Tekočina za akril (Liquid Acrylic System) - MONOMER
Tekočina za akril (Liquid Acrylic System) - MONOMER

Tekočina za akril Liquid Acrylic System- monomer

slow-liquid
Ni na zalogi
24,95 €
DDV vključen

Akrilna tekočina se imenuje tudi monomer in se uporablja v kombinaciji s akrilnim prahom pri izdelavi umetnih nohtov iz akrila. Pri nohtnih stilistkah in v kozmetičnih salonih je akril priljubljen zaradi obstojnosti, vzdržljivosti, hitrega in učinkovitega dela. Drugače povedano, akril je material, s katerim lahko ustvarimo vzdržljive, trpežne in močne nohte, ki na videz niso debeli.  

 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci


 

TEKOČINA SLOWIANKA (Liquid Acrylic Systemza sistem akrilaTekočina je nežno vijolične barve, kar preprečuje rumenenje materiala in marmorne sledi.

Akril je material, ki ga sprejmejo vse nohtne plošče, tudi tiste malo poškodovane (stanjšane zaradi piljenja). Da dosežemo optimalen rezultat, pa moramo uporabljati kvalitetno tekočino, ki deluje kot veza ter kvaliteten akril prah iz mini mikro granulc. Homogena masa ki nastane ob stiku monomerja in akril praha,  je primerna za modeliranje podaljšanih nohtov na šablono ali konico. Akril se po modeliranju suši na naravnem zraku. Akrilnih prahov poznamo več odtenkov, za grajenje so ponavadi beli, prozorni in kamuflažni. Za NAIL ART pa barvni akril prahi. 

Pakiranje original Slowianka 10 ml. 

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland
Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Čopič za akril potopite v monomer. Ko se čopič za akril napoji s tekočino za akril (monomer) ga potisnite v akril prahKroglico akrila porazdelite po površini nohta oziroma po šabloni za podaljševanje ali po umetni konici, ki ste jo prej pritrdili na noht. Delo z akrilom naj bo kar se da hitro. Akril se suši na zraku. 

Ethyl Methaacrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, PEG-4 Dimethacrylate, Dimethyltolylamine, Dipentaerythritol Hexaacrylate, 2 hydroxyphenyltriazine, Methosyisopropanol, P-Hydroxyanisole, CI60725.

 CPNP: 2904543 Tekočina Acrylic Liquid Acrylic System Slowianka 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM