Čopiči za Zhostovo

Čopiči Zhostovo za tehniko z geli in pigmenti za gel painting in nail art

Čopič ZHOSTOVO iz zelo mehkih sintetičnih ščetin. Čopič je oblikovan tako da je poravnan ali v špičasto ali v ovalno obliko. Ta oblika omogoče delikatno senčenje in poslikave. Šetine so visoko kakovostne in odporne tudi na čiščenje s Gel Cleanerjem. Primeren tudi za Zhostovo tehniko poslikav nohtov.

Čopiči

Čopič za nail art Zhostovo s kamenčki Slowianka

Slowianka
slow-ZHOSTOVO
14,95 €
Čopič za vse vrste nail arta z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali Zhostovo tehniko, gel painting in še kaj. Ščetine čopiča so mehke, rahlo neenakomerno rezane, kar da čar poslikavi. 
Čopiči

Srednje ozek čopič za nail art Zhostovo 1 Slowianka

Slowianka
slow-ZHOSTOVO1
19,95 €
Čopič iz zelo mehkih sintetičnih ščetin je ovalne, ozke oblike. Čopič za vse vrste nail arta z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali Zhostovo tehniko, gel painting in še kaj. 
Čopiči

Čopič za Zhostovo

EF Exclusive
zho
8,00 €
Čopič za tehniko poslikave imenovano Zhostovo, ki jo na umetne nohte ali trajno lakirane nohte naredimo s pigmentiranimi barvnimi geli ali akrilnimi barvami.
Čopiči

Čopič za gel Oval 4-S First Gel

First Gel
fg-3005-s
17,95 €
Čopič ovalne oblike 4-S omogoča natančno nanašanje gladilnega gela ali poly gela. Izjemna kakovost in dolga življenska doba dlačic je značilnost tega čopiča, temu pa pripomore tud kompakten pokrovček. Čopiči First Gel veljajo za zelo kvalitetne čopiče z dolgo življenjsko dobo.  
ČOPIČ NAIL ART 2 - MAČJI JEZIK (FIRST GEL) ČOPIČ NAIL ART 2 - MAČJI JEZIK (FIRST GEL) 2
Zadnji kosi na voljo
Čopiči

Čopič mačji jezik Nail Art 2 First Gel

First Gel
FG-3000
14,95 €
Čopič Nail Art 2, imenovan mačji jezik, ima zelo mehke ščetine, na konici neenakomerno dolge. Namenjen je ustvarjanju cvetličnih motivov in abstraktnih vzorcev. Nepogrešljiv v svetu poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.
Čopiči

Čopič za rože 3-0 - First Gel

First Gel
FG-2984
17,95 €
Čopič za rože 3-0 je čopič za nail art. Floristika, elementi floristike in rože so nekaj, kar dostikrat nastaja pod prsti izkušenih nohtnih stilistk, ki poznajo tehniko Zhostovo. Ta čopič sodi v skupino čopičev imenovanih mačji jeziki, za katere je značilna ovalna oblika s konico, ovalne oblike, neenakomerno porezanih ščetin. 
Pripomočki

Čopič za Nail Art Oval 1 - First Gel

First Gel
fg-3002-1
14,95 €
Iščete čopič za oblikovanje samo izravnalnega gela ali za nail art? Ta čopič je bil razvit prav za to. Gre za čopič, ki je imitacija čopiča Kolinsky. Ščetine tega čopiča so sintetične, a imajo možnosti izredno absorbirati barvne gele, ki jih uporabljamo pri različnih tehnikah poslikav umetnih in trajno lakiranih nohtov.
Pripomočki

Čopič Premium Zhostovo 3

slow-ZHOSTOVOPremium3
17,95 €
Čopič Zhostovo iz zelo mehkih sintetičnih ščetin je ovalne, ozke oblike. Shranjen je v zlat pokrovček, tako da so ščetine vedno na varnem in zaščitene pred prahom in UV svetlobo. Čopič za vse vrste nail arta z geli, pigmenti, pastami in emulzijami. Z njim boste lahko izdelali Zhostovo tehniko, gel painting in še kaj. 
Kolinsky ovalni čopiči znamke Roubloff so zaradi vpojnosti ščetih najboljša izbira za risanje z akvarelnimi in vodnimi barvami. Čopiči, ki so na voljo v različnih velikostih, imajo mehke in zelo gladke ščetine, ki pri risanju z akvareli zelo dobro zadržujejo vodo in barvo. Ves čas poslikave obdržijo obliko in konico, kar omogoča natančno delo. 
Prikazujem 1-12 od 12 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM