BLOKI za NARAVNE in UMETNE nohte 13 izdelkov.

 • 2,50 €

  Polirni blok za nohte znamke Slowianka, ki ga mora imeti vsaka nohtna stilistka. Blok pilica za matiranje naravne nohtne plošče ali umetnega nohta. Buffer SLOWIANKA 240-240 je oblike polluna (halfmoon). 

  Na zalogi
 • 0,90 €

  Mini polirni blok za nohte znamke Slowianka, ki ga mora imeti vsaka nohtna stilistka. Blok pilica za matiranje naravne nohtne plošče ali umetnega nohta. Buffer SLOWIANKA 120-180 je oblike polluna (halfmoon). 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Mini Nail Buffer znamke Euro Fashion za matiranje naravnih nohtov v obliki polmeseca in univerzalne granulacije 100/180. Na voljo v setu 10 mini blokov. Buferčki so priročne mini oblike in namenjeni oblikovanju in matiranju geliranih nohtov ali nohtov izdelanih z trajnim lakom. 

  Na zalogi
 • 8,95 €

  Mini polirni blok za matiranje naravnih nohtov in za poliranje umetnih nohtov iz gela ali akril gela velikosti 3,5 cm x 2,5 cm in gradacijo 180/180. Zaradi svoje majhnosti bo omogočal natančno matiranje nohtne plošče in zgladil bo neravnince, ki nastanejo pri nanosu gela ali akrila ter zakril sledi pile. Na voljo v setu 50 mini blokov roza barve.

  Na zalogi
 • 3,20 €

  Blok (buffer) First Gel je gobica v sivi barvi za matiranje in piljenje naravnih in umetnih nohtov.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Blok pravokotnik Premium za matiranje naravnih ali umetnih nohtov ter za oblikovanje naravnih nohtov. 

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Blok, snemljiv in zamenljiv, na voljo v gradaciji 240. V tej kategoriji na voljo tudi metalni nastavek za snemljive bloke.  Ker je ta opcija cenejša kot klasičnega bloka, boste lahko vsaki stranki zagotovili popolnoma svež blok in ga po uporabi zavrgli. Paket blokov vsebuje 20 kom bufferjev. Vsak blok se prilepi na metalno držalo, po uporabi pa se blok...

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Blok, snemljiv in zamenljiv, na voljo v gradaciji 240/400. Set vsebuje tudi nastavek za snemljive bloke.  Ker je ta opcija cenejša kot klasičnega bloka, boste lahko vsaki stranki zagotovili popolnoma svež blok in ga po uporabi zavrgli. Paket blokov vsebuje 15 kom bufferjev. Vsak blok se prilepi na držalo, po uporabi pa se blok odlepi in zavrže.

  Na zalogi
 • 0,80 €

  Bel polirni blok v obliki kvadra z logotipom EURO FASHION za pripravo naravne nohtne plošče in za poliranje in matiranje umetnih nohtov iz gela ali akril gela. 

  Na zalogi
 • 2,50 €

  Polirna pila v obliki čolna Euro Fashion za poliranje naravnih nohtov. Nail Buffer oziroma polirna pila je nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje naravnih nohtov in pripravo naravnih nohtov za manikuro. 

  Na zalogi
 • 2,00 €

  Polirna pila - blok Euro Fashion za poliranje naravnih nohtov. Nail Buffer oziroma polirna pila je nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje naravnih nohtov in pripravo naravnih nohtov za nadaljno obdelavo oziroma pri manikuri. 

  Na zalogi
 • 1,50 €

  PILA in BLOK, 2v1, za hitro in efektivno delo v salonu. Nujno orodje za oblikovanje umetnih nohtov je na eni strani pila gradacije 180 in na drugi strani blok gradacije 240.

  Na zalogi
 • 2,80 €

  Slowianka Nail Trends predstavlja blok gradacije 260/260, ki je najmanj invaziven polirček v celotni ponudbi. Blok v obliki pol lune zagotavlja visoko kakovost, udobje in hitrost dela. Zaradi gradacije 260 zgladi in matira noht brez prask na nohtni plošči. Mehki in upogljivi robovi bloka pa ne poškodujejo obnohtne kožice tudi pri hitrem delu.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 13 od 13 izdelkov