Brush Cleaner - gel za čiščenje čopičev Slowianka
Brush Cleaner - gel za čiščenje čopičev Slowianka

Brush Cleaner - gel za čiščenje čopičev Slowianka

slow-BrushCleaner50
Ni na zalogi
12,95 €
DDV vključen

Brush Cleaner Slowianka je gelna tekočina za čiščenje in nego vseh vrst čopičev, potrebnih za podaljševanje nohtov in nail art. Gel učinkovito očisti ščetine vseh pigmentov barvnih gelov, ostanke gelov, akril gelov in lakov in ščetine čopiča zmehča ter zaščiti. Običajni čistilci čopičev v tekočini ščetine izsušijo in uničijo. Ščetine bodo z uporabo tega gela mehke in prožne. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci


 

Brush Cleaner je tekočina za čiščenje čopičevgoste konsistence, zasnovan za čiščenje čopičev za gel, akril, akril gel ali nail art. Njegova gosta konsistenca preprečuje razlivanje in omogoča, da več tekočine ostaja na samem čopiču. S Brush Cleanerjem Slowianka bo čiščenje čopičev enostavno in učinkovito. Odstranjuje vse materiale za nohte, tako gele, kot akrile. Ščetine čopiča bodo po čiščenju prožne in pravilno oblikovane. Pozor! Čopiči čiščeni s tem izdelkom morajo biti vedno pospravljeni in pokriti s pokrovčkom, saj lahko otrdijo, če so izpostavljeni umetni ali sončni svetlobi.

Na voljo v original pakiranju 50 ml. 

VIDEO BRUSH CLEANER SLOWIANKA 

Vnetljivo. Hranite izven dosega otrok! Če se pojavi srbečica, rdečina ali oteklina, takoj prenehajte z uporabo in poiščite zdravniško pomoč! Preprečite stik s kožo in očmi! Prenehajte z uporabo v primeru draženja! Uporabljajte v dobro prezračenem prostoru!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za uporabo:

1. Brush Cleaner nanesite na gladko površino (ne površino, ki vpija).

2. V Brush Cleaner namočite čopič za gel, akril ali NAIL ART. Odvečen gel obrišite z blazinico, ki ne pušča muck.

3. Po potrebi ponovite čiščenje.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

Hema, Triethoxycaprylylsilane, Hydroxypropyl Methacrylate, Hexyl Cinnamic Aldehyd, 2-tert.Butycyclohexyl acetate, Hexyl salicylate, Parfum

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM