Trepalnice

Lash lifting SET - set za vihanje trepalnic - CLD Lash lifting SET - set za vihanje trepalnic - CLD 2
Zadnji kosi na voljo
219,95 €
Set za vihanje ali uvijanje trepalnic znamke CLD. Proces liftinga nam omogoča optično podaljšanje trepalnic, ojačanja in dvig naravnih trepalnic brez tretmaja podaljševanja z umetnimi trepalnicami. Lash lift naravno poudari oči, pri tem pa na trepalnice deluje negovalno in regerativno.  
Komplet za urejanje obrvi CLD
Zadnji kosi na voljo
Barve in senčila

Komplet za urejanje obrvi CLD

CLD
863585
9,95 €
Komplet za urejanje obrvi je na voljo v dveh barvnih kombinacijah, tako da bo vsaka ženska našla primerne odtenke za svoje obrvi. Koda: 863585 - svetlo/srednje in 863586 - srednje/temno
Trepalnice

Lepilo za lash lift CLD

CLD
863922
12,95 €
Lepilo za lash lift CLD, pomaga pritrditi silikonsko blazinico in naravne trepalnice v pravi položaj za postopek vihanja trepalnic. Lift Adhesive - 5ml.
12,95 €
Majhen aplikator ali mikro ščetka za čiščenje trepalnic, nanašanje primerja za trepalnice ali losjonov pri tretmaju lash lift ali pa za nanašanje odstranjevalcev lepil za trepalnice.
Trepalnice

Aplikator Velur CLD

CLD
863921
6,95 €
Velurjev aplikator CLD ima vpojno površino za čiščenje trepalnic, odstranjevanje lepila in ličil iz trepalnic pri postopku podaljševanja trepalnic ali "lash liftingu". Na voljo pakiranje 50 kom.
Paleta za trepalnice - Glamour
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Paleta za trepalnice - Glamour

Glamour Lashes
Glam-251
7,95 €
Paleta Glamour Lashes je odličen pripomoček pri podaljševanju trepalnic. Na paleto prilepite trakove trepalnic po velikosti. 
Trepalnice

Steklo za lepilo in umetne trepalnice Glamour

Glamour Lashes
Glam-021
7,95 €
Glamour steklo za lepilo in trepalnice je idealno za lepilo, ker ima hladno površino, zaradi česar se lepilo ne suši hitro in poenostavi postopek podaljševanja trepalnic.
18,00 €
Odstranjevalec (gelni) lepila za umetne trepalnice, pakiran v plastenki 20 ml. Bye Bye Lashes Gel Adhesive Remover se uporablja za odstranjevanje podaljškov trepalnic. Učinkovito in varno stopi lepilo za trepalnice in omogoča lahkotno odstranjevanje podaljškov.
Trepalnice

Mini ventilator za trepalnice CLD

CLD
864354
5,95 €
Ventilator CLD hladi ozračje in nevtralizira hlape lepila ter pomaga doseči optimalno raven vlage. Optimizira vlažnost ozračja in temperaturno stabilnost lepila.
Pripomočki

Pinceta za urejanje obrvi - dvostranska

Euro Fashion
RAJ-02
7,95 €
Kovinska pinceta za oblikovanje obrvi znamke Euro Fashion. Pinceta je nepogrešljiv pripomoček za urejanje obrvi, ki enostavno odstrani vse nezaželene dlačice. Dve različni pinceti v eni vam bosta pomagali odstraniti neželene dlake in vam zagotovili popolno oblikovane obrvi. Pomembna lastnost te pincete sta dve njeni različici, s poševno in koničasto pinceto.
1,95 €
Plaster CLD Transpore Tape 9,1m x 1,25 cm (Transpore Tape). Prozoren, zračen polietilenski trak se uporablja za zaščito spodnjih trepalnic ali za podporo zgornje veke in se popolnoma prilagaja obliki oči.
22,95 €
CLD odstranjevalec ličil za oči 100ml. Izdelek za odstranjevanje ličil nemasten. Ustvarjen za odstranjevanje ličil, temeljito očisti ostanke ličil ali nečistoč in navlaži obraz. Idealno za čiščenje pred podaljševanjem trepalnic. 
Pripravne tekočine

Čistilna pena za obraz in trepalnice CLD

CLD
863914
24,95 €
Čistilna pena za občutljivo kožo okoli oči se uporablja za odstranjevanje odstankov ličil in nečistoč. Večnamenska pena se lahko uporablja za pripravo pred nanosom umetnih trepalnic ali za dnevno higieno trepalnic, vek in področja okoli oči.
8,95 €
Steklo CLD za trepalnice in za lepilo (CLD Crystal palette for lashes and glue). Na voljo v polkrožni obliki, kar bo še posebej dobrodošlo ljubiteljicam šopkov. 
Trepalnice

Medicinski trak za trepalnice CLD

CLD
863519
6,95 €
Trak medicinski CLD Medical Tape je izdelan iz hidrofobnih vlaken in hipo-alergenskega lepila in ne povzroča draženja kože.
Zaščitna blazinica za čelo CLD Zaščitna blazinica za čelo CLD 2
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Zaščitna blazinica za čelo CLD

CLD
863784
9,95 €
Zaščitna blazinica CLD je namenjena za zaščito čelnega predela med postopkom aplikacije umetnih trepalnic. Je črne barve, izdelana iz materiala velur in ima logotip CLD. 
Trepalnice

Torbica za pincete črna CLD

CLD
863783
9,95 €
Torbica za shranjevanje pincet in ostalih orodij, ki služijo pri aplikaciji umetnih trepalnic. Torbica je v črni barvi, znamke CLD. 
11,95 €
Penasti Microfoam trak je profesionalni medicinski pripomoček, ki se uporablja pri postopku podaljševanja trepalnic in pri postopku lash lifta. MicroFoam trak je odlična hipo alergena alternativa za stranke, ki ne prenesejo klasičnih obližev. Trak za zaščito spodnjih trepalnic lahko režete po želji glede na obliko strankinih oči. 
Zrcalo (LED) - Glamour
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Zrcalo LED - Glamour

Glamour Lashes
Glam-zrcaloLED
15,95 €
Zrcalo - kozmetično LED ogledalo znamke Glamour je priročno in najde mesto v vsaki ženski torbici. Ogledalo s LED osvetlitvijo sestavljata dva ogledali, ki omogočata lažje in učinkovitejše ličenje in kontrolo make up-a.
Trepalnice

Ščetka Mascara za trepalnice - Glamour

Glamour Lashes
Glam-32
17,95 €
Ščetka Mascara je namenjena za oblikovanje in česanje trepalnic in obrvi. Profesionalno krtačko lahko uporabite za naravne ali umetne trepalnice. Pakiranje: 1/25 kom.
Trepalnice

Ščetka za trepalnice - Mascara Brush CLD

Euro Fashion
CLD-MB
17,95 €
Ščetka mascara je namenjena za oblikovanje in česanje trepalnic in obrvi. Profesionalno krtačko znamke CLD črne barve lahko uporabite za naravne ali umetne trepalnice.
Trepalnice

Komplet za oblikovanje obrvi CLD

CLD
cld-ebkit
12,95 €
Komplet za oblikovanje obrvi CLD. Komplet za oblikovanje obrvi vsebuje 2 odtenka senčil, osvetljevalec za linijo obrvi, pinceto, čopič, aplikator osvetljevalca in ogledalo. N voljo tri različice, svetla, srednja in temna. 
Ščetke in aplikatorji

Ščetka in glavnik za trepalnice CLD

CLD
CLD-LBC
8,95 €
Ščetka in glavnik za trepalnice, za naravne in umetne. Ščetka in glavnik za trepalnice je pripomoček za oblikovanje obrvi in trepalnic.
Trepalnice

Aktivator razvijalec CLD Henna 3%

CLD
CLD-HA
4,95 €
Aktivator CLD HENNA 3% v original pakiranju 100gr poznamo tudi pod imenom razvijalec. Aktivator oziroma razvijalec uporabljamo v kombinaciji z barvo za barvanje obrvi Henna.
Metalni pripomočki

Smart 60 Type 1 - potiskač in spatula

Staleks
PS-60/1
5,95 €
Profesionalni potiskač za obnohtno kožico in spatulo Smart 60 Type 1 - Staleks. To izjemno orodje združuje inovacijo, natančnost in udobje za vrhunsko nego nohtov pri manikuri in pedikuri. Ni pa samo potiskač, lahko je tudi spatula, ki jo uporabimo za mešanje gelov ali kot pripomoček pri podaljševanju umetnih trepalnic. 
Trepalnice

Svinčnik Glamour

glam-svincnik
6,95 €
Svinčnik Glamour Elegantno belo pisalo Glamour z zlatimi dodatki, okrašen s kristali. Minica je črne barve.
Trepalnice

Škarjice za trepalnice

Glamour Lashes
Glam-014
8,95 €
Škarjice znamke Glamour uporabljamo pri postopku podaljševanja trepalnic in obrezovanja obrvi. So zelo ostre in dobro režejo vse trakove za zaščito trepalnic. 
Trepalnice

Etui za pincete Glamour

Glamour Lashes
glam-etui
0,95 €
Da bodo vaše pincete za podaljševanje trepalnic vedno dobro varovane in shranjene, jih vedno sproti odložite v varen etui.
3,95 €
Prstan za lepilo za trepalnice v dveh velikostih vam omogoča hitrejše in učinkovitejše odlaganje trepalnic pri tem pa ohranja lepilo dlje časa v pravi kondiciji.
Trepalnice

Primer za trepalnice Candy Lash CLD

CLD
863809
12,95 €
Primer za trepalnice CLD 15 ml Candy Lash. Primer izboljša oprijem lepila in tako podaljša njegovo obstojnost. Uporablja se za odstranjevanje ostankov ličil, umazanije in razmaščevanje trepalnic.
Trepalnice

Primer za trepalnice CLD

CLD
863709
12,95 €
Primer za trepalnice CLD 15 ml. Primer je namenjen za razmaščevanje in čiščenje naravnih trepalnic pred aplikacijo umetnih trepalnic.
2,95 €
Zaščitne blazinice za trepalnice, ki ščitijo spodnje trepalnice med postopkom podaljševanja umetnih trepalnic. Zaščitne blazinice uporabljamo med aplikacijo umetnih trepalnic na zgornjo veko.
Trepalnice

Zaščitne blazinice SET 5 parov CLD

CLD
863711
16,95 €
Zaščitne blazinice za spodnjo veko znamke CLD uporabimo med aplikacijo umetnih trepalnic na zgornjo veko. Set vsebuje 5 paketkov, v vsakem je par blazinic. 
Trepalnice

Barva za barvanje obrvi Henna

CLD
CLD-HG-hc-hb
12,95 €
Barva za barvanje obrvi je na voljo v dveh različnih barvah: v črni in rjavi barvi. Uporablja se v kombinaciji s razvijalcem. V original pakiranju 10 ml. 
Trepalnice

Odeja z logotipom CLD

CLD
863622
14,95 €
Topla in mehka odeja CLD Creative Lash Design za tretmaje podaljševanja trepalnic, vihanja trepalnic in laminacije.
Pinceta za umetne trepalnice, ki slovi po izjemni natančnosti. Pinceta znamke Vetus je močno ukrivljena z oznako 6A-SA in je namenjena kreaciji volumenskih tehnik. Pinceta za trepalnice je zaradi ukrivljenosti namenjena pobiranju umetnih trepalnic, pobiranju in formiranju čopkov za volumenske tehnike in odlaganju umetnih trepalnic in čopkov na naravne...
Vsestranska pinceta za trepalnice poševne oblike Vetus 5B-SA za klasično podaljševanje trepalnic in za različne tehnike volumenskega modeliranja. Rahlo zakrivljena pinceta Vetus iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla ima zaradi trpežnega materiala dolgo življenjsko dobo. Profesionalna pinceta je namenjena za pobiranje umetne trepalnice ali za formiranje...
Ravna pinceta za trepalnice Vetus 2-SA izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla. Uporabljamo jo kot ločevalno pinceto, ki ločuje  in izolira naravne trepalnice, da na njih lahko pritrdimo umetno trepalnico ali šopek umetnih trepalnic. Primerna je za vse tehnike podaljševanja trepalnic, tako pri klasični tehniki 1:1, kot pri Soft in Mega volumnu ter vseh...
Ravna Vetus pinceta je narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla. Uporabljamo jo kot ločevalno pinceto, ki ločuje naravne trepalnice. Namenjena je vsem stilistkam trepalnic, ki za izolacijo naravnih trepalnic raje uporabljajo ravno pinceto kot ukrivljeno. Pinceta vrhunske izdelave omogoča izjemno kakovostno delo pri različnih tehnikah podaljševanja...
Ravna pinceta za trepalnice Vetus 5A-SA za ločevanje trepalnic
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Pinceta za trepalnice (ravna) Vetus 5A-SA za ločevanje trepalnic

Glamour Lashes
Glam-vetusravnapro
14,95 €
Ravna Vetus pinceta 5A-SA je narejena iz kakovostnega nerjavečega jekla. Uporabljamo jo kot ločevalno pinceto, ki ločuje naravne trepalnice pri postopku podaljševanja umetnih trepalnic. Ustvarjena je bila za najzahtevnejše stiliste trepalnic, ki iščejo kakovostno orodje. Ker je lahka, ne obremenjuje zapestja in roke med delom stilistke. Pinceta vrhunske...
Pinceta za ločevanje trepalnic je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju umetnih trepalnic. Pinceta je ravna in koničasta in je namenjena izolaciji naravnih trepalnic. Dolžina pincete je 12 cm in ima tanko konico, ki omogoča natančno ločevanje naravnih trepalnic. Pinceto za ločevanje potrebujemo pri vseh metodah modeliranja trepalnic: klasičniali 1:1,...
Pinceta za ločevanje trepalnic je nepogrešljiv pripomoček pri oblikovanju umetnih trepalnic. Pinceta je ravna in koničasta in je namenjena izolaciji naravnih trepalnic. Dolžina pincete je 12 cm in ima tanko konico, ki omogoča natančno ločevanje naravnih trepalnic. Pinceto za ločevanje potrebujemo pri vseh metodah modeliranja trepalnic: klasični ali 1:1,...
30,95 €
Ravna pinceta za trepalnice Black Titanium znamke Glamour ima natančno in ostro konjico in tako odlično ločuje naravne trepalnice. Pinceta je namenjena ločevanju in izolaciji naravnih trepalnic in je nepogrešljiv pripomoček pri podaljševanju umetnih trepalnic. Pinceto za ločevanje potrebujemo pri vseh metodah modeliranja trepalnic: klasični ali 1:1,...
9,95 €
Ravna pinceta za trepalnice se uporablja pri ločevanju naravnih trepalnic pri aplikaciji podaljševanja trepalnic. Je pripomoček, ki ga potrebuje vsaka stilistka za trepalnice za podaljševanje trepalnic po metodi 1:1 ali volumna. 
Pinceta za trepalnice (ukrivljena) - za ločevanje trepalnic, klasično podaljševanje in soft volumen
Zadnji kosi na voljo
Pinceta je ukrivljena in primerna za klasično podaljševanje trepalnic ter za kreiranje soft volumna in šopkov iz dveh ali treh umetnih trepalnic. Ukrivljenost pincete omogoča enostavno kreacijo šopka in enostavno odlaganje šopka na izbrano naravno trepalnico. 
Ukrivljena profesionalna pinceta za umetne trepalnice znamke CLD za oblikovanje čopkov nežnega volumna 2-4D. Pinceta, ki je primerna za ljubiteljice klasične tehnike podaljševanja trepalnic ter soft volumna in sicer čopkov 2D, 3D in 4D. Ukrivljenost pincete omogoča enostavno kreacijo šopka in enostavno odlaganje šopka na izbrano naravno trepalnico....
Trepalnice

Silikonske King blazinice za Lash Lift Glamour

Glamour Lashes
Glam-BLAZINICEking
9,95 €
Blazinice (silikonske) King- Glamour Lashes za lash lifting (permanentno vihanje naravnih trepalnic). Blazinice so silikonske, mehke, udobne, enostavne za namestitev in jih uporabljamo za permanentni dvig trepalnic.
Trepalnice

Trepalnice C oblike in črne barve CLD

CLD
CLD-L0259
19,95 €
Trepalnice C oblike v črni barvi znamke CLD, na voljo v debelinah: 0,25 ; 0,20 ; 0,15 ; 0,10 ; 0,07 ; 0,05 ; 0,03 Škatlico CLD trepalnic sestavlja 12 vrstic, v katerih se nahajajo posamezne svilene trepalnice v izbrani dolžini: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16. Na voljo tudi mix dolžin.
Trepalnice D oblike in ČRNE BARVE CLD
Zadnji kosi na voljo
19,95 €
Trepalnice D oblike v črni barvi znamke CLD, na voljo v debelinah: 0,15 ; 0,10 ; 0,07 ; 0,05 ; 0,03 Škatlico CLD trepalnic sestavlja 12 vrstic, v katerih se nahajajo posamezne svilene trepalnice v izbrani dolžini: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14. Na voljo tudi mix dolžin.
Trepalnice

Mini Mix trepalnic CLD

CLD
863771
11,95 €
Mini Mix CLD nudi oblike B, C, D, L. V mini mixu se skrivata dve vrstici dolžine 6 in tri vrstice dolžine 7. Na voljo so mixi različnih debelin: 0,10; 0,07; 0,05. Trepalnice v mini mixih so črne barve. 
Trepalnice C ali D oblike - 0.15 ali 0,07 debeline, barve vijolične ali modre. Barvne svilene trepalnice v mixu vijolične ali modre barve ustvarijo izredno izrazit in edinstven videz. Namenjene so stilistkam, ki rade esperimentirajo in ustvarjajo nove kreacije. Tiste, ki z mešanjem krivin rade ustvarjate stajlinge in popravljate obliko, imate na voljo...
17,95 €
Ombre trepalnice C ali D oblike - 0,07 ali 0.15 debeline v različnih ombre verzijah: črno rdeči, črno modri in črno vijolični.  Barvne svilene trepalnice v mixu odtenka črno modrega, vijočičnega ali rdečega ombre ustvarijo izredno izrazit in edinstven videz. Namenjene so stilistkam, ki rade esperimentirajo in ustvarjajo nove kreacije.
Trepalnice

Trepalnice Camilla Star CLD

CLD
863699
29,95 €
Camellia Star trepalnice imajo 3 različne dolžine. A te tri dolžine so mix treh sorodnih dolžin. Zato so te trepalnice namenjene izkušenim stilistom, za ustvarjanje volumna. S tem posebnim nizanjem trepalnic dobite edinstven efekt volumna popolnoma naravnega izgleda.
Trepalnice

Flat črne trepalnice Cashmire CLD

CLD
863664
28,95 €
Za CLD flat oziroma Cashmire trepalnice je značilna inovativna struktura. Izstopajo zaradi Izjemne mehkosti, elastičnosti, globoke črne barve in lepega sijaja. Na voljo v oblikah: B, C in D ter v debelinah 0,15 in 0,20. 
Trepalnice

Mix črne trepalnice CLD

CLD
871814
24,95 €
Mix trepalnic za tiste, ki rad eksperimentirate. Ali ki potrebujete kakšno dolžino, krivino ali debelino trepalnic samo priložnostno.  Na voljo krivine J, B, C, D, L, LC, B, C, D, L, LC Debelina: 0,03; 0,05; 0,07; 0,10; 0,15; 0,20; 0,25 mm Dolžina: od 8 mm do 14 mm
Trepalnice D oblike in ČRNE BARVE GLAMOUR
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice vrste

Trepalnice črne barve - D oblike Glamour

Glamour Lashes
Glam-B02010D
14,95 €
Trepalnice črne, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika D. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v črni barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX. Na voljo v krivini D in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
Trepalnice C oblike in ČRNE BARVE GLAMOUR
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice vrste

Trepalnice črne barve - C oblike Glamour

Glamour Lashes
Glam-B02010C
13,95 €
Trepalnice črne, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika C. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v črni barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX. Na voljo v krivini C in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
Trepalnice C+ oblike in ČRNE BARVE GLAMOUR
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice vrste

Trepalnice črne barve - C+ oblike Glamour

Glamour Lashes
Glam-B02010CC
14,95 €
Trepalnice črne, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika C+. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v črni barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX. Na voljo v krivini C+ in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
FLAT trepalnice ČRNE GLAMOUR
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Črne Flat trepalnice Glamour

Glamour Lashes
Glam-B015CflatMIX
25,95 €
Glamour črne trepalnice na voljo v oblikah: C, CC (C+) in D ter v debelinah 0,15 in 0,20.  Na voljo kot posamezna dolžina v škatlici ali kot mix večih dolžin v škatlici. 
BARVNE TREPALNICE - (RJAVE) GLAMOUR BARVNE TREPALNICE - (RJAVE) GLAMOUR 2
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice vrste

Rjave barvne trepalnice Glamour

Glamour Lashes
Glam-DB00
19,95 €
Trepalnice rjave, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika C. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v rjavi barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX enega rjavega odntenka ali celo mix dveh odtenkov rjave. Na voljo v krivini C, CC ali D in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
Trepalnice vrste

Mix trepalnic - barva rjava Glamour

Glamour Lashes
Glam-DB
19,95 €
Trepalnice rjave, debeline 0,07 ali 0,10 ali 0,15 ali 0,20; dolžine od 7 mm do 14 mm, oblika C. Mink trepalnice znamke Glamour Lashes v rjavi barvi, pakirane po eno dolžino v eni škatlici ali kot MIX enega rjavega odtenka ali celo mix dveh odtenkov rjave. Na voljo v krivini C, CC ali D in dolžinah od 7 mm do 14 mm.
Trepalnice

Trepalnice črne barve B oblike CLD

CLD
863626
19,95 €
Trepalnice B oblike - 0.03 debeline, barva črna. Trepalnice B oblike, debeline 0,03 mm v črni barvi znamke CLD. Debelino 0,03 ponavadi uporabljamo za mega volumenske tehnike, trepalnice te debeline so svilnato mehke.
Pripomočki

Čopič za čiščenje trepalnic CLD

CLD
863919
2,95 €
Izjemno mehak čopič za trepalnice CLD v kombinaciji z milom, peno, vodo ali fiziološko raztopino nežno in učinkovito umije in očisti naravne in umetne trepalnice. Njegove mehke ščetine omogočajo natančno odstranjevanje nečistoč in ostankov ličil pred nanosom umetnih trepalnic ali postopkom lash lifta.
15,00 €
Ukrivljena profesionalna pinceta za trepalnice je namenjena kreiranju, pobiranju čopkov ali umetne trepalnice in odlaganje na naravno. Dolžina pincete je 12,5 cm. Primerna so za začetnike in izkušene stilistke, za tehniko 1:1, hibridno tehniko in soft volumenske tehnike, ki ustvarijo videz naravnih trepalnic.
Trepalnice

Magnetna torbica za pincete CLD

CLD
863781
16,95 €
Črna torbica CLD Creative Lash Design za pincete, škarjice in orodje, ki ga uporabljamo za podaljševanje trepalnic. Zahvaljujoč mehki podlogi odlično ščiti občutljive pripomočke in "špičke" za oblikovanje trepalnic. Magnetne stranice pa hranijo orodje v na varnem v torbici. Dimenzije: zaprta 15,5 x 8 cm, odprta 15,5 x 16 cm
MRS GREY - TREPALNICE D OBLIKE IN TEMNO SIVE BARVE CLD MRS GREY - TREPALNICE D OBLIKE IN TEMNO SIVE BARVE CLD 2
Zadnji kosi na voljo
19,95 €
Trepalnice CLD Mrs Grey odlikujeta čudovit grafitni odtenek in popolnoma matirana površina. So mehke, prožne in nežne, kar vam omogoča maksimiziranje volumna brez tveganja, da bi poškodovale ali obremenile naravne trepalnice.
MRS GREY - TREPALNICE C OBLIKE IN TEMNO SIVE BARVE CLD MRS GREY - TREPALNICE C OBLIKE IN TEMNO SIVE BARVE CLD 2
Zadnji kosi na voljo
19,95 €
Trepalnice CLD Mrs Grey odlikujeta čudovit grafitni odtenek in popolnoma matirana površina. So mehke, prožne in nežne, kar vam omogoča maksimiziranje volumna brez tveganja, da bi poškodovale ali obremenile naravne trepalnice.
31,95 €
Trepalnice Classic Volume Express so popolne 5D pahljače, pripravljene za nanos na naravne trepalnice pri podaljševanju trepalnic po metodi volumen. Omogočajo doseganje popolnega volumna v veliko krajšem času in dajejo učinek gostih, puhastih trepalnic. So kot nalašč za hitro salonsko delo.
MRS GREY MIX TREPALNIC CLD - BARVA TEMNO SIVA MRS GREY MIX TREPALNIC CLD - BARVA TEMNO SIVA 2
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Mrs Grey mix trepalnic CLD - barva temno siva

CLD
MRS GREY MIX
19,95 €
Trepalnice CLD Mrs Grey odlikujeta čudovit grafitni odtenek in popolnoma matirana površina. So mehke, prožne in nežne, kar vam omogoča maksimiziranje volumna brez tveganja, da bi poškodovale ali obremenile naravne trepalnice. Mix trepalnic za tiste, ki rad eksperimentirate. Ali ki potrebujete kakšno dolžino, krivino ali debelino trepalnic samo priložnostno.
Pinceta za trepalnice (srednje ukrivljena) Vetus 7-SA za soft volumen Glamour
Zadnji kosi na voljo
14,95 €
Ukrivljena profesionalna pinceta za umetne trepalnice znamke CLD za oblikovanje čopkov nežnega volumna 2-4D. Pinceta, ki je primerna za ljubiteljice klasične tehnike podaljševanja trepalnic ter soft volumna in sicer čopkov 2D, 3D in 4D. Ukrivljenost pincete omogoča enostavno kreacijo šopka in enostavno odlaganje šopka na izbrano naravno trepalnico....
1,95 €
Pripomoček za Lash Lifting - Euro Fashion. Nepogrešljiv pripomoček pri permanentnem vihanju naravnih trepalnic.  Pakiranje: 1 kom
6,95 €
Ogledalce za trepalnice je izjemen produkt, ki pomaga pri podaljševanju trepalnic. Udobno in nedrsečo zrcalo znamke CLD na ročaju izboljša in poenostavi delo. Ogledalce je majhno in v veliko pomoč pri postopku podaljševanja trepalnic in izvedbi LASH LIFTA. Omogoča lahkotno kontrolo in natančnost pri postopku podaljševanja trepalnic in izvajanju LASH LIFTA.
Obliži in trakovi

Trak - Plaster CLD Silicone Tape 1,9cmx0.6cm

CLD
863795
2,95 €
Trak CLD Silicone Tape 1,9cm x 0,6 cm je iz mehkega, antialergičnega materiala, ki ne draži oči med tretmajem podaljševanja trepalnic. Popoln za ljudi s posebej nežno in občutljivo kožo. Je zelo nežen in ne povzroča nelagodja pri odstranjevanju.
Profesionalna ravna pinceta za umetne trepalnice znamke Staleks za ločevanje naravnih trepalnic pri postopku podaljševanja umetnih trepalnic, ki omogoča izjemno kakovostno in natančno delo. Namenjena je vsem stilistkam trepalnic, ki za izolacijo naravnih trepalnic raje uporabljajo ravno pinceto kot ukrivljeno. Pinceta vrhunske izdelave omogoča izjemno...
Trepalnice

Poševna pinceta za obrvi Expert 20 tipa 4

Staleks
TE-20/4
8,95 €
Poševna pinceta za obrvi znamke Staleks se uporablja za popolno oblikovanje obrvi. Z ozkim poševnim robom je idealna za natančno odstranjevanje tankih obrvi in dlačic. 
Če ste stilistka trepalnic klasične ali 1:1 metode in bi se radi podali v svet soft volumna, potem je ta pinceta prava za vas. Profesionalna pinceta za trepalnice znamke Staleks ima L - obliko, s katero enostavno oblikujemo čopke od 2-4D. Primerna je za vse začetnike, ki se podajajo v svet volumenskih umetnih trepalnic. 
Profesionalna pinceta za umetne trepalnice L - oblike znamke Staleks za oblikovanje soft volumenskih čopkov 2D, 3D ali 4D. Pinceta, ki je primerna za ljubiteljice klasične tehnike podaljševanja trepalnic ter Soft volumna in sicer šopkov naravnega videza od 2D in 4D. Ukrivljenost pincete omogoča enostavno kreacijo šopka in enostavno odlaganje šopka na...
Pinceta za trepalnice Pro Expert 40 tipa 2 (L-oblika, 70') 2D-4D (za začetnike) Pinceta za trepalnice Pro Expert 40 tipa 2 (L-oblika, 70') 2D-4D (za začetnike) 2
Zadnji kosi na voljo
Ta profesionalna pinceta Pro Expert 40 tipa 2 za trepalnice znamke Staleks je popolna izbira za stilistke trepalnic, ki želijo razširiti svoje znanje in spretnosti na področju soft volumna. Zasnovana s L-obliko, ta pinceta omogoča natančno oblikovanje čopkov od 2-4D, kar olajša delo pri ustvarjanju volumenskih trepalnic. Zaradi svoje enostavne uporabe je...
Ukrivljena pinceta za trepalnice za volumen 2D-8D Pro Expert 40 tipa 12 (65') Ukrivljena pinceta za trepalnice za volumen 2D-8D Pro Expert 40 tipa 12 (65') 2
Zadnji kosi na voljo
Profesionalna pinceta Pro Expert 40 tipa 12 za trepalnice je zasnovana za natančno oblikovanje volumna, ki ustreza 2D do 8D šopkom. Zaradi širokih kratkih delovnih robov so priročne za zajemanje posameznih ali več trepalnic in jih razporediti v šopke. Ukrivljena zasnova omogoča natančno oblikovanje čopkov, kar olajša delo pri ustvarjanju volumenskih...
Pinceta za trepalnice Pro Expert 41 tipa 2 (L-oblika, 40') 2D-8D Pinceta za trepalnice Pro Expert 41 tipa 2 (L-oblika, 40') 2D-8D 2
Ni na zalogi
Profesionalna pinceta Pro Expert 41 tipa 2 za trepalnice v obliki črke L, primerna za vse vrste volumskega modeliranja od 2D do 8D. Ergonomsko oblikovan ročaj poveča vidljivost v kotičkih očesa, ter zmanjšuje utrujenost roke pri delu. Enakomeren oprijem materiala zagotavlja natančnost, medtem ko profesionalen delovni del preprečuje lomljenje trepalnic.
Ukrivljena pinceta za trepalnice Pro Expert 41 tipa 3 1D Staleks Ukrivljena pinceta za trepalnice Pro Expert 41 tipa 3 1D Staleks 2
Zadnji kosi na voljo
14,95 €
Profesionalna ukrivljena pinceta Pro Expert 40 tipa 3 za trepalnice je zasnovane za natančno nanašanje umetnih trepalnic na naravne, ki ustreza tehniki podaljševanja trepalnic 1D. Zaradi kratkih delovnih robov so priročne za zajemanje posameznih trepalnic debeline 0,20 ali 0,15, ki se uporabljajo za tehniko 1 na 1. Ukrivljena zasnova omogoča natančno...
Pinceta za trepalnice Pro Expert 41 tipa 6 (ukrivljena za volumen, 75') - oblika škornja 2D-8D Pinceta za trepalnice Pro Expert 41 tipa 6 (ukrivljena za volumen, 75') - oblika škornja 2D-8D 2
Zadnji kosi na voljo
Profesionalna ukrivljena pinceta za trepalnice Pro Expert 41 tipa 6 v obliki škornja, primerna za vse vrste volumskega modeliranja od 2D do 8D. Ergonomsko oblikovan ročaj poveča vidljivost v kotih očesa, ter zmanjšuje utrujenost roke pri delu. Enakomeren oprijem materiala zagotavlja natančnost, medtem ko profesionalen delovni del preprečuje lomljenje...
Pinceta za trepalnice Pro Expert 41 tip 7 (L-oblika, 30') 2D-8D Pinceta za trepalnice Pro Expert 41 tip 7 (L-oblika, 30') 2D-8D 2
Zadnji kosi na voljo
Profesionalna ukrivljena pinceta Pro Expert 41 tipa 7 za trepalnice v obliki črke L, primerna za vse vrste volumskega modeliranja od 2D do 8D. Primerna je za izkušene stiliste volumenskih trepalnic, ki jih tehnike šopkov od 2D do 8D niso neznanka. S tem orodjem boste lahko ustvarili čudovite rezultate in zadovoljili svoje stranke z natančno oblikovanimi...
14,95 €
Profesionalna ukrivljena pinceta za trepalnice Pro Expert 40 tipa 7 primerna za kreacijo šopkov soft volumna od 2D do 3D. Pinceta je ukrivljena in primerna za klasično podaljševanje trepalnic ter za kreiranje soft volumna in šopkov iz dveh ali treh umetnih trepalnic. Ukrivljenost pincete omogoča enostavno kreacijo šopka in enostavno odlaganje šopka na...
Ukrivljena profesionalna pinceta za umetne trepalnice znamke Staleks za oblikovanje čopkov nežnega volumna 2-4D. Pinceta, ki je primerna za ljubiteljice klasične tehnike podaljševanja trepalnic ter soft volumna in sicer čopkov 2D, 3D in 4D. Priročna je za delo s ultra tankimi trepalnicami, kot so debeline 0,03; 0,05 in 0,07. Ukrivljenost pincete omogoča...
Profesionalna ravna pinceta za umetne trepalnice znamke Staleks za ločevanje naravnih trepalnic pri postopku podaljševanja umetnih trepalnic, ki omogoča izjemno kakovostno in natančno delo. Namenjena je vsem stilistkam trepalnic, ki za izolacijo naravnih trepalnic raje uporabljajo ravno pinceto kot ukrivljeno. Pinceta vrhunske izdelave omogoča izjemno...
Profesionalna ukrivljena pinceta za umetne trepalnice znamke Staleks za ločevanje naravnih trepalnic pri postopku podaljševanja umetnih trepalnic, ki omogoča izjemno kakovostno in natančno delo. Namenjena je vsem stilistkam trepalnic, ki za izolacijo naravnih trepalnic raje uporabljajo ukrivljeno pinceto kot ravno. Pinceta vrhunske izdelave omogoča...
Škarjice CLD
Zadnji kosi na voljo
Pincete, škarjice in spatule

Škarjice - pripomoček pri podaljševanju trepalnic

CLD
CLD-CNS
5,00 €
Odkrijte pripomoček, ki vam bo v pomoč pri ustvarjanju čudovitih trepalnic - škarjice CLD. Zasnovane za natančno in učinkovito delo, te škarjice predstavljajo nepogrešljiv dodatek za vsakega stilista trepalnic. Njihova ostrina omogoča natančno rezanje trakcev, blazinic za pod oči ...
Barvne trepalnice CLD Barvne trepalnice CLD 2
Zadnji kosi na voljo
Trepalnice

Barvne trepalnice CLD

CLD
863521
16,95 €
Barvne trepalnice CLD mix barv - C oblika - 0.15 debelina. Komplet vsebuje 9 barv posameznih trepalnic - rjava,bež, rumena, oranžna, rdeča, bordo, vijolična, zelena in modra in vam omogoča slediti domišljiji in ustvariti nepojmljive kombinacije trepalnic.
Prikazujem 1-106 od 106 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM