Black Pearl – lepilo za trepalnice CLD (za začetnike, dolgotrajna obstojnost)
Black Pearl – lepilo za trepalnice CLD (za začetnike, dolgotrajna obstojnost)

Black Pearl – lepilo za trepalnice CLD za začetnike, dolgotrajna obstojnost

863785
19,95 €
DDV vključen

Lepilo CLD za trepalnice se uporablja pri postopku podaljševanja umetnih trepalnic. Creative Lash Design Black Pearl Adhesive dobro poveže naravne in umetne trepalnice. Na voljo v plastenki velikosti 5 ml. 

Za uspešno izvedbo naročila je obvezna registracija v trgovini na sledeči povezavi: 

Obstoječi kupci       Novi kupci

 

Lepilo CLD za aplikacijo umetnih trepalnic na naravne trepalnice. Lepilo je primerno za metodo 1:1 in za volumenske metode. Lepilo se suši v 2-3 sekundah, odvisno od razmer v prostoru. Lepilo je primerno za začetnike kot tudi za izkušene stiliste trepalnic. Obstojnost lepila je 5-6 tednov. Lepilo je tekoče konistence. 

Velikost
5 ml
Plastenko po uporabi dobro zaprite, da preprečite dotok zraka! Shranite v prostor, ki otrokom ni dosegljiv! Preprečite, da bi lepilo pri uporabi prišlo v oči! V primeru stika lepila s kožo ali očmi, izperite z vodo in se takoj posvetujte z zdravnikom! Lepilo shranjujte v hladnejšem prosoru z manj kot 20 stopinjami Celzija in nizko vlažnostjo.

DODATNE INFORMACIJE

SHRANJEVANJE

Pred prvo uporabo shranite lepilo v hladilniku. Pred samo uporabo ga nato segrejte na sobno temperaturo. Če povzamemo, pred prvim odprtjem naj bo shranjen v hladilniku. A pred samo prvo uporabo ga segrejte na sobno temperaturo, 4 ure pred prvo uporabo.

Po prvi uporabi ne shranjujte več lepila v hladilniku. Posledično bi se lahko zgostil ali bi se spremenile njegove karakteristike.

Po prvem odprtju bi lepilo lahko spremenilo konsistenco v primeru izpostavljenosti neprimerni temperaturi ali zaradi razlik v vlažnosti prostora oziroma ozračja. Lepilo hranite izven pretirane vlage, sončnih žarkov ali visokih temperatur. Lepilo shranjujte v suhem, hladnem in temnem prostoru. Bodite tudi pozorni na to, da je vedno tesno zaprto.

ROK UPORABE

Neodprto lepilo je uporabno 6 mesecev. Po odprtju je uporabno od 2-3 meseca.

REKLAMACIJE

Ko lepilo prejmete, ga najprej preverite. Lepilo preverite tako, da ga pretresete-vsebina v plastenki mora biti tekoča. V nasprotnem primeru nas takoj obvestite o reklamaciji.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Euro Fashion, Sławomir Woś, Powstańców Warszawy 69, 83-000 Pruszcz Gdański, Poland

Pred uporabo lepilo vedno dobro pretresite. A pomembno je kako. Najprej odstranite pokrov lepila, na kapalko lepila naslonite gobico ali pokrovček za pretresanje lepila in lepilo dobro pretresite, naj tresenje traja kar nekaj sekund. Če boste pokrov vedno odstranili, bo kapalka lepila vedno ostajala čista. Na kapalko vedno naslonite gobico brez tkanine, saj vatico, robček ali blazinico lepilo zažge. 


Lepilo pretresajte vsaj nekaj sekund, pred prvo uporabo pri stranki priporočamo celo dobri dve minuti. S tem dosežete, da lepilo deluje in grabi pravilno, saj se vsi delci lepila povežejo in premešajo med seboj. Prvo kapljico lepila pri določeni stranki zavržite. Kapljica bo prava samo, če ni bleda, prosojna, temveč črna. Na splošno priporočamo pred vsako kapljico lepila malo pretresanja lepila, da se sestavine vedno znova in znova premešajo. Bolj pogosto kot boste odpirali lepilo, bolj bo izgublajlo na svoji obstojnosti. Praviloma se na tretma odpre lepilo petkrat, pri tem pa v lepilo uhaja zrak in vlaga. Zato tudi izgublja moč, dlje kot je odprto. 

Najbolj optimalne razmere v prostoru so:

  • Temperatura ozračja: 20-25°C
  • Vlažnost: 50-70 %

Embalažo po uporabi tesno zaprite! Lepilo hranite stran od sončne svetlobe. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl methacrylate, Carbon Black.

 2435587 Creative Lash Design  Black Pearl Adhesive 

Ni ocen izdelka

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - VEČ O TEM