Online tečaj za nohte in poslikave

Spletni tečaji izdelave umetnih nohtov in nail art

ONLINE tečaj za nežne poslikave efekta AKVAREL

WORKSHOP zajema zimske in božične motive, floristične motive, abstrakcije in marmor in je primeren za kateri koli letni čas. 

Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni. 

ONline tečaj AKVARELNIH VZORCEV ustvarjenih z alkoholnimi barvami ali INK barvami. Akvarel vzorci so takšni, da jih lahko uporabimo na trajno lakiranih nohtih rok ali nog ter na umetnih nohtih iz gela ali akrila. Gre za nežne, romantične vzorce, ponavadi narejene na svetle podlage.  

Tečaj je namenjen nohtnim stilistom, ki so se že srečali z NAIL ART-om. Ker je tečaj sestavljen iz lažjih in zahtevnejših vzorcev, je primeren tudi za začetnike, predvsem prvi sklop tečaja. 

Tečaj se začenja z lažjimi, abstraktnimi motivi, efektom marmorja, TIE DYE. Postopoma predstavlja enostavne elemente floristike od listka do pet lisktov ter s tem do cveta.

Dodana je tudi delavnica CHRISTMAS, ki v enajstih vzorcih prepleta trajne lake, cat eye lake, bleščice, kamenčke, spider gele, akril prahe, mirror prahe, različne zaključne tope, in še kaj, kar srečujemo v programih SALON MIX. Spoznali boste pentlje, lizike, smrekice in zimzeleno zelenje, jagodičevje, srčke, božične okraske, snežinke, snežaka, božične kape in podobne ikone božiča. 

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon ter opravite plačilo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

ONLINE TEČAJ ORNAMENTI, KONTURE IN TANKE LINIJE

ORNAMENTI so  klasika. In moral bi jih znati narisati vsak nohtni mojster, ne glede na stil, ki se mu dopade. Konec koncev je to osnova kakršne koli poslikave nohta, in z ornamenti lahko postanejo čarobni tako umetni nohti kot tudi trajno lakirani. 

Poskusili ste že večkrat, a ni pravega rezultata? Ja, za to tehniko potrebujete pravi čopič, pravi gel in pa vedenje, kako je tanka linija ali ornament sploh sestavljen. 

Na tem tečaju vam bom odgovorila na zgoraj našteto. In v vas zbudila ljubezen do ornamentov in tankih linij. Našli boste ornamente primerne za kateri koli letni čas, za priložnosti, kot so poroke, birme, ornemente listke za jesen, ornametne, ki napovedujejo čas božiča in zime. 

ONLINE TEČAJ STONE EFFECT IN TEXTURE

Zelo enostaven tečaj različnih kombinacij. Največji povdarek je na razlivanju v efekt kamna - stone effect. 

Tečaji

Sharm Halloween - online tečaj

SharmHALLOWEEN
40,00 €
Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike nail art-a: Sharm na temo Halloween in jesenski motivi.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.
40,00 €
Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike nail arta: Comic Nails na temo zimskih vzorcev.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.
Baby boomer je različica francoske manikure. A razlikuje se po tem, da bela konica ni tako izrazita in postopoma bledi in se zliva v različne odtenke lakov, gelov ali akril gelov.Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave. 
Zelo enostaven tečaj različnih kombinacij. Največji povdarek je na razlivanju v efekt kamna - stone effect.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.
Online tečaj za nežne poslikave efekta akvarela. Workshop zajema zimske in božične motive, floristične motive, abstrakcije in marmor in je primeren za kateri koli letni čas.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.
ONLINE tečaj enostavnih božičnih vzorcev za začetnike ali za tiste, ki potrebujejo ideje za hitro salonsko delo.  Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.  
Tečaji

Hello December nail art online tečaj

HELLO DECEMBER
40,00 €
Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stoškov dostave.  Ta tečaj vas pripelje do ustvarjanja božičnih motivov - risanja z gelom. Ob zaključku pridobite Certifikat v PDF verziji.  Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite certifikat v papirnati obliki. 
40,00 €
Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stoškov dostave.  Ta tečaj vas pripelje do pomembnega elementa NAIL ART-a: OMBRE in risanje s tankim čopičem. Ob zaključku pridobite CERTIFIKAT  v PDF verziji.  Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite certifikat v...
Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stoškov dostave. Vstopite v svet poslikave nohtov s tehniko One Stroke, ki je zelo priljubljena za ustvarjanje florističnih motivov na nohtih. Tečaj je namenjen začetnikom, ki bi radi spoznali "one move"...
Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM