Top sijaj

Topi - zaključni laki

Top Coat Long Lasting - ekstra močan zaključni top brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopLONGLASTING
14,95 €
Zaključni lak Long Lasting z visoko zaščito da nohtu močan ščit, ki se ne kruši in zašiti vse sloje. Je gostejše konsistence in brez disperzije in ga uporabljamo za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela ali trajno lakiranih nohtov. Ta top je bil ustvarjen za obremenjene nohte izpostavljenim mehaničnim dejavnikom.
Topi - zaključni laki

Top Coat Gloss Pro White - zaključni top z UV zaščito brez disperzije Slowianka

Slowianka
Slow-TopGlossProWhite
14,95 €
Zaključni lak z visoko UV zaščito, redke konsistence in brez disperzije za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela. Ta top je bil ustvarjen za pomladno in poletno sezono, ko so nohti bolj izpostavljeni ultravijoličnemu sevanju ter za odtenke bele, francoske in »Baby Boomer« sloge.
ZAKLJUČNI TOP BREZ DISPERZIJE EFexclusive Gellacco
Zadnji kosi na voljo
Topi - zaključni laki

Zaključni top Gellacco brez disperzije EF Exclusive

EF Exclusive
861562
12,95 €
No Wipe Top Gel 10 ml je izjemno odporen na odrgnine in praske nohtov in dobro zaščiti vse premaze. Barvo ščiti pred krušenjem in poveča njeno globino in intenzivnost. Zagotavlja dolgotrajen sijaj. Kot nalašč je za dekoracije z bleščičastim prahom, pri mirror učinku pa je celo nepogrešljiv za ustvarjanje popolnoma zrcalne površine na nohtu.
Topi - zaključni laki

Zaključni lak gel No Wipe - Gel Me ESN

ESN
862329
12,95 €
Zaključni Lak gel No Wipe Gel Me ESN, primeren za trajno lakiranje nohtov in za umetne nohte. Kakovostni zaključni permanentni lak z odličnim oprijemom in visokim sijajem, ki ga po polimerizaciji ne brišemo. 
Zaključni geli

Zaključni gel brez disperzije First Gel

First Gel
FG-00010
19,95 €
Zaključni gel brez disperzije First Gel 13ml, ki po utrjevanju nima lepljivega sloja in nudi visok sijaj. Zelo dobro se obnese pri nail art-u, ker dobro vzdrži tudi, če je nanešen v več zaporednih nanosih.
Zaključni geli

Zaključni gel Gloss Gel First Gel

First Gel
FG-4004
19,95 €
Zaključni gel Gloss je gel v lončku, gostejše strukture. Ta gel vas ne bo nikoli pustil na cedilu, ko ste nanašali bleščice, folije, kamenčke ali kakšrne koli druge dodatke. Zaščitni zaključni gel za sijaj in za zaščito vseh vrst geliranih nohtov je razvila Anna Milay. 
Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM