Metalni pripomočki

5,95 €
Vstopite v svet popolnosti piljenja nohtov s metalno osnovo za pilo v obliki pol lune EXPERT 40 - STALEKS, ki bo spremenila vašo izkušnjo oblikovanja nohtov. Njena oblika polmeseca je kot čarobna poteza za popolno oblikovanje nohtov, ki jo kombinirate z snemljivimi pilami v isti obliki in dosežete brezhibne rezultate. Velikost osnove 162x25 mm.
Profesionalne mikro pincetne škarje EXPERT 90 TYPE 1 za obnohtno kožo. Gre za profesionalne mikro škarje, z miniaturiziranim rezalnim delom in klasičnim radijem ukrivljenosti rezila. Natančen in urejen rez je dosežen s pomočjo profesionalnega ročnega brušenja. Mikro škarjice omogočajo agilno upravljanje in enostavno rezanje kožice pri manikuri.
6,00 €
Pripomoček za mešanje gelov in trajnih lakov, pigmentov, nanašanje akril gelov ali celo za ločevanje trepalnic pri postoku podaljševanja umetnih trepalnic.
29,95 €
Brusi Slowianka za odstranjevanje umetnega materiala kot je gel, akril, akril gel, poly gel ter trajni lak. V tej kategoriji je brusek za odstranjevanje trajnega laka, umetnega materiala kot je gel ali akril gel ter brusek, s katerim boste lahko pilili pod nohtom in s tem stanjšali noht. Vsi bruski te kategorije so karbidni, vzdržljivi in ob pravilni...
8,95 €
Brusi EURO FASHION za učinkovito pripravo naravnega nohta in odstranjevanje odmrle kožice pri manikuri in pedikuri, bodisi pri trajnem lakiranju ali pri izdelavi umetnih nohtov.
Pripomočki

Klešče za manikuro Slowianka

slow-C1cazki
29,95 €
Klešče za manikuro in odstranjevanje obnohtne kožice SLOWIANKA. Na voljo dve različici klešč za urejanje kožice, krajše 3mm C1 ali daljše 5mm C2.
12,95 €
Pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice Slowianka je nepogrešljivo orodje v profesionalnih studiih kot tudi doma. Lahek pripomoček za oblikovanje obnohtne kožice iz nerjavečega jekla se lahko sterilizira in je uporaben dlje časa. 
Škarjice za manikiro so obvezen pripomoček vsake manikerke ali nohtne stilistke. Škarjice Slowianka (Model N-4) v obliki lastovičjega repa so namenjene odstranjevanju obnohtne kožice ter oblikovanju šablone. Priročne so predvsem zaradi majhnosti in ozkosti rezila ter ostrosti.
Pripomočki

Pinceta za pinchanje Slowianka

Slowianka
slow-tweezers
11,95 €
Pinceta pinchanje Slowianka je danes skoraj nepogrešljiv pripomoček pri izdelovanju in modeliranju nohtov po sistemu šablon.
Klešče za manikuro PREMIUM - HANDMADE Slowianka Klešče za manikuro PREMIUM - HANDMADE Slowianka 2
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Klešče za manikuro PREMIUM - HANDMADE Slowianka

slow-klescePREMIUM
89,95 €
Klešče za manikuro in pedikuro znamke Slowianka PREMIUM. Klešče za odstranjevanje obnohtne kožice so nepogrešljiv pripomoček kozmetičnih in manikerskih salonov. Gre za precizno orodje izdelano ročno. 
METALNA OSNOVA za PILO Staleks Pro METALNA OSNOVA za PILO Staleks Pro 2
Zadnji kosi na voljo
5,95 €
Kovinska bazna pilica Staleks Pro se uporablja za snemljive zamenljive pile ravne oblike. Te metalne osnove za pilo se kombinirajo s snemljivimi pilami, ki so na voljo za nakup ločeno. 
Brusi Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Brusa E5 in E18 se uporabljata za pripravo naravne nohtne plošče, dejansko nadomestita pilo in potiskač obnohtne kožice. E6 se delno uporablja za matiranje nohtne...
Prikazujem 1-12 od 104 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM