Konice za podaljševanje

Umetne konice namenjene podaljševanju naravnih nohtov

Umetne konice so namenjene podaljševanju naravnih nohtov. Uporabljajo se v povezavi z lepilom za umetne konice in kleščami za krajšanje konic. 

Prozorne konice z globoko smile linijo Euro Fashion
  • −5%
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Prozorne konice z globoko smile linijo Euro Fashion

EF Exclusive
Prozorne konice
1,90 € 2,00 €
Konice prozornega videza z globoko smile linijo. Umetne konice prozornega videza z zelo globoko smejalno linijo - Deep Smile Line Clear Tips. Služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Konice nimajo utora za lepilo, površino za lepljenje si stilistka priredi sama. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 
Konice, šablone in lepila

Umetne konice naravnega videza EF Exclusive

EF Exclusive
50NA-007
2,00 €
Umetne konice naravnega videza - Proform Natural nail tips EF Exclusive so konice naravnega izgleda, desetih različnih velikosti. Služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Umetne konice naravnega videza so primerne za hitro delov v salonu. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 
UMETNE KONICE BELE CODI EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Umetne konice bele Codi Euro Fashion

50CB-009WH
2,00 €
CODI umetne konice belega videza služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Bele umetne konice so primerne za hitro delov v salonu. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 
UMETNE KONICE PROZORNE CODI EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Umetne konice prozorne Codi Euro Fashion

Euro Fashion
50CB-009CL
2,00 €
Codi umetne konice prozornega videza služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Umetne konice prozornega videza so primerne za hitro delov v salonu. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 
UMETNE KONICE NARAVNEGA VIDEZA CODI EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Umetne konice naravnega videza Codi Euro Fashion

Euro Fashion
50NB-009
2,00 €
Codi umetne konice naravnega videza služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Umetne konice naravnega videza so primerne za hitro delov v salonu. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 
NARAVNE KONICE Z GLOBOKO SMILE LINIJO EURO FASHION NARAVNE KONICE Z GLOBOKO SMILE LINIJO EURO FASHION 2
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Naravne konice z globoko smile linijo Euro Fashion

EF Exclusive
052021
2,00 €
Konice naravnega videza z globoko smile linijo. Umetne konice naravnega videza z zelo globoko smejalno linijo - Deep Smile Line Natural Tips. Služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Konice nimajo utora za lepilo, površino za lepljenje si stilistka priredi sama. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 
UMETNE KONICE Z OKRASNIM ROBOM EURO FASHION
  • −10%
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Umetne konice z okrasnim robom Euro Fashion

EF Exclusive
CT-08-50
3,56 € 3,95 €
EF Natural Nail Tips so umetne konice in služijo kot pripomoček za podaljševanje umetnih nohtov. Umetne konice naravnega videza z okrasnim robom za hitro delov v salonu. Robovi so lahko malo drugačni, kot smo jih vajeni, ali imajo vzorec v obliki srčkov in zvezdic. Umetna konica se na naravno nohtno ploščo pritrdi z lepilom za umetne konice. 
29,95 €
Soft Tunnel Tips Clear- prozorne umetne konice v 12 različnih velikostih so nalašč za začetnike. Pospeši delo začetnika in odpravi pomanjkanje veščin pri rezanju šablon. Čudovite, zelo moderne in prilagodljive konice z tunelom, ki ustvarjajo popolno C krivuljo na vaših nohtih. Ekskluzivna oblika, ki se sicer doseže samo z "pinchanjem".
Konice, šablone in lepila

Umetne konice Stiletto - ekstremna dolžina Euro Fashion

Euro Fashion
Tips Extreme Long Stiletto
11,95 €
Najdaljše konice na trgu v obliki Stiletto! V setu so različne velikosti od 6,5 cm do 9 cm, vsaka dolžina je na voljo po 6 komadov. Ekstremno dolge konice, popolne za dekoracije in predstavitev vaših kreacij ali udeležbo na tekmovanjih. V paketu je 60 konic, 10 različnih velikosti po 6 konic. Na voljo v treh odtenkih: belem, prozornem in naravno mlečnem. 
Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM