Kaviar

Kaviar kroglice uporabljamo za vse načine okraševanja nohtov.

Z Bubble Pop lahko okrasite nohte z drobnimi okroglimi perlicami, ki spominjajo na kaviar. Naj vas FIRST GEL pripelje do inovativnega NAIL ART-a, drugačnega.

KAVIAR manikira je prestižna in modna manikira za posebne priložnosti. Kaviar kroglice Slowianka uporabljamo za vse načine okraševanja nohtov.  Tudi če ne delate kaviar manikure, svetleče kroglice lahko uporabite za 3D tehnike, za dodatke k NAIL ART-u, kot so rože in floristika. Za kaviar dekoracijo in 3D tehniko imate na voljo 4 barve kroglic.

Nail art

Bubble Pop kaviar kroglice First Gel 17g

First Gel
FG-0004
6,00 €
Z Bubble Pop lahko okrasite nohte z drobnimi okroglimi perlicami, ki spominjajo na kaviar. Naj vas First Gel pripelje do inovativnega nail art-a, drugačnega. 
Nail art

Kaviar Caviar Slowianka

Slowianka
Slow-SilverCaviar
2,95 €
Kaviar manikira je prestižna in modna manikira za posebne priložnosti. Kaviar kroglice Slowianka uporabljamo za vse načine okraševanja nohtov.  Tudi če ne delate kaviar manikure, svetleče kroglice lahko uporabite za 3D tehnike, za dodatke k nail art-u, kot so rože in floristika. Za kaviar dekoracijo in 3D tehniko imate na voljo 4 barve kroglic.
Nail art

Sprinkles barviti kaviar Slowianka

Slowianka
Sprinkles Kolekcija
7,95 €
Vesela in sladka kolekcija Sprinkles Slowianka Nails Trends je sestavljena iz štirih barvitih, zabavnih in sladkih efektov. Zahvaljujoč njim lahko stilisti na nohtih dosežejo svež, poleten, sladkast videz, ki bo spominjal na pisane, mavrične posipe na sladkarijah. Prahci se idealno povezujejo s kolekcijo Colour Therapy Collection.
Prikazujem 1-3 od 3 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM