Razkužila in alkohol

Razkužila in alkohol za razkuževanje rok in delovne površine

ANTISEPTIK V SPREJU EF Exclusive je antiseptična tekočina v spreju za razkuževanje rok in delovne površine. Odstranjuje patogene organizme iz naših rok in delovne površine. Uporabimo ga pred začetkom manikiranja in po potrebi med samim delom.

8,95 €
Tekočina za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri  odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.Prah za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri odstrani 99% bakterij in v trenutku ustavi krvavitev in pospešuje celjenje.
Razkužila in alkohol

Pure Alcohol - alkohol Euro Fashion

Euro Fashion
Alkohol EF
6,00 €
Alkohol Euro Fashion je antiseptična tekočina za nohte. Deluje baktericidno, kar pomeni, da uničuje bakterije. Gel Nail Cleanser (Pure Alcohol for gel cleansing).
Pripomočki

Gel za zaščito poškodovane kože Slowianka

Slowianka
Slow-HEMOSTATIČNIgel
9,95 €
Gel za zaščito poškodovane kože zaradi nepravilne uporabe metalnih pripomočkov pri manikuri in pedikuri v trenutku ustavi krvavitev. Hemoalustat gel bi morala imeti vsaka nohtna stilistka, saj nesreča nikoli ne počiva. Pri kombinirani manikuri vedno damo vse od sebe, da ne pride do poškodbe, a vseeno nas lahko preseneti kak hiter nepričakovan gib ali...
Tekočine

Antibakterijski gel za razkuževanje rok Slowianka

Slowianka
slow-AntibakterijskiGEL50
6,95 €
Virucidni in baktericidni gel za razkuževanje rok poljskega porekla na voljo v original pakiranju 50 ml.  Primerno za kozmetične in manikerske salone pri manikuri ali izdelavi umetnih nohtov.
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM