Potiskači obnohtne kožice

Pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice pri trajnem lakiranju

Pestra izbira pripomočkov -potiskačev za obnohtno kožico! Poleg klasičnih potiskačev ponujamo tudi različne vrste, kot so potiskači s špičasto konico, z kriketo, z ukrivljenim ali poševnim nožkom, s prirezanim čistilom, z zanko in še več.

Potiskač za obnohtno kožico je nepogrešljivo orodje pri ustvarjanju popolne manikure z trajnim lakiranjem ali geliranjem umetnih nohtov. Potiskalo je sestavljeno je iz dveh delov: kopita, ki nežno pritisne kutikulo proti korenu nohta, ter ozkega nožka ali zanke na nasprotni strani, ki učinkovito odstrani odvečno kožico iz nohtne plošče. Pri uporabi potiskala obnohtne kožice naj bo vaš pristop nežen in pazljiv.

Za še boljše rezultate pri odstranjevanju obnohtne kožice si lahko predhodno kožico zmehčate z mehčalcem obnohtne kožice, s čimer zmanjšate tveganje za poškodbe površine nohta. Prepustite se našim kakovostnim potiskačem in ustvarite popoln videz svojih nohtov brez skrbi.

Pripomočki

Potiskač za odstranjevanje obnohtne kožice

Slowianka
Slow-potiskacL01
12,95 €
Pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice Slowianka je nepogrešljivo orodje v profesionalnih studiih kot tudi doma. Lahek pripomoček za oblikovanje obnohtne kožice iz nerjavečega jekla se lahko sterilizira in je uporaben dlje časa. 
Pripomočki

Pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice

Euro Fashion
864825
8,95 €
Pripomoček za odstranjevanje obnohtne kožice Euro Fashion je nepogrešljivo orodje pri trajnem lakiranju in geliranju umetnih nohtov v kozmetičnih in lepotnih salonih.
17,95 €
Potiskač obnohtne kožice ali Cuticle Pusher First Gel za pripravo nohtov pri manikuri in pedikuri, trajnemu lakiranju in pri podaljševanju umetnih nohtov. Na voljo v dveh različicah: navadni s špičko ali z nožkom. Na eni strani z nožkom in z navadnim polkrožnim delom na drugi strani.
Metalni pripomočki

Smart 60 Type 1 - potiskač in spatula

Staleks
PS-60/1
5,95 €
Profesionalni potiskač za obnohtno kožico in spatulo Smart 60 Type 1 - Staleks. To izjemno orodje združuje inovacijo, natančnost in udobje za vrhunsko nego nohtov pri manikuri in pedikuri. Ni pa samo potiskač, lahko je tudi spatula, ki jo uporabimo za mešanje gelov ali kot pripomoček pri podaljševanju umetnih trepalnic. 
Metalni pripomočki

Podo 20 Type 1 - zaobljen potiskač za pedikuro s kireto

Staleks
PP-20/1
13,95 €
Profesionalni potiskač za pedikuro znamke Staleks za obnohtno kožico ter vraščene nohte. Sestavljen je iz dveh delov. En del je namenjen potiskanju obnohtne kožice na površini plošče. Drugi del pa je kireta, namenjena urejanju zaraščenih nohtov. 
9,95 €
Profesionalni potiskač za obnohtno kožico znamke Staleks. Izjemno orodje, ki ima na eni strani prirezano čistilo, na drugi strani pa ga dopolnjuje zanka. Inovacija, natančnost in udobje za vrhunsko nego nohtov pri manikuri in pedikuri.
Profesionalni zaobljen klasičen potiskač za obnohtno kožico z zaobljenim standardnim potiskačem in ukrivljenim nožkom znamke Staleks. Izjemno orodje s hipo alergenim silikonskim ročajem, ki zagotavlja zanesljiv oprijem orodja za bolj učinkovito delo. Inovacija, natančnost in udobje za vrhunsko nego nohtov pri manikuri in pedikuri.
6,95 €
Profesionalni potiskač za obnohtno kožico znamke Staleks Smart 50 tipa 6. Izjemno orodje, ki ima na eni strani zaobljen potiskač, na drugi strani pa ukrivljen nožek. Zaobljen potiskalnik je namenjen dvigovanju in potiskanju obnohtne kožice. Njegova posebnost, ki vas bo še posebej navdušila je, da se tesno prilega nohtni plošči zahvaljujoč rahlemu upogibu,...
6,95 €
Profesionalni zaobljen potiskači za obnohtno kožico znamke Staleks. Izjemno orodje, ki ima na eni strani prirezano čistilo, na drugi strani pa ga dopolnjuje standardni zaobljen potiskač, ki omogoča odmik in definiranje obnohtne kožice. Inovacija, natančnost in udobje za vrhunsko nego nohtov pri manikuri in pedikuri.
6,95 €
Profesionalni potiskač za obnohtno kožico znamke Staleks. Izjemno orodje, ki ima na eni strani prirezano čistilo, na drugi strani pa ga dopolnjuje poševen nožek. Inovacija, natančnost in udobje za vrhunsko nego nohtov pri manikuri in pedikuri. 
Metalni pripomočki

Uniq 11 Type 2- potiskač s prirezanim čistilom in zanko

Staleks
PQ-11/2
9,95 €
Profesionalni potiskač za obnohtno kožico s prirezanim čistilom in z zanko znamke Staleks. Izjemno orodje s hipo alergenim silikonskim ročajem, ki zagotavlja zanesljiv oprijem orodja za bolj učinkovito delo. Inovacija, natančnost in udobje za vrhunsko nego nohtov pri manikuri in pedikuri.
Prikazujem 1-12 od 16 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM