi česar je delo enostavno, salonsko in hitro.

Spider HEXA gel Slowianka se uporablja pri poslikavah umetnih nohtov, grajenih nohtov, podaljšanih nohtov ali trajno lakiranih nohtov. Za vse ljubitelje perfektnih linij, lahko ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij.

Tanek čopič pomočimo v Spider HEXA gel Slowianka in potegnemo iz posode nitko, ki se zelo vleče, se ne raztrga in z njo ustvarimo efekt pajkove niti. Dotaknemo se nohta, kot bi delali piko, ter iz nje dalje vlečemo nit do naslednje pike, in tako do naslednje, vse dokler ne dosežemo želenega efekta. Ko končamo, utrdimo poslikavo v lučki za gel. Spider HEXA gel Slowianka se lahko nanaša pod ali nad top, odvisno od želenega efekta. Če je na topu, je na otip zelo nežna.

Gel

Spider Hexa gel - bel, črn ali prozoren Slowianka

Slowianka
Spider Hexa Slowianka
8,95 €
Spider Hexa Gel Slowianka 5 gr, v črni, beli barvi, ali prozorni različici omogoča izdelavo natančnih, geometričnih, lahko ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij, s katerimi navdušujemo svoje stranke na umetnih, grajenih, podaljšanih ali trajno lakiranih nohtih.
Barvni gel 5gr Geometic Art Gel EF Exclusive, poznan tudi kot spider gel. Na voljo v več odtenkih: črni, beli, rdeči, modri, srebrni in zlati. Omogoča izdelavo natančnih, geometričnih, ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij, s katerimi navdušujemo svoje stranke na umetnih, grajenih, podaljšanih ali trajno lakiranih nohtih. Gel je elastičen in omogoča...
Prikazujem 1-2 od 2 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM