PASTA GELI 5 izdelkov.

 • 14,95 €

  Bela pasta Slowianka je kremni bel gel z zelo močno pigmentacijo. White Paste se uporablja za vse vrste poslikav (zhostovo, one stroke, gel painting). Tisti, ki imate radi BABY BOOMER, tapkan, bo bela pasta dovolj gosta in pigmentirana, da vas pripelje do perfektnega belega gradient. Na voljo v lončku 5gr.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Izredno gost barvni gel, ki spominja na pasto v poletnih, živih, NEON odtenkih, primernih za umetne nohte, gelne ali akrilne. Neon kolekcijo sestavlja šest privlačnih in izredno pigmentiranih odtenkov znamke FIRST GEL.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Pastelni gelni ali akrilni nohti bodo sigurno vedno trend kozmetičnih salonov. Dosezite pastelni odtenek ali pa ustvarite privlačen NAIL ART s pastelno kolekcijo FIRST GEL.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Svetleči gelni ali akrilni nohti bodo sigurno vedno trend manikerskih salonov. Dosezite svetleč odtenek ali pa ustvarite privlačen NAIL ART s pasto s bleščicami znamke FIRST GEL.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Bela pasta je zelo gost, koncentriran, pigmentiran bel gel, ki ga uporabljamo za različne vrste NAIL ART- a, BABY BOOMER ter za mešanje z drugimi barvnimi geli, ko želimo ustvariti nov odtenek gela, predvsem pastelne verzije. Je tudi najboljša opcija za tehnike NAIL ARTA, kot so Zhostovo, One stroke, 3d ornamenti in podobno.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov