Tiksotropni gradilni geli

Tiksotropnost je značilnost gradilnega gela, ki omogoča, da se z dotikom čopiča gel gladko razporeja, a ko dotika ni, stoji in ne teče v predel obnohtne kožice. Značilnost tekočega spomina omogoča, da se gel pod čopičem spremeni iz srednje gostega v tekočega, kar omogoča enostaven nanos. A ko čopič umaknemo, se njegova struktura spremeni v srednje gosto in gel ostane na mestu, kamor je bil nanešen. Gradilni gel zaradi tisotropnosti ne teče v predel kožice, omogoča izdelavo pravilne arhitekture nohta, površina gela pa je tako gladka, da se v njej odseva svetloba, kot to nohtni stilisti imenujemo »blik«.

Geli se razlivajo zelo počasi, so srednje goste, spremenljive konsistence, zato ne pobegnejo v predel obnohtne kožice. Med delom se tiksotropni gradilni gel obnaša kot "jelly" gel, zato lahko stilist samozavestno gradi več nohtov hkrati. A na drugi strani tiksotropna značilnost teh gelov omogoča, da je površina nanosa gela popolnoma gladka, kar nas pripelje do sistema grajenja nohtov, ki ga imenujemo NO FILE (brez piljenja). Ko se gel polimerizira, tunel nohta postane trd in stabilen, tudi če je nanešen v tankem sloju. Pekoč občutek, ki lahko nastane pri polimerizaciji, je minimalen in ne povzroča nelagodja pri stranki. 

Gel

Natural Pink Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
NATURAL PINK COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita barva v roza bež odtenku je nenadomestljiva v enobarvni različici, kot tudi v stilu Baby boomerja ali...
Gel

Light Beige Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
LIGHT BEIGE COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Poznate Lumino Cover kamuflažni gradilni gel? Light Beige ima enak, čudovit bež odtenek.
Gel

Dark Body Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
DARK BODY COVER Slowianka
14,95 €
Gel s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita, roza in bež barva, ki se ujema z odtenkom baze 309 in best sellerjem Smoky Cover, je idealna za risano ali grajeno francosko...
Gel

Cotton Candy Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
COTTON CANDY COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Odtenek je svetlo roza in spominja na Cotton Candy gel kolekcije Easy Leveling.  
Gel

Combi Rose Half-Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
COMBI ROSE HALF-COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Combi Rose je polprosojen gel roza odtenka, s katerim ustvarimo na nohtu edinstven naraven videz. 
Gel

Baby Boomer Cover - tiksotropni gradilni gel Slowianka

Slowianka
BABY BOOMER COVER Slowianka
14,95 €
Gel nove generacije s popolno tiksotropijo, ki zagotavlja hitrejši tempo dela. Edinstven izdelek 2 v 1, s katerim bo delo v salonu enostavno in prijetno, storitev podaljševanja ali grajenja naravnih nohtov pa bo hitrejša kot kdaj koli prej. Čudovita barva v pastelne roza je nenadomestljiva v enobarvni različici, kot tudi v stilu BABY BOOMERJA ali...
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM