Tečaji za nohte in poslikave v salonu

ZAČETNI TEČAJ PODALJŠEVANJA NOHTOV, KOREKCIJE, gel laka z Anja Fijavž

TRAJNI LAK OD A DO Ž - 3 DNEVNI TEČAJ

Ta tečaj je osnova vseh osnov, ko se nekdo podaja v svet umetnih nohtov. Zakaj izbrati 3 dnevni tečaj, če pa je trajno lakiranje tako enostavno? Bazo, barvo in top samo namažeš in sušiš in si konec?!

Ker trajni lak že dolgo ni samo namaži in suši in si konec. Tečaj je namenjen vsem, ki urejajo nohte in pri svojem delu uporabljajo brusilnik za nohte in bruske. Na tečaju vam predstavimo osnovne brusne nastavke, pile, škarjice in klešče, trajni lak, baze trajnega laka, tope trajnega laka. Poleg urejanja obnohtne kožice bomo spoznali tudi pripravo naravne nohtne plošče in oblikovanje nohta v različne oblike, kot so kvadrat, soft kvadrat, squoval, oval in mandelj. In kaj bomo delali s kožico? Obdelali jo bomo s bruski, jo porezali, spolirali in po potrebi celo zmehčali s mehčalcem. Veliko besed bo namenjenih tudi bazi, izbiri baze, perfektnemu nanosu baze in posledično tudi perfektnemu nanosu vseh nanosov barv in topov. 

1. DAN: Že spoznamo natančno pripravo naravnega nohta z bruski. Prvi v vrsi je E5, ki posnema delo pile. Sledi mu varen brusek, ki se maksimalno približa kanalom in se imenuje CLEAN ONLY. Nadaljujemo s postopkom trajnega lakiranja, od prave izbire primerja, baze in topa. Najbolj pomembno nam je spoznavanje gradilne kamuflažne baze in uporaba tehnike NO FILE. Tista, ki ima rada svet bleščic, bo lahko preizkusila tudi grajene bleščice.

2. DAN: Drugi dan utrdi pridobljeno znanje prvih dveh dni. Bruskom se pridruži brus PLAMEN, VŽIGALICA in KROGLICA. Na tem treningu spoznamo risano francosko in pa tapkan BABY BOOMER. 

3. DAN: Tretji dan je posvečen nanosu barvne podlage "pod kožico". Spoznamo profesionalne bruske za perfektno kombinirano manikuro. Ta dan je namenjen PERFEKCIJI.

TEČAJ VSE O NOHTIH ZA ZAČETNIKE (6 DNEVNI TEČAJ TRAJNEGA LAKIRANJA IN GELIRANJA)

Obsežen tečaj, nabit z informacijami, namenjen vsem začetnikom ali tistim, ki pogrešajo tiste prave temelje. Tečaj (program tečaja) je prilagojen vsaki posameznici, glede na njene želje in stopnjo znanja, saj sta na posameznem terminu udeleženi največ dve tečajnici. Na ta način se vam lahko posvetimo in izhajamo iz vašega nivoja znanja.

Tečaj začenjamo s sterilizacijo in higieno v salonu ter predstavitvijo materialov.

1. DAN: Že prvi dan spoznamo natančno pripravo naravnega nohta z bruski. Prvi v vrsti je E5, ki posnema delo pile. Sledi mu varen brusek, ki se maksimalno približa kanalom in se imenuje CLEAN ONLY. Nadaljujemo s postopkom trajnega lakiranja, od prave izbire primerja, baze in topa. Najbolj pomembno nam je spoznavanje gradilne kamuflažne baze in uporaba tehnike NO FILE. Tista, ki ima rada svet bleščic, bo lahko preizkusila tudi grajene bleščice.

2. DAN: Drugi dan je posvečen nanosu barvne podlage "pod kožico". Poleg E5 in CLEAN ONLY spoznamo tudi bruske PLAMEN, VŽIGALICA in KROGLICA ter profesionalne bruske za perfektno kombinirano manikuro. 

3. DAN: tretji dan se prvič seznanimo s šablonami in podaljševanjem umetnih nohtov. V planu je  krajša kvadratna oblika, ki je glede na obliko naravnih nohtov in željo tečajnice lahko KVADRAT, "SOFT" KVADRAT ali  "NATURAL" KVADRAT. Nohte zaključimo v stilu risanega (tapkanega) BABY BOOMERJA.

4. DAN: Četrti dan se srečamo z mandljasto obliko, katero izberemo glede na obliko naravnih nohtov ali želeno dolžino, to je ponavadi OVAL "NATURAL", OVAL-MANDELJ ali MANDELJ (ta zadnji je lahko daljši). Ta dan posvetimo pravilnem nanosu barvnega trajnega laka ali barvnega gela in če je želja, grajenim bleščicam.  

5. DAN: Peti dan namenimo risani francoski, kakršni koli, beli ali barvasti, klasični ali celo dekorativni. Obliko nohta izbere tečajnica sama.

6. DAN: No, zadnji dan je v planu z zamikom. A ni nič manj pomemben kot njegovi predhodniki. Namenjen je korekciji, stalnici vsakega salonskega dela. Tukaj imate nadebudne nohtne stilistke možnost izbrati tudi kakšen efekt NAIL ART-A ali celo poslikave nohtov. In ker se predpostavlja, da ste pred korekcijo že vadili (po prvih petih dneh) pričakujemo ta dan veliko vprašanj. 

3-DNEVNI ZAČETNI TEČAJ PODALJŠEVANJA NOHTOV IN KOREKCIJE

Prva dva dneva sta posvečena TRAJNEMU LAKIRANJU in spoznavanju BRUSKOV za pripravo nohta. Tretji in četrti dan posvečamo kriterijem izbranih oblik, postavljanju šablon ter podaljševanju nohtov. A vseh šest dni treniramo pravilno pripravo nohtov, tako brez kot z električno pilo in pravilno piljenje (step by step s pilo in s električno pilo).  Spoznamo pravilen nanos baze, barve in topa, izdelava stilov, kot sta FRANCOSKI STIL (5. dan), BABY BOOMER (3. dan) in GRAJENE BLEŠČICE (1. dan in 4.dan). Peti dan in šesti dan se dela oblika po izbiri in slednji je v celoti posvečen korekciji in vsem vprašanjem, ki se pojavljajo pri izdelavi umetnih nohtov. Šesti dan potrebujemo namreč nohte z narastkom, saj ta dan posvetimo korekciji.

Na tečaju lahko spoznavate tehniko AKRIL – GELA po sistemu »dual konic«  ali po sistemu šablon. Prav tako lahko na tečaju spoznate goste gele in tehniko nanašanja »ONE TOUCH«. Ali tekoče gele in tehniko »NO FILE«.

3-DNEVNI ZAČETNI TEČAJ PODALJŠEVANJA NOHTOV IN KOREKCIJE

Tečaj (program tečaja) je prilagojen vsaki posameznici, glede na njene želje in stopnjo znanja.

Tečaj začenjamo s sterilizacijo in higieno v salonu ter predstavitvijo materialov.

1. DAN: Prvo obliko, ki predelamo, je kvadratna oblika, ki je glede na obliko naravnih nohtov in željo tečajnice lahko KVADRAT, "SOFT" KVADRAT ali  "NATURAL" KVADRAT. Nohte zaključimo v stilu risanega BABY BOOMERJA. 

2. DAN: Kot drugo obliko začetnega tečaja predelamo eno mandljasto obliko, katero izberemo glede na obliko naravnih nohtov ali želeno dolžino, to je ponavadi OVAL "NATURAL", OVAL-MANDELJ ali MANDELJ (ta zadnji je lahko daljši). Ta dan posvetimo pravilnem nanosu barvnega trajnega laka ali barvnega gela in če je želja, grajenim bleščicam. 

3. DAN: Obliko po izbiri in KOREKCIJA s francoskim stilom. 

Prva dva dneva sta posvečena kriterijem izbranih oblik, postavljanju šablon ter podaljševanju nohtov. A vse tri dni treniramo pravilno pripravo nohtov, tako brez kot z električno pilo in pravilno piljenje (step by step s pilo in s električno pilo).  Spoznamo pravilen nanos baze, barve in topa, izdelava stilov, kot sta FRANCOSKI STIL (3. dan) in BABY BOOMER (1. dan). Tretji dan se dela oblika po izbiri in je v celoti posvečen korekciji in vsem vprašanjem, ki se pojavljajo pri izdelavi umetnih nohtov. Ta dan potrebujemo namreč nohte z narastkom, saj tretji dan posvetimo korekciji.

Na tečaju lahko spoznavate tehniko AKRIL – GELA po sistemu »dual konic«  ali po sistemu šablon. Prav tako lahko na tečaju spoznate goste gele in tehniko nanašanja »ONE TOUCH«. Ali tekoče gele in tehniko »NO FILE«.

Tečaji za nohte in poslikave v salonu

Trajni lak od a do ž - 3 dnevni tečaj

3LAK
390,00 €
Dandanes je tečaj trajnega laka osnova umetnih nohtov. Trajni lak se zelo priporoča vsem kratkim nohtom, saj je izdelava hitra in enostavna, ker pa je gel lak elastičen, je ta verzija umetnih nohtov zelo obstojna.  Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun, da lahko...
Tečaji za nohte in poslikave v salonu

3-dnevni začetni tečaj podaljševanja nohtov in korekcije

3GEL
430,00 €
Začetni tečaj geliranja ter podaljševanja nohtov. Na tem tečaju spoznamo pripravo nohta, detajle pristavljanja šablone, salonske mandljaste in kvadratne oblike, tapkan baby boomer in risan francoski stil... Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prosim počakajte na...
750,00 €
Obsežen tečaj kombinirane manikire, trajnega lakiranja in geliranja ter podaljševanja nohtov. Na tem tečaju spoznamo pripravo nohta, grajen permanentni lak, salonske mandljaste in kvadratne oblike, baby boomer... Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun. Prosim počakajte na ročno izdelan predračun, da lahko...
360,00 €
2-dnevni skupinski tečaj– Namenjen spoznavanju Dual forms, kalupov oziroma tako imenovanih zgornjih šablon. Sledite trendu v svetu nohtov in spoznajte tehniko, ki vam bo skrajšala čas dela, olajšala delo, vas popeljala v kreativne tehnike in zmanjšala piljenje nohtov za polovico.
1 dnevni tečaj - Izpopolnjevalni tečaj, ki je namenjen izpopolnjevanju znanja za napredne nohtne stiliste. Dogovorimo se za program po želji, ki ga želite dodatno izpopolniti. Datum termina se dogovorimo naknadno glede na vrsto tečaja in zahtevnost. Prosimo kontaktirajte nas za termin in sporočite vaše želje na info@briljant.si ali nas pokličite na 031...
2 dnevni tečaj - izpopolnjevalni tečaj, ki je namenjen izpopolnjevanju znanja za najbolj napredne nohtne stiliste. Program je namenjen grajenim tehnikam ter Arched oblikam nohtov. Datum termina se dogovorimo individualno naknadno glede na razpoložljivost. Prosimo kontaktirajte nas za termin in sporočite vaše želje na info@briljant.si ali nas pokličite na...
Tečaj One Stroke 15.6.2024 za začetnike nail arta
Ni na zalogi
120,00 €
One Stroke stopnja 1 je primerna za začetnike in nohtne stiliste, ki že imate osnove nail art-a. Na tem tečaju spoznamo, kako se pripravi prava kombinacija gela in pigmenta. Komponirajo se enostavnejši vzorci, praviloma iz sveta floristike in abstrakcije. Datum tečaja - 15.6.2024 ob 9h v salonu (Vitanje) - SAMO ŠE 1 PROSTO MESTO! Po izbiri V KOŠARICO in...
Tečaj Gel Painting 28.8.2024 - za nohtne stilistke Tečaj Gel Painting 28.8.2024 - za nohtne stilistke 2
  • −50%
Preostali čas
60,00 € 120,00 €
Tečaj Gel Painting z izjemno pigmentiranimi Arter Painting Geli in je namenjem naprednim notnim stilistkam. Vzorci s čarobnimi odtenki barvnih gelov nas bodo popeljali v poletni čas. Datum: 28.8.2024 ob 9 uri v salonu Briljant (Vitanje). Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo...
Prikazujem 1-8 od 8 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM