Brusilni nastavki

Kategorija brusilni nastavki v kateri se skriva moč transformacije in popolnosti za nohte. Razkrivamo skrivnosti treh kategorij, ki so nepogrešljivi za vsako pravo mojstrico nohtne umetnosti.

Brusni nastavki, ki so oblikovani posebej za odstranjevanje umetnega materiala. Odstranjevanje starega gela ali akrila, za katere so ti nastavki tvoj zaveznik v boju za popolno preobrazbo. Ne glede na to, ali želiš odstraniti gel, akril gel ali trajni lak, ti bodo ti brusni nastavki omogočili čisto, brezhibno površino, kot si jo želiš.

Pri brusilnih nastavkih pa ne gre za več kot samo odstranjevanje umetnih materialov. Zanje obstajajo tudi posebni nastavki za noht in kožico, ki so ključni za pripravo popolnih nohtov in negovanje kožice. S temi nastavki lahko brez težav pripravite nohte na nadaljevalni proces podaljševanja nohtov ali korekcije in nežno odstraniš odmrlo kožico okoli nohtov, da dosežeš brezhiben končni izgled.

Kaj pa brusilni tulci? Ti majhni, a močni pripomočki, ki so zadnja leta postajajo popularnejši, poskrbijo za detajlno in natančno delo. Ne glede na to, ali želiš popraviti majhne nepravilnosti na nohtih ali pa dodati drobne detajle, bodo brusilni tulci tvoje orodje za popolnost.

Čas je, da se prepustite ustvarjalnosti in svojim sanjam o popolnih nohtih. Pričakujte najboljše rezultate z našimi brusilni nastavki, saj si to zaslužite.

Pripomočki

Brus F1 za odstranjevanje gela ali akrila

Slowianka
slow-frezakril
29,95 €
Brus F1 Slowianka za odstranjevanje gela ali akrila, srednje grobosti. S tem brusom prihranite čas in denar, saj učinkovito odstranjuje umeten material, kot sta akril in gel. Ta brusni nastavek je samo za oblikovanje umetnega materiala in ga ne smemo uporabljati na naravni nohtni plošči. 
Pripomočki

Brus stožec 3.3mm/8.5mm za obnohtno kožico

Euro Fashion
865444
9,95 €
Brus znamke Euro Fashion za učinkovito pripravo obnohtne kožice pri manikuri in pedikuri, bodisi pri trajnem lakiranju ali pri izdelavi umetnih nohtov. Univerzalni brus stožec - očisti predel ob obnohtni kožici. Primeren tudi za čiščenje in piljenje nohta po spodni strani prostega roba. Je v obliki stoščastega plamena 3.3mm/8.5mm. 
NASTAVEK ZA BRUSILNE TULCE EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Nastavek za brusilne tulce 13mm

Euro Fashion
EF-MDF
2,50 €
Nastavek za brusilne tulce dimenzije 13mm. Nastavek za brusilne tulce, ki ga uporabljamo z brusilnim aparatom. Na nastavek pritrdimo brusilne tulce ali valje za odstranjevanje povrhnjice nohtne plošče ali za odstranjevanje trde kože podplatov. Primerni za delo v salonu, pri izvajanju manikure in pedikure. 
Brus Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Brus E5 se uporabljata za pripravo naravne nohtne plošče, dejansko nadomesti pilo in potiskač obnohtne kožice. 
24,95 €
Brus št. 14 First Gel za odstranjevanje gela in akrila iz karbida je nepogrešljiv pripomoček pri izdelavi umetnih nohtov in pri odstranjevanju trajnega laka. Oblika bruska, ki je v trupu ravna, je zelo priročna tudi za oblikovanje nohtov, kar zmanjša piljenje s pilo in prihrani čas in energijo nohtne stilistke.
9,95 €
Diamantni brusni nastavek Twister znamke Slowianka. Zahvaljujoč svoji strukturi, omogoča hitrejše in natančnejše odstranjevanje odmrle kožice iz nohta, ne da bi poškodoval nohtno ploščo ali predel kožice. Spiralna struktura svedra odstrani ves prah izpod kožice in očisti predel kanala. Začetnikom priporočamo uporabo obratov na električni pili med 3000 in...
Pripomočki

Nastavek za brusilne tulce Mini

Slowianka
slow-NASTAVEKzaTULCEmini
2,95 €
Spoznajte najnovejšo tehnologijo, ki vam bo v pomoč pri piljenju umetnih materialov na nohtu in pri pripravi naravne nohtne plošče pred nanosom trajnega laka ali gela. Gre za manjšo verzijo nastavka za brusilne tulce, ki ga uporabljamo v kombinaciji z manjšimi brusilnimi tulci. Brusni tulci se uporabljajo za krajšanje nohta, piljenje tunela pod nohtom,...
Pripomočki

Brus za fino odstranjevanje gela ali trajnega laka

Euro Fashion
864371
29,95 €
Brus zaokrožen valj za fino odstranjevanje gela ali akrila znamke Euro Fashion. Je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju in odstranjevanju gela in akril gela ter akrila pri podaljšanih ali umetno zgrajenih nohtih. Ta brus je  karbidni, odlično vzdržljiv in zmogljiv. Brusek za seboj pušča bolj ravno in fino površino brez grbinc, kot pa ostali brusi za...
19,95 €
Brus stožec znamke Slowianka z karbida za pedikuro in manikuro. ima tri pomembne lastnosti za nohtno stilistko: čisti tunel pri korekciji, popravlja tunel pri podaljševanju nohtov na šablono ali z dual formo in rešuje neljube situacije, če se nam gel steče v predel obnohtne kožice in se naredi dotik do kože. 
Brus Gabka Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala. Uporaba tega brusnega nastavka je približek uporabe bloka za poliranje. Velik plus tega bruska je tudi poliranje kože okoli nohta in sicer "na suho" ali celo z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico...
Pripomočki

Nastavek za brusilne tulce Maxi

Slowianka
slow-NASTAVEKzaTULCEmaxi
2,95 €
Spoznajte najnovejšo tehnologijo, ki vam bo v pomoč pri piljenju umetnih materialov na nohtu in pri pripravi naravne nohtne plošče pred nanosom trajnega laka ali gela. Gre za večjo verzijo nastavka za brusilne tulce, ki ga uporabljamo v kombinaciji z večjim brusilnimi tulci. Brusni tulci se uporabljajo za krajšanje nohta, piljenje tunela pod nohtom,...
BRUSILNI TULCI EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Brusilni tulci Euro Fashion

Euro Fashion
EF-SCM
3,00 €
Brusilni tulci - EF Sanding Caps dimenzije 14mm, različnih gradacij, v pakiranju 10 kom. Brusilne tulce se uporablja za oblikovanje prostega roba nohta, ter za zgladit morebitne neravne površine umetnega nohta ali pri pedikuri. Uporabljajo se v kombinaciji s nastavki za brusilne tulce ter z strojčki za manikuro in pedikuro. 
Prikazujem 1-12 od 115 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM