Vaja in trening

TRENING KARTA EURO FASHION (ZA POSLIKAVE NOHTOV)

Vam primanjkuje idej in inspiracij za NAIL ART? Potem je trening karta za NAIL ART prava izbira za vas. Na voljo so tri različice kart in sicer ornamenti za začetne nohtne stiliste, ornamenti za napredne nohtne stiliste in karta za ONE STROKE tehniko.

Še eno odkritje Natalie Larine, ki vam bo olajšalo in odprlo nove poglede na ONE STROKE in ZHOSTOVO tehniko. Set vsebuje štiri vzorce, ki vas bodo naučili pravilnih proporcev in oblik, ki vam bodo pomagali do realnih skic in zlaganja ONE STROKE in ZHOSTOVO tehnik. Ko spoznavaš tehnike NAIL ART- a, je potrebno znati zložiti proporce in izdelati skico ter to združiti s tehniko poslikave

Pripomočki

Podstavek za umetne konice Slowianka

Slowianka
slow-podstavek
2,95 €
Mini podstavek za umetne konice so na voljo v črni. Odlične bodo kot ozadje za vašo delo nail arta tako na konicah kot na rokah.
Konice, šablone in lepila

Podstavek za umetno konico Euro Fashion

Euro Fashion
864274
5,95 €
Podstavek za umetno konico Diamond Holder je magnetno stojalo za umetno konico, ki jo uporabljamo za vajo in trening Nail arta ter za pripomoček pri fotografiranju naših izdelkov.
TRENING KARTA EURO FASHION (ZA POSLIKAVE NOHTOV)
Product available with different options
Pripomočki

Trening karta za poslikave nohtov Euro Fashion

Euro Fashion
866077
7,95 €
Vam primanjkuje idej in inspiracij za nail art? Potem je trening karta za nail art prava izbira za vas. Na voljo so tri različice kart in sicer ornamenti za začetne nohtne stiliste, ornamenti za napredne nohtne stiliste in karta za One stroke tehniko.
Pripomočki

Konice za barvno paleto 50 kom po 3 konice

Slowianka
SLOW-konice50
14,95 €
Paleta umetnih konic na metalnem obročku. Set vsebuje 50 kom, vsaka konica pa so dejansko tri koničke. Smisel tega je, da stranki pokažemo barvo v več različicah. Lahko je sijaj, lahko je mat ali sijaj z efekti. Stranke si težko predstavljajo barvo v več različicah in ta paletka jim bo dala prav to. Lahko jo uporabite tudi na način trening koničk. 150...
Pripomočki

Paleta umetnih konic v naravnem videzu mandelj oblike Slowianka

Slowianka
SLOW-konicemandelj50
3,95 €
Paleta umetnih konic Slowianka, mlečnega odtenka in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter nail art-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. Koničko lahko po končanem nail art-u odlomimo od držala, rahlo popilimo rob koničke in jo shranimo v knjigi vzorčkov Nails Book. 
Konice, šablone in lepila

Paleta črnih umetnih konic na obroču Euro Fashion

Euro Fashion
866076
4,95 €
Paleta umetnih črnih konic na obroču Euro Fashion. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter še posebej cat eye lakov v kozmetičnih in manikerskih salonih.
Konice, šablone in lepila

Paleta umetnih konic na kovinskem obroču Euro Fashion

Euro Fashion
?866075
4,95 €
Paleta umetnih konic na metalnem obročku za nanašanje barvnih lakov in gelov olajša stranki izbiro barve umetnih nohtov. Priročna rešitev tudi za nohtne stilistke, ki rade ustvarjajo nail art.
Konice, šablone in lepila

Tip Box - bele ekstremno dolge konice kvadrat oblike Euro Fashion

Euro Fashion
865878
11,95 €
Umetne konice Tip Box za kreativne nohtne stilistke. Izjemno dolge konice umetnih nohtov za umetniški Tip Box nail art. Odkrijte umetnika v sebi in ustvarite resnična umetniška dela, za svojo kreativnost, predstavitev pred svojimi strankami ali za udeležbo na tekmovanjih. Konice so kvadratne oblike, bele barve. Pakirane so v setu, v katerem je 10 konic...
Konice, šablone in lepila

Umetne konice Stiletto - ekstremna dolžina Euro Fashion

Euro Fashion
Tips Extreme Long Stiletto
11,95 €
Najdaljše konice na trgu v obliki Stiletto! V setu so različne velikosti od 6,5 cm do 9 cm, vsaka dolžina je na voljo po 6 komadov. Ekstremno dolge konice, popolne za dekoracije in predstavitev vaših kreacij ali udeležbo na tekmovanjih. V paketu je 60 konic, 10 različnih velikosti po 6 konic. Na voljo v treh odtenkih: belem, prozornem in naravno mlečnem. 
Konice, šablone in lepila

Umetne konice za nail art 250 kom First Gel

First Gel
FG-6012
12,95 €
Umetne konice, trening konice, konice za nail art in poslikave nohtov, displej konice za barvne lake in gele - lahko bi jih poimenovali zelo različno. Te umetne konice so majhne, ukrivljene, imajo mandljasto obliko in posnemajo videz in obliko naravnih nohtov. Zato bo vaš trening še bolj učinkovit.
Pripomočki

Konice mandelj za trening in nail art Slowianka

Slowianka
SLOW-ArtTips
10,95 €
Konice mandelj oblike za okrasitev ali ustvarjanje barvnega vodnika so nepogrešljivi pripomočki pri delu vsakega stilista, saj ponujajo številne različne možnosti. Najbolj očiten in priljubljen med njimi je predstavitev barv lakov za nohte, ki jih ima stilist v svoji ponudbi. Uporabljajo se lahko tudi kot osnova za trening nail art-a in predstavitev že...
Prikazujem 1-12 od 13 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM