VAJA in TRENING 12 izdelkov.

 • 7,95 €

  Vam primanjkuje idej in inspiracij za NAIL ART? Potem je trening karta za NAIL ART prava izbira za vas. Na voljo so tri različice kart in sicer ornamenti za začetne nohtne stiliste, ornamenti za napredne nohtne stiliste in karta za ONE STROKE tehniko.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Še eno odkritje Natalie Larine, ki vam bo olajšalo in odprlo nove poglede na ONE STROKE in ZHOSTOVO tehniko. Set vsebuje štiri vzorce, ki vas bodo naučili pravilnih proporcev in oblik, ki vam bodo pomagali do realnih skic in zlaganja ONE STROKE in ZHOSTOVO tehnik. Ko spoznavaš tehnike NAIL ART- a, je potrebno znati zložiti proporce in izdelati skico ter...

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Umetne konice, trening konice, konice za NAIL ART in poslikave nohtov, displej konice za barvne lake in gele - lahko bi jih poimenovali zelo različno. Te umetne konice so majhne, ukrivljene, imajo mandljasto obliko in posnemajo videz in obliko naravnih nohtov. Zato bo vaš trening še bolj učinkovit.

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Paleta umetnih konic na metalnem obročku. Set vsebuje 50 kom, vsaka konica pa so dejansko tri koničke. Smisel tega je, da stranki pokažemo barvo v več različicah. Lahko je sijaj, lahko je mat ali sijaj z efekti. Stranke si težko predstavljajo barvo v več različicah in ta paletka jim bo dala prav to. Lahko jo uporabite tudi na način trening koničk. 150...

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Ekstremno dolge konice naravnega izgleda ponavadi uporabljamo za TIP BOX-e in trening in vajo poslikav nohtov in NAIL ART-a. V paketu je 50 konic, 10 različnih velikosti (vsaka velikost 5 kom).

  Na zalogi
 • 3,95 €

  Paleta umetnih konic SLOWIANKA, mlečnega odtenka in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. Koničko lahko po končanem NAIL ART-u odlomimo od držala, rahlo popilimo rob koničke in jo shranimo v knjigi vzorčkov (NAILS BOOK). 

  Na zalogi
 • 1,50 €

  Paleta za barvne lake, barvne gele, »cat eye« lake, »mirror« prahe in ostale prahe ter bleščice, obarvane baze in tope s folijami in bleščicami. Tiste, ki rade ustvarjate na nohtih razne poslikave in preizkušate različne tehnike, vam ta paletka mlečnega videza nudi 20 konic.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih črnih konic na obroču EURO FASHION. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter še posebej cat eye lakov v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih konic na metalnem obročku za nanašanje barvnih lakov in gelov olajša stranki izbiro barve umetnih nohtov. Priročna rešitev tudi za nohtne stilistke, ki rade ustvarjajo NAIL ART.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Paleta umetnih ROZA konic na obroču EURO FASHION. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 3,95 €

  Paleta umetnih konic na obroču EURO FASHION, mlečnega odtenka in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. 

  Ni na zalogi
 • 29,95 €

  Knjiga za organiziranje umetnih konic. Služi za organizacijo in za možnost ogleda barvnih nians barvnih lakov in gelov ali pa za nizanje NAIL ART vzorcev.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 12 od 12 izdelkov