Tekoče baze

Tekoče baze z oprijemalno lastnostjo, ki se nanašajo pod gradilno bazo

Tekoča baza je nepogrešljiv izdelek vsake profesionalne nohtne stilistke, ki skrbi za vrhunsko manikuro. Tekoče baza za nohte zagotavlja optimalno pripravo in podlago za trajne lake.

Kot osnova za nadgradnjo in izgradnjo umetnih nohtov, tekoča baza izkazuje svojo vrednost tudi pri nohtih v slabšem stanju. Njena posebna formula omogoča, da se uspešno veže z nohtno ploščo, kar stilistom omogoča brezhibno prekrivanje in ustvarjanje popolne celote s pomočjo naslednjih slojev gela, akrila, akril gela ali trajnega laka.

Nohtne stilistke se zanašajo na tekoče baze zaradi njihove uporabe pri oblikovanju nohtov in sposobnosti, da zagotavljajo trdno podlago za vse vrste nohtov. Za profesionalno in dolgotrajno manikuro je tekoča baza nepogrešljiva izbira, ki poskrbi za brezhiben rezultat.

Baze - vezni laki

Base Gel - zelo tekoča baza

Slowianka
slow-lakgelbase
15,95 €
Vezni lak Base Gel je zelo tekoče konsistence in zato se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti goste baze, gela, poly gela ali akril gela. Pri umetnih nohtih ali trajno lakiranih nohtih za dober oprijem potrebujete Base Gel, a ne pozabite, da potrebujete za stabilnost še eno od gostih baz ali material za podaljševanje umetnih nohtov,...
14,95 €
Vezni lak gel z vitamini Gel Me ESN za sistem trajnega lakiranja. Vezni lak, ki vsebuje vitamine in da naravni nohtni plošči večjo moč, se uporablja kot prvi korak pri nanosu trajnega laka. Na voljo v steklenički 15 ml.
Baze - vezni laki

Base Coat - vezni lak gel

ESN
862BASE
7,95 €
Base Coat je vezni lak gel znamke Gel Me ESN za sistem trajnega lakiranja. Vezni lak gel zmanjša možnost krušenja in odstopanja lak gela z nohta. Poskrbi za dober oprijem in stabilnost naravnega nohta. Na voljo v stelenički 8 ml.
Baze - vezni laki

Start Right - vezni gel lak

Inspire
I-71000
33,95 €
Vezni lak Start Right se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti barve. Na voljo posamezno v steklenički 15 ml ali v setu (baza Start Right 15 ml + top Perfect Finish 15 ml).
Trajni lak

Test The Best - set baza + top

Inspire
I-71027
49,95 €
Set vsebuje stekleničko 15 ml veznega gel laka Start Right in stekleničko 15 ml zaključnega gel laka Perfect Finish znamke Inspire. Perfect Finish top skrbi za dolgo obstojen sijaj nohta in varuje noht oziroma barvni nanos pred krušenjem in plastenjem. Vezni lak Start Right pa se uporablja za zagotavljanje dobrega oprijema in obstojnosti barve.
Trajni lak

Baze in topi v tubi Slowianka

Slowianka
Slowianka tubice
55,95 €
Eco-Dolewka baze in topi so ekonomična in ekološka rešitev za manikirne salone, ki jo predlaga Slowianka Nail Trends. Tubica iz 96 % naravnega, ekološkega, obnovljivega sladkornega trsa je opeka v prizadevanju za zaščito naravnega okolja. Kaže tudi, kako oblikovati zavest in proekološki odnos. Na voljo v original pakiranju v tubi 40ml.
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM