Shranjevanje GELOV 9 izdelkov.

 • 3,95 €

  Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico in kovinsko paleto Slowianka Nail Trends lahko ustvarite katero koli od prelivajočih kreacij v trenutku. Paleta pa vam lahko služi tudi za mešanje barvnih gelov, lakov, pigmentov, akril gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART in za grajene umetne nohte.

  Na zalogi
 • 1,00 €

  Paleta za shanjevanje gela ali laka je primerna za mešanje in shranjevanje barvnih gelov, pigmentov, emulzij in lakov.

  Na zalogi
 • 3,50 €

  Paleta za mešanje FIRST GEL – podlaga, na kateri lahko mešamo akrilne barve, trajne lake, gele ipd.  Koda: FG-0003

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Paleta (METALNA) Euro Fashion s priročnim pripomočkom za mešanje gelov in lakov v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta za mešanje barvnih gelov, lakov, pigmentov, akril gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART in za grajene umetne nohte.

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Škatla za shranjevanje gela ali laka je primerna za mešanje in shranjevanje barvnih gelov, pigmentov, emulzij in lakov. Metalna paletka za NAIL ART Slowianka bo super pripomoček za vse nohtne stilistke, ki jim NAIL ART ni tuj. Vsaka mešanica, ki si jo pripravite, ostane varno shranjena v paletki vse do takrat, ko ponovno posežete po njej. 

  Na zalogi
 • 6,95 €

  Da bodo materiali za NAIL ART dovolj blizu, ko dekorirate nohte, uporabite paletko na prstanu. Na paletko si lahko nanesemo barvne gele in jih uporabimo za različne tehnike poslikav, kot so ONE STROKE, gel painting, ZHOSTOVO. 

  Na zalogi
 • 0,15 €

  Plastična posodica za shranjevanje znamke EURO FASHION. S pokrovčkom za shranjevanje različnega NAIL ART-a, ki ga uporabljamo pri izdelavi umetnih in trajno lakiranih nohtov. V posodico lahko shranimo kamenče, žetončke, prahce, bleščice, različne mešanice gelov in akril gelov, ki smo si jih pripravili ...

  Na zalogi
 • 1,95 €

  Vemo, kako ustvarjalni ste in radi ustvarjate nenavadne kombinacije. Odslej lahko poljubno mešate gele in akril gele z NAIL ART efekti in nato ustvarite modne nohtne stile. V ponudbo dodajamo prazno embalažo s prostornino 5 ml v katero lahko shranjujete vaše kombinacije.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov