UTRJEVALNI LOSJON ŠTEVILKA 2 CLD (15 VREČIC PO 1 GR) - LASH LIFT
UTRJEVALNI LOSJON ŠTEVILKA 2 CLD (15 VREČIC PO 1 GR) - LASH LIFT
UTRJEVALNI LOSJON ŠTEVILKA 2 CLD (15 VREČIC PO 1 GR) - LASH LIFT
UTRJEVALNI LOSJON ŠTEVILKA 2 CLD (15 VREČIC PO 1 GR) - LASH LIFT
UTRJEVALNI LOSJON ŠTEVILKA 2 CLD (15 VREČIC PO 1 GR) - LASH LIFT
UTRJEVALNI LOSJON ŠTEVILKA 2 CLD (15 VREČIC PO 1 GR) - LASH LIFT

Utrjevalni losjon številka 2 - 15 vrečic po 1 gr CLD

863927
39,95 €
DDV vključen

Utrjevalni losjon številka 2 (15 vrečic po 1 gr) - Setting Lotion CLD

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Utrjevalni losjon številka 2 CLD je druga faza postopka vihanja trepalnic. Za vihanje trepalnic potrebujemo obe kremi, trajni losjon 1 in utrjevalni losjon 2 ter vlažilno esenco.

Tretma Lash Lift se lahko ponovi na vsake 3-4 tedne, saj je ob pravilni uporabi nežen in trepalnic ne poškoduje. Postopek vihanja trepalnic ponavadi traja 30-60 minut.

Utrjevalni losjon številka 2 CLD je set sestavljen iz 15 vrečic po 1 gr.

Samo za profesionalno uporabo! Gorljivo! Hranite izven dosega otrok. Uporabite takoj po odprtju. Ne nanašajte na razdraženo ali poškodovano kožo. Če se pojavi draženje, srbenje, rdečica, ali kakšni drugi znaki reakcije na izdelek, takoj izperite produkt, v primeru poslabšanja se posvetujte z zdravnikom. Preprečite stik z očmi.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland
Očistite predel okrog oči. Za to lahko uporabite blazinice za odstranjevanje MAKE-UPa CLD ali čistilno peno za obraz CLD v kombinaciji s čopičem za čiščenje trepalnic CLD. Z zaščitno blazinico CLD zaščitite trepalnice spodnje veke. 

Nadaljujte z izbiro prave velikosti silikonske blazinice. Izbrana velikost blazinice je odvisna od dolžine strankinih trepalnic. Koničke trepalnic ne smejo presegati zgornjega dela blazinice za uvijanje trepalnic. 

Na hrbtno stran silikonske blazinice nanesite lepilo za LAST LIFT CLD. Blazinico pritrdite na veko v neposredno bližino korenov naravnih trepalnic. 

Na vrhnjo stran blazinice v tankem sloju nanesite lepilo za LAST LIFT CLD. Pravilno razporedite naravne trepalnice s pomočjo lopatice za vihanje trepalnic (Y GLAVNIK) CLD ali s pomočjo aplikatorja.  

Nanesite primerno količino trajnega losjona ŠTEVILKA 1 CLD z uporabo aplikatorja. Še posebej bodite pozorni na to, da se izognete konicam trepalnic. Čas učinkovanja varira glede na vrsto trepalnic:
  Tanke trepalnice 9 minut
  Srednja debelina trepalnic 11 minut in
  Debelejše trepalnice 13 minut
Če presodite kot profesionalist, lahko zadnji dve minuti losjon ŠTEVILKA 1 CLD nanesete tudi na koničke trepalnic. Po izteku časa s čisto vatirano paličico očistite losjon št. 1 na čisto vatico.

Nanesite primerno količino utrjevalnega losjona ŠTEVILKA 2 CLD z uporabo aplikatorja od korenin do konic trepalnic. Na trepalnicah pustite od 9-11 minut. Po izteku časa s čisto vatirano paličico očistite losjon št. 2 na čisto vatico.

Odstranite zaščitno blazinico iz trepalnic spodnje veke. Na trepalnice nanesite vlažilno esenco ŠTEVILKA 3 CLD in pustite delovati 1-2 minuti. Nato nežno odstranite trepalnice iz silikonske blazinice.

 Utrjevalni losjon ŠTEVILKA 2 CLD (15 vrečic po 1 gr) - Setting Lotion CLD NR. 2 - 15 Sachets 1 gr (0.03 fl.oz)

Water, Sodium Bromate, MIneral OIl, Polyquaternium-7, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, stearic Acid. Hydroxyethylcellulose, Triethanolamine, PEG-12 Dimethicone, Fragrance, Disodium EDTA

CNPN LASH LIFT EURO FASHION 3586649

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM