Brusilni strojčki

Brusilnik za nohte je strojček za kožico in za odstranjevanje gela.

Poleg lučke za nohte, je brusilnik tudi pomemben del opreme, ki jo potrebuje nohtni stilist pri izdelavi umetnih nohtov. Ena od najpomembnejših značilnosti brusilnega aparata je njegova kvaliteta ter dolga življenjska doba. Ročka brusilnega aparata mora bit dobro oprijemljiva in ne sme vibrirati med piljenjem umetnega materiala in pri obdelavi obnohtne kožice ter pri matiranju nohtne plošče. S pravim prileganjem dlani se vaša roka med uporabo ne utrudi. Brusilni aparat oziroma električna pila med svojim delom oddaja hrup, za katerega pa je zaželeno, da ni prevelik. 

Večina električnih brusilnikom mora biti pri delovanju priklopljeno v električno napetost. A v naši ponudbi najdete tudi takega, ki ga lahko napolnite in deluje dokler se baterija ne izprazni. 

Pri manikuri in pedikuri potrebujemo različne višine obratov ter različne smeri obratov, in brusilniki v naši ponudbi vključujejo obe možnosti. Imajo tudi možnost nožnega pedala, kar nekaterim stilistkam olajša delo z brusilnikom. 

Električni brusilniki se na pogled lahko zelo razlikujejo, čeprav se uporabljajo večinoma za isti namen. Razlikujejo se tudi glede na moč, hitrost obratov ter po ostalih lastnostih, ki definirajo določen aparat. 

Najbrž bo pri izbiri ključno tudi, ali izbirate električno pilo za domačo uporabo ali za profesionalno v salonu. Eden od motivov je tudi cenovna dostopnost. 

Električne brusilnike uporabljamo pri manikuri in pedikuri. Z njim in primernimi bruski odstranjujemo umeten material ali obdelujemo naravno nohtno ploščo in obnohtno kožico. 

Če iščete strojček, ki vam bo dolgo služil, bodite pozorni tudi na moč motorja. Če je moč motorja majhna, potem se ta med delom preveč obremeni. V naši ponudbi najdete brusilni strojček, ki ima moč motorja 80 W in vam bo dolgo služil pri vašem delu.

Ko izbirate svoj aparat za manikuro in pedikuro, bodite pozorni na:

- Izgled strojčka za nohte

- Velikost in s tem priročnost pri uporabi

- Moč motorja

- Višino obratov, ki jih nudi strojček

- Možnost menjave obratov v kontra smer

- Možnost nožnega pedala

- Možnost brez žične uporabe

- Ceno

- Stabilnost in oprijem ročke strojčka

PROFESIONALNI BRUSILNI STROJČEK JD900
Zadnji kosi na voljo
Oprema

Brusilni strojček JD900

Euro Fashion
JD900
199,95 €
Profesionalni brusilni strojček JD900 znamke Euro Fashion. Nail drill oziroma profesionalni aparat za piljenje s bruski, primeren za delo pri manikuri in pedikuri v kozmetičnih in manikerskih salonih. Ponaša se z vzdržljivim motorjem in dolgo življenjsko dobo. 
Brezžični brusilni strojček z obrati 35000 in močjo motorja 80W za manikuro in pedikuro Slowianka Brezžični brusilni strojček z obrati 35000 in močjo motorja 80W za manikuro in pedikuro Slowianka 2
Zadnji kosi na voljo
Oprema

Brusilni strojček (brezžični)

Slowianka
Slow-DrillMachine
299,95 €
Brusilni aparat Slowianka Nail Drill Machine s 35000 obrati na minuto je idealen za delo v kozmetičnem salonu ali pa pri potovanjih na dolge razdalje, katerega namen je skrajšati in poenostaviti pripravo naravnega nohta ter nadomestiti dolgotrajno ročno polnjenje umetnega materiala, kot je gel ali akril gel.
Prikazujem 1-2 od 2 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM