Konice, šablone in lepila

ŠABLONE STABILNE Z MOČNIM LEPILOM ZA PODALJŠEVANJE NOHTOV

Nohtni stilist lahko bistveno zmanjša čas in trud, namenjen podaljševanju in korekciji nohtov, če namesto šablon za podaljševanje uporabi DUAL FORMS. Te konice za podaljševanje nohtov so zelo primerne tako za profesionalce kot za začetnike. V tej kategoriji najdete tako FULL kot HALF dual forms, primerne za skoraj vse oblike umetnih nohtov.

Šablone 2v1, za podaljševanje vseh oblik in dolžin umetnih nohtov. Papirnata zasnova je srednje trda, kar omogoča prileganje vseh oblik nohtov, lepilo pa je izredno močno, kar prepreči, da bi se šablona med delom rahljala ali spreminjala obliko. Podaljševanje nohtov s šablono je postala veščin in zanjo potrebujemo nekaj tehničnega znanja, a sam postopek izdelave nam poenostavi prava šablona. 

Paleta umetnih konic SLOWIANKA, mlečnega odtenka in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. Koničko lahko po končanem NAIL ART-u odlomimo od držala, rahlo popilimo rob koničke in jo shranimo v knjigi vzorčkov (NAILS BOOK). 

Pripomočki

Paleta umetnih konic v naravnem videzu mandelj oblike Slowianka

Slowianka
SLOW-konicemandelj50
3,95 €
Paleta umetnih konic Slowianka, mlečnega odtenka in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter nail art-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. Koničko lahko po končanem nail art-u odlomimo od držala, rahlo popilimo rob koničke in jo shranimo v knjigi vzorčkov Nails Book. 
Konice, šablone in lepila

Paleta umetnih konic na kovinskem obroču Euro Fashion

Euro Fashion
?866075
4,95 €
Paleta umetnih konic na metalnem obročku za nanašanje barvnih lakov in gelov olajša stranki izbiro barve umetnih nohtov. Priročna rešitev tudi za nohtne stilistke, ki rade ustvarjajo nail art.
PALETA ZA BARVE IN NAIL ART EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Konice, šablone in lepila

Paleta za barve in nail art Euro Fashion

Euro Fashion
NHC
1,50 €
Paleta za barvne lake, barvne gele, »cat eye« lake, »mirror« prahe in ostale prahe ter bleščice, obarvane baze in tope s folijami in bleščicami. Tiste, ki rade ustvarjate na nohtih razne poslikave in preizkušate različne tehnike, vam ta paletka mlečnega videza nudi 20 konic.
Pripomočki

Konice mandelj za trening in nail art Slowianka

Slowianka
SLOW-ArtTips
10,95 €
Konice mandelj oblike za okrasitev ali ustvarjanje barvnega vodnika so nepogrešljivi pripomočki pri delu vsakega stilista, saj ponujajo številne različne možnosti. Najbolj očiten in priljubljen med njimi je predstavitev barv lakov za nohte, ki jih ima stilist v svoji ponudbi. Uporabljajo se lahko tudi kot osnova za trening nail art-a in predstavitev že...
2,00 €
Svilena fiberglass mrežica SNS - je pripomoček za popravljanje zlomljenega nohta ali za podaljševanje nohta. Mrežica je uporabna tudi pri ostalih tehnikah modeliranja nohtov in pomaga utrditi noht na kritičnih predelih. Fiberglas samolepilna mrežica  se lahko uporablja za utrjevanja zlomljenega nohta ali celo za podaljševanje nohta. 
Konice, šablone in lepila

Umetne konice za nail art 250 kom First Gel

First Gel
FG-6012
12,95 €
Umetne konice, trening konice, konice za nail art in poslikave nohtov, displej konice za barvne lake in gele - lahko bi jih poimenovali zelo različno. Te umetne konice so majhne, ukrivljene, imajo mandljasto obliko in posnemajo videz in obliko naravnih nohtov. Zato bo vaš trening še bolj učinkovit.
Konice, šablone in lepila

Dual sistem umetnih konic - polno ali delno pokrivne

TESTNI SET Half Dual 24 kom
5,95 €
Nohtni stilist lahko bistveno zmanjša čas in trud, namenjen podaljševanju in korekciji nohtov, če namesto šablon za podaljševanje uporabi Dual forms . Te konice za podaljševanje nohtov so zelo primerne tako za profesionalce kot za začetnike. V tej kategoriji najdete tako Full kot Half dual forms, primerne za skoraj vse oblike umetnih nohtov.
Konice, šablone in lepila

Paleta črnih umetnih konic na obroču Euro Fashion

Euro Fashion
866076
4,95 €
Paleta umetnih črnih konic na obroču Euro Fashion. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter še posebej cat eye lakov v kozmetičnih in manikerskih salonih.
Konice, šablone in lepila

Podstavek za umetno konico Euro Fashion

Euro Fashion
864274
5,95 €
Podstavek za umetno konico Diamond Holder je magnetno stojalo za umetno konico, ki jo uporabljamo za vajo in trening Nail arta ter za pripomoček pri fotografiranju naših izdelkov.
Konice, šablone in lepila

Šablone 2v1 stabilne šablone z močnim lepilom Slowianka

Slowianka
slow-sablone2v1
20,95 €
Šablone 2v1, za podaljševanje vseh oblik in dolžin umetnih nohtov. Papirnata zasnova je srednje trda, kar omogoča prileganje vseh oblik nohtov, lepilo pa je izredno močno, kar prepreči, da bi se šablona med delom rahljala ali spreminjala obliko. Podaljševanje nohtov s šablono je postala veščin in zanjo potrebujemo nekaj tehničnega znanja, a sam postopek...
Prikazujem 1-12 od 49 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM