VAJA in TRENING 18 izdelkov.

 • 3,95 €

  Odkrijte inovativnost Slowianka Nail Trends izdelkov! V tem priročniku boste našli vse informacije o izdelkih, edinstvene QR kode, ki vas bodo popeljale do brezplačnih usposabljan o izbranih izdelkih. Ta katalog je oblikovan tako, da vam omogoča enostaven dostop do želenih informacij izdelkov in njihove fizikalne lastnosti, posebnosti in navodila za...

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Mini podstavek za umetne konice so na voljo v črni. Odlične bodo kot ozadje za vašo delo NAIL ARTA tako na konicah kot na rokah.

  Na zalogi
 • 5,95 €

  Podstavek za umetno konico (Diamond Holder EURO FASHION) je magnetno stojalo za umetno konico, ki jo uporabljamo za vajo in trening NAIL ART-a ter za pripomoček pri fotografiranju naših izdelkov.

  Na zalogi
 • 7,95 €

  Vam primanjkuje idej in inspiracij za NAIL ART? Potem je trening karta za NAIL ART prava izbira za vas. Na voljo so tri različice kart in sicer ornamenti za začetne nohtne stiliste, ornamenti za napredne nohtne stiliste in karta za ONE STROKE tehniko.

  Izdelek je dobavljiv v različnih variacijah
 • 2,95 €

  Še eno odkritje Natalie Larine, ki vam bo olajšalo in odprlo nove poglede na ONE STROKE in ZHOSTOVO tehniko. Set vsebuje štiri vzorce, ki vas bodo naučili pravilnih proporcev in oblik, ki vam bodo pomagali do realnih skic in zlaganja ONE STROKE in ZHOSTOVO tehnik. Ko spoznavaš tehnike NAIL ART- a, je potrebno znati zložiti proporce in izdelati skico ter...

  Na zalogi
 • 14,95 €

  Paleta umetnih konic na metalnem obročku. Set vsebuje 50 kom, vsaka konica pa so dejansko tri koničke. Smisel tega je, da stranki pokažemo barvo v več različicah. Lahko je sijaj, lahko je mat ali sijaj z efekti. Stranke si težko predstavljajo barvo v več različicah in ta paletka jim bo dala prav to. Lahko jo uporabite tudi na način trening koničk. 150...

  Na zalogi
 • 3,95 €

  Paleta umetnih konic SLOWIANKA, mlečnega odtenka in v obliki mandlja. Paleto uporabljamo za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih. Koničko lahko po končanem NAIL ART-u odlomimo od držala, rahlo popilimo rob koničke in jo shranimo v knjigi vzorčkov (NAILS BOOK). 

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih črnih konic na obroču EURO FASHION. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter še posebej cat eye lakov v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 4,95 €

  Paleta umetnih konic na metalnem obročku za nanašanje barvnih lakov in gelov olajša stranki izbiro barve umetnih nohtov. Priročna rešitev tudi za nohtne stilistke, ki rade ustvarjajo NAIL ART.

  Na zalogi
 • 2,95 €

  Paleta umetnih ROZA konic na obroču EURO FASHION. Za prikaz barvnih lakov in gelov ter NAIL ART-a v kozmetičnih in manikerskih salonih.

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Umetne konice TIP BOX za kreativne nohtne stilistke. Izjemno dolge konice umetnih nohtov za umetniški TIP BOX NAIL ART. Odkrijte umetnika v sebi in ustvarite resnična umetniška dela, za svojo kreativnost, predstavitev pred svojimi strankami ali za udeležbo na tekmovanjih. Konice so kvadratne oblike, bele barve. Pakirane so v setu, v katerem je 10 konic...

  Na zalogi
 • 11,95 €

  Najdaljše konice na trgu v obliki Stiletto! V setu so različne velikosti od 6,5 cm do 9 cm, vsaka dolžina je na voljo po 6 komadov. Ekstremno dolge konice, popolne za dekoracije in predstavitev vaših kreacij ali udeležbo na tekmovanjih. V paketu je 60 konic, 10 različnih velikosti po 6 konic. Na voljo v treh odtenkih: belem, prozornem in naravno mlečnem. 

  Na zalogi
 • 9,95 €

  Ekstremno dolge konice naravnega izgleda ponavadi uporabljamo za TIP BOX-e in trening in vajo poslikav nohtov in NAIL ART-a. V paketu je 50 konic, 10 različnih velikosti (vsaka velikost 5 kom).

  Na zalogi
 • 12,95 €

  Umetne konice, trening konice, konice za NAIL ART in poslikave nohtov, displej konice za barvne lake in gele - lahko bi jih poimenovali zelo različno. Te umetne konice so majhne, ukrivljene, imajo mandljasto obliko in posnemajo videz in obliko naravnih nohtov. Zato bo vaš trening še bolj učinkovit.

  Na zalogi
 • 10,95 €

  Konice MANDELJ oblike za okrasitev ali ustvarjanje barvnega vodnika so nepogrešljivi pripomočki pri delu vsakega stilista, saj ponujajo številne različne možnosti. Najbolj očiten in priljubljen med njimi je predstavitev barv lakov za nohte, ki jih ima stilist v svoji ponudbi. Uporabljajo se lahko tudi kot osnova za trening NAIL ART-a in predstavitev že...

  Na zalogi
 • 29,95 €

  Knjiga za organiziranje umetnih konic. Služi za organizacijo in za možnost ogleda barvnih nians barvnih lakov in gelov ali pa za nizanje NAIL ART vzorcev.

  Ni na zalogi
 • 54,95 €

  Paleta oz. knjiga Color Book Slowianka je edinstvena, estetska in izjemno stilska razstavna vitrina, ki je idealna za predstavitev stilistovih lastnih umetniških del ali za shranjevanje barvnih vzorcev za naše stranke.

  Na zalogi
 • 1,50 €

  Paleta za barvne lake, barvne gele, »cat eye« lake, »mirror« prahe in ostale prahe ter bleščice, obarvane baze in tope s folijami in bleščicami. Tiste, ki rade ustvarjate na nohtih razne poslikave in preizkušate različne tehnike, vam ta paletka mlečnega videza nudi 20 konic.

  Na zalogi
Prikazujem 1 - 18 od 18 izdelkov