Gel tips

Popolnoma nova tehnika izdelave umetnega nohta. Ta inovativna tehnika se izvaja s konicami KALUPI, ki se na nohtno površino pritrdijo s posebno rubber bazo, ki je baza in lepilo in se imenuje Rubber Gel – Glue. Konica se iz nohta ne ostrani, samo rahlo popili in oblikuje prosti rob v želeno dolžino in obliko.

Konice, šablone in lepila

Konice Baby Pink - kalupi za tehniko Express Modeling (kvadrat)

Slowianka
slow-ExpressTipsBabyPink
22,95 €
Popolnoma nova tehnika izdelave umetnega nohta. Ta inovativna tehnika se izvaja s konicami kalupi, ki se na nohtno površino pritrdijo s posebno rubber bazo, ki je baza in lepilo in se imenuje Rubber Gel – Glue. Konica se iz nohta ne ostrani, samo rahlo popili in oblikuje prosti rob v želeno dolžino in obliko. Konice so naravno roza odtenka kvadratne...
Konice, šablone in lepila

Konice prozorne - kalupi za tehniko Express Modeling (mandelj)

Slowianka
slow-ExpressTipsClear
19,95 €
Popolnoma nova tehnika izdelave umetnega nohta. Ta inovativna tehnika se izvaja s konicami kalupi, ki se na nohtno površino pritrdijo s posebno rubber bazo, ki je baza in lepilo in se imenuje Rubber Gel – Glue. Konica se iz nohta ne ostrani, samo rahlo popili in oblikuje prosti rob v želeno dolžino in obliko. Konice so prozornega odtenka mandljaste oblike. 
Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka 2
Zadnji kosi na voljo
Baze - vezni laki

Express Modeling Rubber Gel - Glue Gel Slowianka

Slowianka
slow-RUBBERgelGLUE
14,95 €
Ali mora podaljševanje nohtov v profesionalnem salonu trajati tako dolgo? Morate pri stilistu preživeti več kot 2 uri, da ustvarite popoln, sanjski stajling? No, ne! Izdelek Rubber Gel - Glue je bil ustvarjen za popolnoma novo, inovativno metodo podaljševanja nohtov Ekspres Modeling Nails, ki vam omogoča bistveno pospešitev dela pri oblikovanju.
Prikazujem 1-3 od 3 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM