Odstranjevalec (gelni) lepila za umetne trepalnice
Odstranjevalec (gelni) lepila za umetne trepalnice

Gelni odstranjevalec lepila za umetne trepalnice

863535
18,00 €
DDV vključen

Odstranjevalec (gelni) lepila za umetne trepalnice, pakiran v plastenki 20 ml. Bye Bye Lashes Gel Adhesive Remover se uporablja za odstranjevanje podaljškov trepalnic. Učinkovito in varno stopi lepilo za trepalnice in omogoča lahkotno odstranjevanje podaljškov.

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Bye Bye Lashes Gel Adhesive Remover se uporablja za učinkovito in varno odstranjevanje lepila za trepalnice oziroma za odstranjevanje podaljškov trepalnic, ko jih več stranka ne želi imet. Odstranjevalec za trepalnice je gelni in ne tekoč, kar omogoča varnejšo uporabo in manjše tveganje za stik izdelka z očmi in kožo.  Na spojčke lepila priporočamo nanašanje gelnega odstranjevalca z mikro krtačo iz mikrovlaken oziroma z mikro aplikatorjem. 

Odstranjevalec je pakiran v plastenki s kapalnim grlom, ki omogoča varčno porabo. 

Velikost
20 ml
Vnetljivo! Hraniti zunaj dosega otrok! Preprečiti stik z očmi. Pri stiku z očmi previdno izpirati z vodo nekaj minut. Pokrovček zaprite, ko lepila ne uporabljate. Izdelek uporabljajte samo v skladu z navodili!

Med postopkom se izogibajte stika s kožo in ne dovolite, da bi odstranjevalec za lepilo prišel v strankino oko.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland
Stranka naj leži s rahlo privzdignjeno glavo, lahko pod kotom 45 stopinj. Spodnje trepalnice in veko lahko zaščitite s blazinico ali s microfoam trakom. Poskrbite, da strankine oči med celotnim postopkom odstranjevanja ostanejo zaprte. 

Spojčke lepila, umetnih in naravnih trepalnic premažite s pomočjo palčk za čiščenje trepalnic brez nitk oziroma na majhen aplikator, na katerega ste predhodno nanesli odstranjevalec. Dovolite odstranjevalcu, da prodre v lepilo in začne delovati (1-5 minut). Postopoma boste opazili, da bodo podaljški pričeli popuščati in se dvigovati od naravnih trepalnic.

Ko odstranjevalec začne delovati, nežno odstranite podaljške trepalnic s pomočjo velurjevih aplikatorjev ali s pomočjo pincete. Če se umetne trepalnice na nežen način še ne pustijo odstraniti in lepilo še ni popustilo, pustite odstranjevalec delovati še nekaj trenutkov. Ko ste odstranili umetne trepalnice, odstranite zaščitne blazinice.

Po odstranjevanju priporočamo čiščenje kože in veke s peno za umivanje ter z vodo. Na koncu očistite kožo z odstranjevalcem MAKE UP-a ter kožo osušite.  

 

Samo za profesionalno uporabo. Samo za poklicno uporabo. 

Butyrolactone, Glycerol,Hydroxypropyl Cellulose

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM