Zaščitni pripomočki

Zaščitni pripomočki

Zaščitni pripomočki v salonu so predpasniki, rokavice, maske, geli, prahi in tekočine v primeru poškodbe z bruski ali pilo, podlage za na mizo in delovno površino...

9,95 €
Zaščitna maska z zavihki za ušesa 50 kom (Face Mask) za obraz je nepogrešljiv pripomoček pri delu v kozmetičnem salonu, saj skrbi za zaščito pred prahom. 
2,95 €
Ročno šivana higienska zaščitna maska za obraz slovenskega porekla namenjena zaščiti splošne populacije (trgovina, osebna raba). Z nošenjem higienske zaščitne maske boste zadostili sprejetemu vladnemu ukrepu. 
Pripomočki

Rokavice Nitril črne barve - 100 kom

Euro Fashion
ZARYS-RNBC03S
14,95 €
Zaščitne trpežne rokavice, v črni barvi, ki so iz nitrila in ne vsebujejo lateksa ter niso pudrane, potrebuje vsaka kozmetičarka, manikerka ali pedikerka pri svojem vsakodnevnem delu. Set vsebuje 100 kom rokavic Easy Care za enkratno uporabo.
14,95 €
Zaščitne rokavice iz nitrila, v modri barvi, v pakiranju 100 kom. Rokavice so mehke, udobne za nošenje in so primerna zaščita rok pri delu v kozmetičnih, pedikerskih in manikerskih salonih.
Pripomočki

Gel za zaščito poškodovane kože Slowianka

Slowianka
Slow-HEMOSTATIČNIgel
9,95 €
Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali...
Pripomočki

Zaščitna podlaga Slowianka - 40 kosov

Slowianka
Slow-podlaga40
10,95 €
Kozmetična podlaga Slowianka za enkratno uporabo, plastificirana po spodnji strani, zaščiti pohištvo pred umazanijo ter pomaga vzdrževati čistočo v delovnem prostoru. Izdelana je iz celuloze, perforacija pa omogoča enostavno ločevanje kosov podlage. Je v beli barvi s črnim logotipom Slowianke- 40 kom (30x50 cm)
Prikazujem 1-7 od 7 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM