Čopič za tanke linije

Čopiči za tanke linije za nanašanje natančnih tankih linij, obrob

Magični čopič za NAIL ART Slowianka. Ta kolekcija je namenjena tankim linijam, konturam, obrobam, ornamentom, tankim geometrijskim linijam, risanju francoske linije in za wet to wet tehniko (SHARM). Čopiči STIX imajo črno držalo in rdeč pokrovček, da lahko vedno zaščitite ščetine in te vedno ostanejo zaščitene pred svetlobo.

V Slowianki ljubimo NAIL ARTČopiči za tanke linije Premium Slowianka se uporabljajo za nanašanje natančnih tankih linij, obrob in kontur. Ponavadi jih uporabljamo v kombinaciji s pigmentiranimi geli ARTER ali barvnimi geli za ornamente MULTI ART. Čopič ima črno držalo in zlat logotip in pokrovček. Spoznajte PREMIUM linijo magičnih čopičev Slowianka, ki jih je ustvarila Natalia Larina

Čopiči

Premium čopiči za tanke linije Slowianka

Slowianka
slow-MagicPremium
19,95 €
V Slowianki ljubimo nail art. Čopiči za tanke linije Premium Slowianka se uporabljajo za nanašanje natančnih tankih linij, obrob in kontur. Ponavadi jih uporabljamo v kombinaciji s pigmentiranimi geli Atret ali barvnimi geli za ornamente MULTI ART. Čopič ima črno držalo in zlat logotip in pokrovček. Spoznajte PREMIUM linijo magičnih čopičev Slowianka, ki...
ČOPIČ KOLINSKY Y00 - FIRST GEL
Zadnji kosi na voljo
Čopiči

Čopič Kolinsky Y00 First Gel

First Gel
FG-2990
10,00 €
Čopič Kolinsky Y00 je čopič z izredno kratkimi, mehkimi in vodljivimi ščetinami, ki jih je zasnovala Anna Milay. Fine sibirske ščetine omogočajo ustvarjanje hitrih in zelo natančnih miniaturnih mojstrovin na nohtu, tankih linij, kontur in obrob. Čopič na voljo v črni barvi.
ČOPIČ ZA GEL NAIL ART KOLINSKY 3004 EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
5,95 €
Čopič za NAIL ART z gelom s ščetinami Kolinsky. Kvalitetne ščetine in sama oblika omogočajo hitre in vse stranske poslikave. Uporabimo ga lahko za tanjše dele ali za barvanje večjih poslikav nohtov.
Čopič Kolinsky Striper EURO FASHION Čopič Kolinsky Striper EURO FASHION 2
Zadnji kosi na voljo
Čopiči

Čopiči Kolinsky Striper Euro Fashion

Euro Fashion
864750
11,95 €
Za vse ljubitelje najtanjših linij in »Striper« čopičev ter kvalitetnih Kolinsky ščetin za ustvarjanje privlačnih poslikav na umetnih nohtih. Čopič Kolinsky Striper Euro Fashion na voljo v treh različnih debelinah in dolžinah za vse vrste črtic, linij, obrob in kontur.
12,95 €
Profesionalni čopič Y00 Kolinski Roubloff za najfinejše tanke linije z gelom, akrilni barvami ali akvarelom. Ščetine so iz naravnih kolinsky ščetih, Okrogla oblika čopiča omogoča ustvarjanje najfinejših elementov poslikave. 
Prikazujem 1-8 od 8 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM