Šablone

Šablone za podaljševanje vseh oblik in dolžin umetnih nohtov.

Šablone za podaljševanje vseh oblik in dolžin umetnih nohtov. Papirnata zasnova je srednje trda, kar omogoča prileganje vseh oblik nohtov, lepilo pa je izredno močno, kar prepreči, da bi se šablona med delom rahljala ali spreminjala obliko. Podaljševanje nohtov s šablono je postala veščin in zanjo potrebujemo nekaj tehničnega znanja, a sam postopek izdelave nam poenostavi prava šablona. 

Konice, šablone in lepila

Šablone 2v1 stabilne šablone z močnim lepilom Slowianka

Slowianka
slow-sablone2v1
20,95 €
Šablone 2v1, za podaljševanje vseh oblik in dolžin umetnih nohtov. Papirnata zasnova je srednje trda, kar omogoča prileganje vseh oblik nohtov, lepilo pa je izredno močno, kar prepreči, da bi se šablona med delom rahljala ali spreminjala obliko. Podaljševanje nohtov s šablono je postala veščin in zanjo potrebujemo nekaj tehničnega znanja, a sam postopek...
ŠABLONA ZA OBLIKOVANJE FRANCOSKE LINIJE EURO FASHION
Zadnji kosi na voljo
Pripomočki

Šablona za oblikovanje francoske linije Euro Fashion

Euro Fashion
EASYF-02
5,95 €
Šablona za oblikovanje francoske linije pri grajeni francoski s akril geli in akrili. Uporabna tudi pri kreiranju 3D French tehnike. Šablono lahko uporabimo tudi pri "Air Brush" tehniki.
ŠABLONE ENTITY ZA PODALJŠEVANJE NOHTOV
  • −15%
Konice, šablone in lepila

Šablone Entity za podaljševanje nohtov

0811931011610
16,96 € 19,95 €
Šablona Entity je zasnovana za perfektno prilagajanje naravnemu nohtu in enostavno ustvarjanje pravilne C linije umetnega nohta, izdelanega s gelom, akril gelom ali akrilom. Kolut vsebuje 300 kom.
Konice, šablone in lepila

Gold šablone Euro Fashion 500 kom

SF500
9,95 €
Zlate šablone Euro Fashion uporabljamo pri podaljševanju in modeliranju umetnih nohtov z gelom, akrilom in poly gelom oziroma akril gelom. Kolut vsebuje 500 kom. 
Konice, šablone in lepila

Šablone zlate velike Euro Fashion

Euro Fashion
Šablone Zlate in velike
2,95 €
Univerzalne šablone Euro Fashion za podaljševanje umetnih nohtov s gelom, akrilom ali akril gelom salonskih oblik in dolžin.
Konice, šablone in lepila

Premium šablone Euro Fashion

866100
28,95 €
Šablone PREMIUM - Euro Fashion vas bodo presenetile, kako se prilagajajo naravnemu nohtu. Omogočajo hitro in enostavno prileganje nohtov in so primerne za katero koli obliko salonskih nohtov.
Šablone PREMIUM EXTREME - Euro Fashion 100 kom
Zadnji kosi na voljo
Konice, šablone in lepila

Šablone Premium Extreme Euro Fashion

Euro Fashion
864355
8,95 €
Šablone Premium - Euro Fashion vas bodo presenetile, kako se prilagajajo naravnemu nohtu in kako obdržijo nastavljen položaj. Omogočajo hitro in enostavno prileganje nohtov in so primerne za katero koli ekstremno obliko nohtov.  Velikost: 17,2cm x 8,5cm. Pakiranje 100 kom.
Pripomočki

Šablone First Gel

First Gel
fg-šablone200
28,95 €
Univerzalne šablone First Gel za podaljševanje umetnih nohtov s gelom, akrilom ali akril gelom. Zaradi oblike, trdote in velikosti so primerne za hitro salonsko delo in za podaljevanje nohtov salonskih oblik in dolžin. Na voljo 200 kom šablon za podaljševanje umetnih nohtov. 
Pripomočki

Infinity Art Forms Slowianka

Slowianka
Infinity Art Forms
45,95 €
Spoznajte prve, inovativne Infinity Art šablone, ki vam omogočajo ustvarjanje tudi najbolj fensi oblik. Šablone Slowianka so sestavljene iz dveh delov: Infinity Art Forms Master in Infinity Art Forms Wings. In komu so namenjene te šablone za umetne nohte? Idealne za dekorativno, umetniško ustvarjanje. In za ljudi, ki izboljšujejo svoje kvalifikacije,...
Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM