Kašmir laki

Kašmir za trajno lakiranje

Trajno ali permanentno lakiranje nohtov ("soak off" ali "gelish") omogoča daljšo obstojnost lakiranih nohtov, kot pri uporabi navadnega laka. Obstojnost hibridnih lakov je odvisna od izdelave ter tudi od kondicije naravnih nohtov, a pričakuje se približna obstojnost vsaj 3 tedne. Trajni laki Slowianka se lahko odstranjujejo s profesionalnimi topili (removerji) ali s pilico oziroma električno pilico. 

V grobem nanos permanentnega laka poteka s pravilno pripravo naravnega nohta, prvim nanosom baze, dveh nanosom barvnega trajnega laka ter permanentnega topa, katerega izbiramo glede na želen efekt. 

Z izbiro kvalitetne linije permanentnega laka dosežemo obstojnost in se izognemo krušenju in pokanju na konici, gladek in tanek nanos ter dolgotrajen sijaj ali mat efekt. 

Glavne komponente trajnega lakiranja so: BAZE, BARVNI TRAJNI LAKI in TOP.

KAŠMIR so mini dlačice ujete v trajni lak. So zelo delikatne in se pri nanosu laka popolnoma potopijo v lak, tako da je nanos gladek in enakomeren. Kašmire nanašamo na svetlejše podlage ali ombre podlage in pričaramo videz tkanine oziroma pletenine. Kašmir se nanaša v enem sloju, po utrjevanju se zaključi z sijajnim topom ali mat topom. 

Trajni lak

Cashmere line Slowianka

Slowianka
Cashmere Line Slowianka
8,95 €
Ti gel laki so gumijasti geli nove generacije, s posebnimi značilnostmi olajšanja dela in povečanja obstojnosti. Z uporabo lakov Cashemir Line lahko ustvarimo videz kašmirja in marmorja na nohtih.
7,95 €
Ravnovesje med delom in življenjem je ključno za notranji mir in srečo. Obe sferi odlikujejo različna čustva in barve, ki ju spremljajo. In zbrali smo jih v raznoliko kolekcijo trajnih lakov znamke Gel Me ESN in jih poimenovali Balance. Balance Collection vsebuje 6 odtenkov v 8ml steklenički za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali...
Prikazujem 1-2 od 2 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM